Balea piling gel i kremasti piling za lice

Cao najbolji moji!

Kako ste? Da li ste ispratili sve postove do sad? Danas pricamo o Balea proizvodima za lice. Radi se o dva pilinga koje obozavam i svima preporucujem. 

Plavi piling gel je gelaste teksture, lako se nanosi, nezan piling za lice, meni se dopada jer je pogodan za svakodnevnu upotrebu. Bas je blag. Miris je divan, nezan, mirise na cisto. Bas je dobar proizvod. Sadrzi 10% aloe vere, a ja obozavam aloe veru. Ovaj piling je namenjen normalnoj i mesovitoj kozi. 

Balea kremasti piling sa ekstraktom kajsije, moj omiljeni piling za lice, koristim ga 2-3 puta nedeljno, on je grublji od plavog, odlicno ocisti lice. Piling je namenjen svim tipovima koze. Posle pilinga koza lica je nezna i lepa na dodir. Koza mi je dobro ociscena i spremna za dalji tok nege lica. 

U nastavku mozete da vidite sastav proizvoda, kao i teksture proizvoda. Preporucila bih svima da isprobaju ova dva pilinga jer su divni a veoma povoljni. Mislim da su najjeftiniji na nasem trzistu a da su toliko dobri i hvaljeni. Ne znam koliko pakovanja sam vec kupila ovih pilinga, koristim ih naizmenicno, po potrebi.  

Sve preporuke za oba proizvoda, od srca vam preporucujem da isprobate. 





Da li ste ih isprobali ili tek planirate? 

Постави коментар

0 Коментари