Creightons NEW IN

Ćao najbolji moji.
Danas vam pokazujem šta sam sve dobila od Engleske kompanije Creightons. Prodaju kozmetiku i na njihovom instagram profilu možete pogledati sve proizvode koje nude klik ovde.
Pa možemo da počnemo. 
 Tečni sapun za ruke malina i nar, miriše stvarno jako kao i cela ova linija. Ima pumpicu, pakovanje je praktično i lepo.
 Micelarni šampon kao što sam već pričala na instagramu jedva čekam da ga probam. Nikada nisam probala, nadam se da će mi odgovarati jer svi toliko hvale micelarne šampone. Pakovanje je od 250ml. 
 Vanila i makadamija losion za telo, miriše čudesno neverovatno! Pakovanje je praktično ima pumpicu. Mislim da će ovo ići dalje. Nema šanse 400ml da potrošim.
 Mango i papaja gel za tuširanje, prestlatko pakovanje, ima 500ml tako da ima ovde dosta proizvoda. Gelasta struktura, lepa nežna na dodir. Videćemo kakva će biti.
Piling iz iste linije sa mangom i papajom za telo, ima 250ml i jedva čekam da probam ovo savršenstvo. Luda sam za pilinzima i lica i tela zato se uvek radujem kada ih dobijem hehe.
No frizz balzam za kosu koji su svi hvalili na instagramu, dolazi ovoj prelepoj bočici, jedva čekam da ga probam.
Ako ste probali neki od ovih proizvoda pišite u komentarima.

Постави коментар

10 Коментари

  1. Heh, evo mene poslije 100 godina :D. Prije svega čestitke na novoj saradnji. Moram priznati da si me baš zainteresovala. Ovi proizvodi od maline me baš privlače :D.
    Micelarni šampon sam probala, ali od Nive i ne znam po čemu su oni drugačiji od drugih, ali meni su i oni izazvali perut :/
    Nadam se da su ovi mnogo bolji. Nestrpljivo čekam tvoje utiske :*

    ОдговориИзбриши
  2. Sve izgleda predivno,i moram priznati da me je i sam brend zainteresovao.Deluje mi da imaju zanimljive mirise tako da treba to isprobati.Odličan post i divne fotografije :)
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Probala sam mango piling i jako mi se svidja, vanila kolekcija zaista ludilo mirise, bas za ovaj praznicni period...
    Rado bih probala no frizz liniju 😊
    Divne slike 😊

    Novi post ---->
    http://xbeautyplace.blogspot.com/2018/11/oriflame-skinpro-aparat-za-ciscenje-lica.html?m=1

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3