Nutripure active-zdrav obrok za 2 minuta

Ćao najbolji moji!

Kako ste? Nadam se da ste dobro, danas je veoma bitno da se hranimo zdravo, u kakvom svetu trenutno zivimo dobro izbalansiran obrok je bitan. Volimo brze obroke, da sto manje vremena provodimo u kuhinji, naravno da volimo da spremamo za svoju porodicu i prijatelje ali kada zurimo i nemamo vremena za spremanje obroka dobro je imati u kuci ovako nesto. Predstavljam vam Nutripure active obrok koji je gotov za 2 minuta, moze da se spremi na 3 razlicita nacina i da bude veoma ukusno i lepo. 

Prirodan izvor proteina, vitamina i minerala. Prirodno bogat vlaknima sadrzi i do 15% vlakana u svom sastavu, nema dodatnog secera. Benefiti su sledeci, doprinosi uravnotezenoj ishrani tako sto obezbedjuje optimalan unos proteina, vlakana, masti, ugljenih hidrata i cak 12 razlicitih vitamina i minerala iz prirodnih izvora. Prirodni i kvalitetni sastojci, sastav proizvoda sacinjen od pazljivo biranih prirodnih sastojaka, cilj je da obrok bude olicenje zdrave i nutritivno izbalansirane ishrane. Prirodan izvor 6 vitamina ( A, E, B1, B2, B6 I B12) i 6 minerala ( kalijum, kalcijum, fosfor, magnezijum, gvozdje i cink).

Priprema se na 3 nacina, obrok mozete da ponesete svuda sa sobom, uvek je tu da se prilagodi. Postoje tri nacina pripreme a to su: 

1. Active "sejk" obrok- Odlicno resenje ukoliko vam je dan ispunjen aktivnostima i nemate puno slobodnog vremena a ipak zelite da priustite svom organizmu zdrav i nutritivan obrok. U sejker sipati 250ml hladne ili tople vode, mleka, jogurta ili tecnosti po izboru i dodati sadrzaj obroka. Promuckati snazno dok masa ne postane homogena. 

2. Classic "kasa" obrok-Ukoliko se odlucite za klasican nacin pripreme: sadrzaj obroka sipati u posudu i preliti sa 100ml hladne ili tople vode, mleka, jogurta, kiselog mleka ili po izboru. Umutiti kasikom da masa postane glatka.

3. Lazy "smuti" obrok-U blenderu izmiksati voce ili sastojke po zelji (oko 200ml gotove mase) i potom dodati sadrzaj obroka. Ukljuciti blender jos kratko da se masa homogenizuje.

Mozete da ih zapratite na instagramu nutripureactive.

Meni se najvise dopada Classic kasa, omiljena mi je i najcesce tako jedem, da li volite kase? Koje su vam omiljene?  






 

Постави коментар

2 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3