Bimask-biljno mineralna maska

Ćao najbolji moji! 
Konacno recenzija o ovoj predivnoj maski za lice, telo i kosu! Ceo instagram prica o njoj pa evo dosla je na red i kod mene na blogu. Da li ste je vidjali na policama drogerija? Nekako ne mozete da je na zapamtite. Vise o njenom postojanju i istoriji mozete da pogledate herbamelis.rs.
Ako vas zanima recenzija ove maske nastavite sa citanjem!



Na prethodnim slikama videli ste sta kaze proizvodjac, nisam zelela da opet sve to napisem, nema potreba da dva puta citate jedan isti tekst. Precicu na svoje misljenje.
Maska se vrlo brzo i lepo umuti sa malo vode, zelenkaste je boje i vrlo lepo mirise. Sadrzi razne biljke pa je takav i miris. Meni ne smeta jer obozavam cajeve, masku sam povezala sa tim. Cetkicom sam nanela na lice i vec posle 20 minuta lice mi je bilo prelepo i cisto. Zanimljiv mi je ceo proces pravljenja maske, na prirodnoj je bazi i to mi se izuzetno svidja. Potrosila sam par kesica, a ostale sam razdelila kako bi i moje drugarice probale i odlucile se da kupe masku. Nadam se da cu dobiti neki popust sto sam i drugaricama uvalila ovu masku haha (salim se Bimask). 
Mislim da je ideja ove maske vrloo lepo uradjena, mislili su na svaki detalj sto mi je isto zanimljivo.  
Lice mi je bilo nezno i mekano na dodir, verujem da cu nastaviti da je koristim. Sve preporuke od mene. Cena 599di


Nadam se da vam se dopada recenzija, ostavite komentar ako ste probali! Ljubim vas

Постави коментар

4 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3