Šta sve nosim na plažu?

Ćao najbolji moji.
Leto je već počelo, ispiti su gotovi, možemo da se opustimo! Živeo bazen! Plažaaa! JEJ! Dakle, nema neke velike nauke ovde, pokazaću vam osnovne stvari koje nosim na plažu. I dodaću još neke koje nisam slikala. U komentarima mi pišite šta bi ste voleli sledeće da vidite na mom blogu. 
Dakle, naravno, potreban vam je ranac, torba, da stavite sve stvari unutra. Tu će se naći kupaći kostim, krema za sunčanje, labelo, peškir, naočare za sunce, dobra knjiga, voda i nešto za grickanje. I plus ako idete sa društvom, neka dobra društvena igrica. Verovatno je tu i telefon, slušalice, novčanik. I mislim da je to to :D 
Moj kupaći kostim je u plavoj boji, imam ga već drugu godinu i obožavam ga. 
Morate da bude zaštićeni od sunca. Naročito kada ste na bazenu, plaži. Tu je uvek mleko za suncanje, labelo, i još nekih zezalica videćete u top proizvode za leto. 
Naravno, peškir. Sa svojih skoro 20 godina i dalje nosim ovaj Vini Pu peškir, neke stvari se nikada ne menjaju :D 
Naočare i dobra knjiga. Trenutno čitam ovu, i radnja je dobra za sada.
Voda naravno. Ja ostavim vodu preko noći u zamrzivaču kako bi imala hladnu vodu tokom celog dana na plaži. To predlažem i vama.
Šta vi sve nosite na plažu? 


Постави коментар

14 Коментари

  1. Divan post draga! Nosim potpuno iste stvari kao i ti na plažu! Do skoro sam nosila Diznijeve peškire na plažu i bazene, a onda mi je mama kupila neki roze peškir koji obožavam! I da, dodala bih još i ulje za sunčanje :D ♥

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  2. Cute post. This is exactly what I bring to the beach :)

    My Tester Mania Blog

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, kupaći je baš divan! SVe te stvari i ja nosim na plažu☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post! Većinom nosim iste stvari kao ti. Tvoj kupaći je stvarno lijep, ja se još razvijam pa svake godine moram kupovati novi, nažalost, još nisam našla niti jedan dobar u našim trgovinama pa sam si nauručila neki sa neta, držim fige da je dobar. :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  5. Joj nosim celu sobu za ne daj Bože 😃 Mene ceka slican post pre nego sto krenem na more, a i tu sam haos mozete i od popa uvo da nadjete 😂

    ОдговориИзбриши
  6. U suštini nosim isto što i ti, samo još spakujem slušalice, još jedan kupaći kostim, baletanke u kojima vozim(ne mogu da vozim u papučama) i to je to..

    Divan post mila, želim ti divan dan, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Većinom nosim iste stvari kao ti.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3