Elizzavecca-New in

Ćao najbolji moji.
Danas još jedan post o novitetima, a radi se o sajtu Elizaveca, to je korejski sajt, znači kvalitetna korejska kozmetika. Dobila sam masku za lice sa mehurićima, serum i dve sheet maske. Kada ih testiram, stizu recenzije. Sigurno ste već videli na instagramu @jfashionlover97 šta sam sve dobila, a sada malo detaljnije o tome. 
Prva stvar je Hell pore Bubble black boom maska za lice, all in one. Maska ima baš zanimljivo pakovanje, sadrži 150ml proizvoda, sadrži 4% uglja. Ona je kao i svaka druga maska, crna je, nanosi se normalno na kožu, a posle nekoliko puta se utrlja u kožu sa malo vode i tada krene da penuša. Posle nje trebalo bi da je koža meka i sjajna. Možete pogledati ovde.
Hell Pore Galactomyces pure ample serum za lice. Pakovanje je preslatko, na pipetu je i veoma je praktično. Potrebno je samo par kapi kako bi se proizvod umasirao u kožu. Ostaviti da upije. Povećava hidrataciju. Možda će biti dobar pre šminkanja kao prajmer. Videćemo. Pogledajte ovde .
I na kraju, dve sheet maske za lice. Za hidrataciju, glatku kožu i sjajnu, meku na dodir. Maske se drže 15-20 min na licu, ne ispire se. Jedva čekam da ih isprobam! Pogledajte ih ovde.
Kako vam se čine ovi proizvodi? Da li ste koristili neki od ovih?


Постави коментар

8 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3