Life Update Jfashionlover

 Cao najbolji moji. Kako ste? Nadam se da ste dobro i da sjajno provodite ove divne praznike. Pre svega zelim svima da se zahvalim sto ste citali moj blog iako prethodne godine nisam objavljivala apsolutno nista. Mnogo mi je drago sto nisam odustala od ovoga jer blog je moja prva i velika ljubav. 

Primetili ste i sami da me cele prosle godine nije bilo, uradila sam dosta toga van drustvenih mreza. Trudila sam se da uradim zajedno sa svojim partnerom sve sto smo zamislili a to je da smo se preselili u nas dom, nasu kucicu. Pored obaveza u basti gde sam provodila najveci deo svog vremena smo radili u unutrasnjosti kuce. Od poda do plafona. Uzivali smo u opremanju kuce. Neke stvari moraju da sacekaju prolece ali ne zurimo, zajedno smo i srecni smo. Nas ususkani dom. Nema nista lepseg od toga da stojis sa nekim rame uz rame i da se podrzavate i volite.

Neke prijatelje sam izgubila i zao mi je zbog toga, bilo je lepo dok smo se druzili. Ali svako krene svojim putem i bez svadje jer smo odrasli ljudi. Neki ljudi su ostali i hvala vam, mogu da vas nabrojim na prste jedne ruke. 

Sto se tice instagrama, u decembru sam objavljivala skoro svaki dan i neke fotke su morate priznati bile na silu. A ja ne volim nista na silu da radim. Zato ove godine instagram definitivno ostaje kao motivacija, inspiracija, uzivam u objavama drugih kreatora, motivisu me. Trenutno ne objavljujem ali u buducnosti sigurno hocu.

Blogu zelim da se posvetim, videcemo koliko cu pisati i objavljivati. Zelim da objavljujem vise ali obaveze koje imam oduzimaju najvise vremena. Pisacu o sminci, kozmetici, rutinama, organizaciji, motivaciji. 

Prethodne godine neke ciljeve sam ostvarila neke nisam, verujem da je to dobro jer cu ove godine poceti jace i napornije da radim da uspem u tome sto sam zamislila. Ciljevi ove godine su vrlo jednostavni a to su da se posvetim blogu i citanju knjiga. 

Zelim da cujem vase misljenje, zelim da cujem kako je vama prosla prethodna godina, sta planirate ove godine. Zelim da se bolje upoznamo i da se vise druzimo jer sam ovde od 2015.godine a imam osecaj da se nismo druzili prethodnih godina. Koji su vasi ciljevi za ovu godinu? Pisite mi <3 

Hvala sto citate moj blog, sto mi ostavljate komentare, citam sve, ljubim vas sve <3 

Постави коментар

2 Коментари

  1. It sounds like you spent your time very well. How exciting to make the house your home and to beautify the garden. What a wonderful and special time. I'm sorry that some friendships ended. I experienced that too last year. It is always difficult, but sometimes for the best. I'm looking forward to all of your posts <3
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thank you for every comment you wrote to me. I'm glad I have someone to share this happiness with <3

      Избриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3