NutrifEye Eye Patches Pixi skintreats recenzija

Pixi Beauty je moj omiljeni brend koji obozavam i koji volim da koristim. Pixi je brend koji se izuzetno trudi i koji ulaze u svoj kvalitet, PR pakete koje dobijamo su stvarno smisljeni sa puno ljubavi i to se oseti. Pixi je brend koji salje personalizovane PR pakete i to je zaista divno. U ovom postu koji kasni nekoliko meseci, zelim da vam pokazem hidrogel peceve za ispod ociju. 

Pre svega pakovanje je divno, sva njihova pakovanja su divna. Dolazi u plasticnom pakovanju a proizvod je veganski i nije testiran na zivotinjama. Pixi Beauty mozda nije toliko zastupljen u Srbiji jer je dostupan samo odredjeni asortiman u Sephori. U ovom pakovanju se nalaze 30 para peceva, znaci 60 pojedinacnih. Pecevi sadrze ruzu i kamilicu a ova kombinacija je poznata po umirivanju koze. Ublazava podocnjake. Nanosi se ispod ociju, treba da ih drzite 10 minuta a zatim uklonite. 

Moj utisak je da su ovi pecevi vrlo natopljeni serumom, odlicno hidriraj predeo ispod ociju, lepo mirisu i zaista su najbolji kada se ohlade u frizideru. Ako ih koristite ujutru bice pravi spas za sminku pre posla, izgledacete sveze i vrlo zdravo. Petra se uvek trudi da nam da nam olaksa zivot da se u par koraka osecamo lepo i sveze. Dopadaju mi se, veoma su meki pod prstima kada se nanose, dobija se spatula kojom izvucete iz pakovanja peceve. Da li ste ih probali ili tek planirate? 

Постави коментар

2 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3