Favoriti (Januar, Februar) 2017

Ćao najbolji moji. 
Ove godine sam odlučila da pišem favorite na dva meseca, ne želim da se proizvodi ponavljaju iz meseca u mesec, tako da mislim da je ovako bolje. Danas vam predstavljam proizvode koji su me oduševili protekla dva meseca. Neki od proizvoda imaju svoju recenziju na blogu tako da ću vam linkovati sigurno. Ima kozmetike i šminke, razmišljam se da uvedem i random favorite, možda garderoba, serije, filmovi.. Pišite mi u komentarima šta vi mislite o tome :D Pa da počnemo sa proizvodima.. 
Catrice all matt plus 
Mat puder u kamenu u nijansi 025 Sand Beige. Dosta sam ga potrošila, zadovoljna sam njime, drži mi matiranu T zonu i do 8h, lepo miriše i vrlo mala količina je potrebna za celo lice, nanosim ga velikom pufnastom četkom za puder. Sadrži 10g proizvoda. Dobila sam ga na poklon i taj post možete pogledati ovde klik. Verovatno ću ga opet naručiti :D 
Maybelline Lash Sensational Luscious mascara
Odlična maskara, ne planiram skoro da je menjam, recenzija na link klik ovde.
Llums lip liner
Kada sam probala njihove olovke oduševila sam se, za tako mali novac dobije se dobar kvalitet. Ova olovka je u nijansi rose. Lako se nanosi na usne, lepo se zarezuje, ne lomi se, nije ni previše meka ni tvrda nego između, baš kako treba. 
 Catrice coverstick
Koristim ga za prekrivanje bubuljica i nepravilnosti na licu. Mnogo lep miris ima, i dosta proizvoda, meni baš dugo traje, a ima 2,6g proizvoda, i moj je u nijansi 020 Vanilla. Možda bi mogao i svetliji bolje da prođe, ali okej je. Pokrivna moc je odlična, ne isušuje i neće dodatno istaći tu bubuljicu na licu. Totalni favorit!


Revolution Makeup London Iconic 3
Uživala sam u ovoj paleti a detaljna recenzija se nalazi na linku klik ovde
Avon nutraeffects 
Gel za čišćenje lica, izuzetno prijatnog mirisa, pogodan je za sve tipove kože. Dobra fora je što stavite malo gela na prste a potom dodate malo vode da se napravi pena, i tako ga nanosite na lice, potom ga isperete toplom vodom. Efekat je divan. Sadrži 150ml i dugo mi traje. 
Bioten perfect hands
Obožavam Biotenove kremice za ruke, a ova mi je posebno draga. Volim kreme koje ne ostavljaju masan film na kraju, jednostavno ne mogu da se uhvatim ni za šta, nervira me to. Međutim, ovu kremu namažem, sačekam neki minut da upije i spremna sam da radim šta sam htela. Miris je fantastičan, 100% prirodno, 100ml sadrži proizvoda, divno pakovanje, sve pohvale za Bioten. 
Bioten dvofazni skidač šminke sa očiju
Oduševljenje! Kako ovo lako skida maskaru sa očiju, pa vi niste svesni. Sada mi skidanje šminke uopšte nije problem, čak šta više obožavam da to radim. Kao i svi Biotenovi proizvodi ne sadrže parabene, parafin i veštačke boje. 125ml proizvoda, otklanja i vodootpornu šminku, sadrži ulje badema. Obožavam ga! Ultra favorit, svima preporučujem. Dobila sam ga od drugarice, možete pročitati u ovom postu klik.
Balea sprej za zaštitu kose od toplote
Ne znam da li ovo funkcioniše, ali lepo zanimljivo miriše, sadrži 200ml proizvoda i štiti do 220 stepeni. Primetila sam da mi kosa nije nalektrisana kada koristim ovu stvarčicu, duže mi stoji ispeglana kosa. Dobila sam sprej od drugarice, možete pročitati ovde klik.
B.U absolute me
Novi dezodorans kojim sam ja opsednuta, obožavam ga! Ne mogu da vam objasnim kako miriše, ali ako budete u prilici pomirišite ga, oduševićete se sigurno! 
Kakva su vaša mišljenja o ovim proizvodima? 

Постави коментар

17 Коментари

  1. Predivan post, draga Jelena. Nisam koristila ni jedan od proizvoda, ali mnogo mi se sviđa ova nijansa olovke za usene. A ovaj gel je na čekanju da dođe na red za upotrebu. Nadam se da će i meni odgovarati :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  2. Jelena draga, predivan post. Meni je zanimljivo to sto si spojila januarske i februarske favorite i prezentovala nam ih u jednoj celini! Jako mi se dopadaju slike, zaista su veoma kvalitetne i profesionalne, taođe mi se sviđa što si nam ih detaljnije prezentovala. Većinu ovih proizvoda i sama koristim ili sam imala prilike da ih probam tako da znam njihovo dejstvo i verujem da su tvoji apsolutni favoriti.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Neverovatno 70% favorita nam je slicno :)
    Takodje sam jaaako uživala u Iconic 3 paleti u prethodnom periodu ♥

    ОдговориИзбриши
  4. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    ОдговориИзбриши
  5. Love all the products especially Maybelline's mascara, I really want to try it and I am going to try it sooner! Thanks for sharing :)

    xoxo,

    |CHELSHEAFLO BLOG|
    |FACEBOOK| |INSTAGRAM|

    ОдговориИзбриши
  6. Ova paleta senki je stvarno divna! <3



    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam još uvek probala ništa od Llums kozmetike, ali verujem da su kvalitetni. Već neko vreme razmišljam o Avon umivalici nadam se da je pogodna za suvu kožu lica :) Bašmi se dopada iconic 3 i jako dugo mi je na spisku za kupovinu :) volim te nežno roze boje još kad ima sedefa milina :) Volim bioten kremice baš su kvalitetne. Ovaj B.U nisam probala jer imam tonu njihovih pa su me smorili, ali svakako volim kako mirišu tako da ću ovaj pronaći u parfimeriji da vidim kako miriše ;)

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3