Haul-Dm,Lilly,Alexandar cosmetics 2023

Cao najbolji moji, kako ste? Nije dugo bilo haul postova na mom blogu, tako da evo jedne zanimljive Dm kupovine. Uzela sam najpotrebnije (haha), tako da necu da gomilam proizvode, pa mozemo odmah da predjemo na post. 

Uzela sam Balea kupkice, ove dve su mi bile preslatke, pakovanja su im tako lepa i privlacna, morala sam da ih uzmem. 
Sledeca stvar je Loreal Elseve sampon sa hijaloronskom kiselinom, videla sam da ga devojke hvale pa sam resila da isprobam. Videcemo kakav je. 
Vec neko vreme nisam koristila prskalice jer nisam imala problema sa rascesljavanjem kose, medjutim kako mi je bas porasla kosa uzela sam ovaj Gliss regenerator u spreju. Isprobacu pa javljam utiske. 
Brijaci. Ne znam sta bih rekla sem da su meni muski brijaci najbolji, posle njih mi je koza nezna, bez iritacije. Sada sam uzela ove, bili su mi okej i ranije. 
U Alexandar cosmetics sam uzela ove dve stvarcice. Uzela sam glinenu masku za lice i sheet masku. Nisam do sada probala ove proizvode a bili su mi bas zanimljivi pa sam ih uzela, bili su bas povoljni. 

Svom dragom sam poklonila njegov omiljeni parfem, a sada je na super snizenju u Lilly drogeriji. Pa potrazite. 
U Dm-u sam uzela cetkicu za zube, nisam do sada nesto isprobavala njihove cetkice pa rekoh mozda je sada pravo vreme. Uzela sam super soft pa cemo videti. 
Sprej protiv komaraca kao obavezna kupovina na pocetku letnje sezone. 
Za kraj su ostale maske. Kupila sam masku za stopala, za lice i za ruke. Novitet su urea maska za ruke, tako da jedva cekam da je isprobam. 

Pisite mi koje proizvode ste koristili od ovih koje sam kupila <3 

Постави коментар

2 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3