Potrošeni proizvodi #9

Ćao najbolji moji.
Za danas imamo potrošene proizvode konačnooo! Potrošila sam dosta šampona za kosu što je malo i čudno ali i teme glave mi se zasitilo pa sam u potrazi za nekim novim šamponom.Pošto ima dosta proizvoda bolje je da krenem na post :D
Avon bubble bath- miriše na nar i božur, divan je miris, odlična kupka, lepo peni, koža posle njega je meka i divna na dodir, miris se ne zadržava. Tekstura je malo vodenija ali okej je. 500 ml možete pronaći u Avon katalogu po 200 dinara.
Fa joghurt- Pa ja ništa slađe nisam koristila, u nekom trenutku sam razmišljala da ga pojedem. Miriše predivno! Tekstura je gusta baš kakva mi se sviđa. 250 ml mislim da sam uzela za 199 din u Lilly drogeriji. 
Avon šampon- protiv peruti, pa moram da priznam da mi je ovaj šampon pomogao, prvi put operem kosu sa bilo kojim šamponom a drugi put sa njim, i efekat je bio sjaj, potrošila sam ga ali ga ponovo naručujem! 400 ml je nekih 200 dinara u Avon katalogu. 
Nivea hairmilk šampon-okej je bio, lepo miriše, ništa specijalno, lepo temeljno očisti teme to mi je bitno, možda ga kupim ponovo. 250 ml.
Nivea repair&targeted care- nisam trebala da ga kupim, preagresivan je za moju kosu i moja kosa je zdrava, naravno da je negujem, pakovanja, ulja obavezno ali ovaj šampon je za oporavak kose. 250 ml.
Lilly veliki tuferi-imam nekoliko pakovanja u zalihama, tako da to nije bez razloga, odlične su, svima preporučujem.
Labell tuferi-oni su mali tuferi, ništa specijalno, nisu se raspadali, ali su i kao svi drugi obični tuferi. Ove sam platila mnogo jeftino, možda 60,70din.
Sweet baby vlažne maramice- pa ovo su najbolje maramice na svetu! Pisala sam o njima u jednim favoritima. Definitivno kupujem zalihe!
Soft&softly-pa i ništa specijalno, na pola pakovanja su počele već da se suše, a sa ovim maramica iznad nije taj slučaj. Ne znam da li ću ih kupiti ponovo.
Manuka honey peel-off maska za lice, recenziju pogledajte klik ovde.
Garnier maska za lice- maska prijatno miriše, ovo je bilo prvi put da sam probala te kesice kao maske. I poprilično sam oduševljena i nastavila sam da ih kupujem. Hidratacija kože je zagarantovana! Preporučujem!
Dry shampoo Syoss- Odličan! Kupujem ga iznova i iznova. Nema jak miris, lepo da volumen kosi, koliko mi i treba, produžava mi pranje kose za jedan dan.
Mini Dream- pa loša sam u opisivanju parfema ali fantastično miriše, zadržavao se dugo. Dobila sam ga od svog dragog, sve preporuke.
Garnier Neo-dezodorans, meni ovo favorit bio dok ga nisu povukli iz prodaje, nigde ne mogu da ga nađem niti će im stizati u međuvremenu. Fresh je mirisao i nije bilo tragova znojenja. Odličan je bio!
Balea gel za umivanje-prednost je što ima pumpicu, praktičnije je, lepo miriše, skida odlično šminku i verovatno ću ga kupiti ponovo. Sporo se troši, znači ja sam ga imala baš dugo.
Garnier micelarna voda- svi znate za ovu micelarnu vodu, odlična je  kao što je već svi hvale, mene ne peku oči od nje, lepo skida šminku sa očiju, malo sada menjam micelarne vode ali vratiću joj se sigurno, jer je najbolja!
Bioten dvofazni skidač šminke-dobila sam ga od drugarice iz Dm-a, ja sam ga obožavala, samo u jednom koraku je skidao jače senke na mojim očima, nisam još uvek kupila novi, ali kada naiđem na njega sigurno ću. Preporučujem!
Bioten piling za lice- ovaj piling je za normalnu i kombinovanu kožu, sa koščicama kajsije. Dugo sam ga imala, obožavam ga, sada koristim neke druge ali Bioten ima baš kvalitetne proizvode.

Pišite u komentarima da li ste koristili neki od ovih proizvoda. Ljubim vas

Постави коментар

6 Коментари

  1. Draga Jelena, ti od jednostavnok napraviš toliko zanimljivo da ja prosto uživam čitajući tvoje postove. Od svih proizvoda jedino sam koristila Avon kupku i osuševljena sam, kako mirisom tako i mekoćom kože.
    Želim ti lijep dan!

    ОдговориИзбриши
  2. Odlični proizvodi!
    Garinerovu rozu micelarnu sam koristila godinama, sad sam prešla na dvofaznu, a sigurno ću probati ovu peel of maskicu, izgleda odlično! ♥
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  3. Bas si dosta proizvoda potrosila. Probala sam neke Niveine sampone, li ove konkretno nisam. Ja sam bila zadovoljna. Takoder koristim ovu micelarnu od Garniera i super mi je :)

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3