Garnier Skin Naturals Vitamin C serum

Cao najbolji moji!

Kako ste? Nadam se da ste dobro i da ste spremni za novu recenziju. Garnier je veoma popularan brend, testirala sam jos jedan njihov serum u pitanju je Vitamin C. Volim serume za lice, volim Vitamin C i kako mi koza izgleda posle seruma. Ako ste propustili Garnier serum sa hiluronom pogledajte ovde detaljnu recenziju klik ovde.

Par reci proizvodjaca:
Prvi Garnier serum toliko koncentrovan [3.5%] Vitaminom C* + nijacinamidom + salicilnom kiselinom. Formula pruža blistavost, ujednačava ten i ublažava tamne fleke za samo 6 dana! Dokazana efikasnost - nakon samo 3 dana upotrebe, koža deluje ujednačeno i glatko. Spoj dermatološki aktivnih sastojaka [VITAMIN C* + NIJACINAMID + SALICILNA KISELINA] poznatih po tome što ublažavaju tamne fleke i čine kožu glatkom, a EKSTRAKT LIMUNA je odabran zbog svojstva poboljšavanja blistavosti i služi kao antioksidant.

UPOTREBA: Nanesite jednu punu kapaljku seruma na čisto lice i nežno ga utrljajte u kožu. Koristite ujutru i uveče, pre dnevne ili noćne kreme. UPOZORENJE: Izbegavajte područje oko očiju.
*Vitamin C = derivat vitamina C
Serum dolazi u kartonskom pakovanju, staklena ambalaza sa staklenom i cvrstom pipetom. To sam rekla i za prethodni serum, ali mi se zaista svidja kakva je pipeta i koliko lako i jednostavno pokupi proizvod iz ambalaze. Tekstura je mlecne boje, prijatno mirise, mislim da je odlican serum zato sto se razlike bukvalno odmah vide, redovnim koriscenjem je ovo pravi izbor za vas. Koza je sjajna, lepa, negovana, fantastican serum, preporucujem svima koji zele da probaju, namenjen je za sve tipove koze. 
Da li ste probali Garnier serume? 

Постави коментар

2 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3