Favoriti (Mart, April) 2017

Ćao najbolji moji.
Odlučila sam da vam predstavim favorite na dva meseca, jer nema potrebe za prikazivanjem istih proizvoda. Želim da vam što više donesem nove proizvode. Smoriće i vas i mene isti proizvodi. Tako da, favorite za januar i februar možete pogledati ovde
Videla sam dosta pozitivnih komentara na prošlom postu, želim da vam se zahvalim na tome, fotografija iz prošlog posta su favoriti ali nisam htela da otkrivam :D Ako ste propustili taj post pogledajte ovde. Pa da pređemo na favorite
Eveline 8in1-lak koji stalno koristim pre lakiranja noktiju. Recenziju možete pogledati ovde.
Llums lak za nokte-obožavam njihove lakove, brzo se suše, a boja ostaje i do 7 dana na noktima, nijanse su fenomenalne a cena im je pristupačna. Ova crvena krv nijansa je moja omiljena a to je Hot Wine.
Gel Shine Avon-stvarno daje izgled gela na noktima, rado ga koristim, obožavam ga! 
Mr.Black body scrub- pogledajte recenziju ovde.
Balea losion za telo- sa braon šećerom i smokvom, za normalnu kožu, sadrži hidrantnu formulu koja kožu čini mekom, lako se razmazuje i brzo upija, sadrži 350ml proizvoda. Miris je fantastičan, možete pogledati haul post kada sam ga kupila ovde.
Ziaja dnevna krema- dobila sam je u jedan od Glambox kutija a taj post možete pogledati ovde. Ovo je bio tester, ali ja ga i dalje koristim, i nisam ni do pola potrošila, vrlo malo je potrebno za celo lice. Favorit! Kupiću full pakovanje čim potrošim ovu teglicu.
Avon foot works- krema za stopala sa mirisom lavande. Ljubičaste boje je i izuzetno hidrira stopala, posle nje koža je meka, nežna na dodir. Volim da je poprilično natrpam pre spavanja :D 
Velnea depilaciona krema- koristila sam već samo staro pakovanje, a ovo je novo, i slobodno mogu da kažem da mi se ovo više sviđa. Čeka se 3 minuta, nikako duže ne sme da se drži od 7 min. Koristim je na nogama, i odlično radi posao, nema brijanja nogu svakih 3 dana, sada sam i po 2 nedelje mirna. Čini mi se da postoji pakovanje za normalnu i osetljivu kožu, ja sam uzela za osetljivu kožu. Preporučujem, olakšaće vam život.
Fit me! Maybelline-Moj je u nijansi 110 porcelain. Namenjen je normalnoj ka masnoj koži. Sadrži 30ml proizvoda i cena je oko 800 dinara. Svi smo jedva čekali da dođe konačno puder, i sa razlogom ga svi hvale. Stvarno prekriva sve! Matira i ne pomera se sa lica narednih 8h sigurno. Mislim da sam pronašla godišnji favorit. 
The Blush Nudes Maybelline- sadrži 12 boja, od toga su 3 mat, ostale su sve šljokičaste. Sviđa mi se pakovanje, blendanje senki i postojanost. Cena je oko 1200 dinara. Uskoro detaljna recenzija.
Liquid Camouflage Catrice- Veoma hvaljen korektor konačno u mojim rukama. U nijansi 005 Light Natural, odličan korektor, sve prekriva, kao i sam naziv što kaže visoka pokrivna moć. Mislim da ću ga prvom prilikom kupiti još nekoliko.
I to je to, za proizvode koje želite recenzije pišite u komentarima.
Ljubim vas

Постави коментар

12 Коментари

  1. Ziajinu kremu obožavam, stvarno je odlična. Catrice kamuflaža je takođe u mojim favoritima, i mnogo volim Maybelline paletice! ♥ Super post!

    hi-stylish.com

    ОдговориИзбриши
  2. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    ОдговориИзбриши
  3. Drago mi je što si pomenula ovu kremu za depilaciju, i super je što je dobra i što daje odlične rezultate na duže vrijeme za razliku od drugih sličnih krema, sjutra je kupujem xoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Great products. Love them.
    Followed you on Fb and Insta. Hope you follow back :)
    Thanks for dropping by at my blog.
    www.instagram.com/vivacious_wish/
    www.facebook.com/VivaciousWish/
    Vaishali
    http://www.vivaciouswish.com

    ОдговориИзбриши
  5. Super cool!! ❤

    Follow each other? Please let me know!
    ❤ MARY MARÍA STYLE ❤

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3