Favoriti (Jul, Avgust) 2017

Ćao najbolji moji. 
Leto je već gotovo a ja vam predstavljam proizvode u kojima sam uživala, nema ih puno ali svi su odlični. Ima i kozmetike i šminke. Prethodni outfit post vas je po komentarima oduševio, trudiću se da ih bude više, a ako ste ga propustili možete ga pogledati ovdeee.
Sad možetemo da počenemo sa proizvodima.

Nivea hydro care šampon-Već neko vreme imam problem da pronađem šampon za kosu, moja kosa je normalna, dakle kosu perem na svakih 3,4 dana, i to je odlično, međutim nekoliko šampona pre Niveinog su bili očajni a to ćete videti u potrošenim proizvodima. Nivea šampon možete pronaći u Lilly drogerijama, prelepo miriše, hidrira teme glave i čini kosu nežnom na dodir. Odgovara mi za sada. 
Balea Mancmelou kupka- Pakovanje je savršeno! Miris je fantastičan! Ne zadržava se miris dugo, kupka lepo peni, odlična je! Haul post možete pogledati ovde.
Balea gel za umivanje- Za sve tipove kože, sa mirisom maline, sadrži sitne bobice, kao piling je, ali je vrlo blag. Obožavam ga, miris je fantastičan, skine mrtve ćelije. Haul post možete pogledati ovde.
Velnea face cream-uzela sam je na akciji i zbog pakovanja, međutim, formula je super, nije ni gusta ni retka baš kakva treba da bude, hidrira kožu i ne ostavlja onaj lepljivi film, posle nje mi je lice mekano i glatko na dodir. Nije mi izazvala bubuljice, iritacije itd. 
Elf  cream eyeliner-Stvarčica za koju sam mislila da će me možda razočarati me je najviše obradovala! Ja ovaj eyeliner  koristim za obrve, nijansa je Coffee tako da mi boja odlično pristaje. Skidam se normalno micelarnom vodom, ništa specijalno, ali je proizvod odličan ne moram da se brinem za obrve (hahaha). Gde sam naručila Elf kozmetiku možete pogledati ovde.
Ingrid liquid lipstick matt-Boja oduševljava! Ne hvale je svi bez razloga, nežna roze boja koja ide uz sve! Naručila sam je sa sajta Kozmetika i parfemi i sve možete pogledati ovde.
Essence Eye&Face paleta-Kupljena je u Dm-u u Beogradu kada sam bila, taj post možete pogledati ovde. Iz ove palete favorit je hajlajte, na slikama ipod možete videti koliko je već potrošen, plašim se šta će biti kada ga potrošim. Hajlajter je brutalan! Na slikama izgleda neverovatno! 



Svi na okupu.
Ljubim vas! 


Постави коментар

18 Коментари

  1. Odlični favoriti!
    Imam ovu Essence paleticu, nekad mi je stigla na recenziranje i nisam ju još otvorila ,vjerojatno i neću iako vidim da je hvaljena na sve strane.
    Ingrid proizvodi izgledaju vrhunski, nadam se da će nekad doći i u BiH. Inače divne fotkice i super post. ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Jos nisam cula da neko koristi ajlajner na obrvama, ali kad bolje razmislim, to je resenje za sve zenske muke. Pozdrav.♥
    New post on Dolce vita con N.S. I follow you, if you want, you can follow me back.

    ОдговориИзбриши
  3. Super post,ova Balea kupka izgleda divno!
    Fotografije su fenomenalne kao i cijeli post.♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post mila, proizvodi su super a fotke fenomenalne! ♥

    Veliki pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Sjajan post draga! Mislim da nisam probala ni jedan od ovih proizvoda, ali čim budem ugrabila priliku probaću ih. Inače, fotke su fantastične!

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  6. Ajme već sam odmjeravala ovaj balein gel. Miriši savršeno, sad ga možda ipak i uzmem. Jer volim te slatke mirise.

    felizhanna.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3