Top 5 Essence makeup proizvoda

Ćao najbolji moji!

Danas jedan interesantan post, top 5 Essence proizvoda koje obožavam i koje svima preporučujem jer su stvarno fantastični, koristim ih godinama, kada mi neki proizvod ne odgovara, uvek se vratim onim standardnim dobrim proizvodima sto se kaze da su sigurni i da su stvarno dobri. Pa ako vas to zanima nastavite sa čitanjem. 

Essence fresh&fit puder koji koristim već godinama ali koji takodje nije u prodaji vise, nazalost. Ali eto ako ga nekada vrate tu je recenzija koju sam napisala dok je jos bio u prodaji recenzija. Nije tezak na licu, ne cini puder poput maske, ima laganu pokrivnu moc i fantastican je. 
Essence I love Extreme crazy volume maskara najbolja maskara koju sam ikada probala, koristim je godinama, promenim je toliko koliko da isprobam neke koje dobijem i onda se vratim na nju..Toliko je dobra. Zaista podigne i produzi trepavice, odlicna je, u ovom postu sam je uporedjivala sa Golden Rose maskarom pa pogledajte klik ovde. 
Essence liquid ink vodootporni ajlajner, prvi ajlajner koji sam probala je bio onaj obican ink ajlajner i godinama sam ga koristila, medjutim kada sam isprobala vodootporni jos vise mi se svideo pa sam nastavila da ga kupujem i koristim. Isprobam neki u medjuvremenu ali uvek je on prvi na listi. Dugotrajan je, ima tanku cetkicu koja je odlicna za precizno nanosenje, ne mrda satima na ocima. 
Essence brow pen, ovo je novitet u mojoj kolekciji, od kada sam ga dobila nisam preskocila nijedno sminkanje a da ga nisam nanela. Obrve su poput obrva sa instagrama, možete da crtate dlacicu po dlacicu i to je vrh. Ne znam da li ima nijanse ali ovo je moja top nijansa, svetla braon bas kakve su moje obrve pa samo popunim gde malo nedostaje dlacica. Odlicna stvar i preporucujem od srca. 
Essence all about Matt!  Puder za setovanje lica, godinama su pricali o njemu a kod mene je dosao pre nekoliko meseci i od tada sam se zaljubila. Odlican, transparentan puder koji drzi sminku pod kontrolom celi dan i noc, odlican puder, veoma lepo izgleda na kozi, mozda bas nije za suvu kozu ali za normalnu kao sto je moja je fantastican. 
Nadam se da vam se dopao post, koji ovih proizvoda koristite ili zelite da probate? 

Постави коментар

4 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3