Potrošeni proizvodi #8

Ćao najbolji moji.
Proleće je stiglo, a sa njim i novi potrošeni proizvodi. Krenulo je lepo vreme, uživanje. Nema puno proizvoda, našli su se proizvodi za kosu, lice, telo.. Pa krenimo na proizvode :D 
Camelia shower gel. Pa ništa posebno, najklasičniji gel za tuširanje, miris je kao mango i breskva, ovaj gel sam dobila tako se našao ovde :D 300ml sadrži proizvoda.
Velnea cream shower. Ekstrat vanile i susamovo ulje, lepa kombinacija, lepo mi je hidriralo kožu, koristila sam već jedan samo je bio drugačiji miris, ako se ne varam, i tada i sada jedina mana je pakovanje, na početku lepo izlazi proizvod ali kasnije ruke će vas zaboleti koliko treba da stiskate da bi izašao proizvod, zašto se to dešava, ne znam. Gel za tuširanje je okej, samo na pakovanju da porade. Isto 300ml.
Avon boby scrub. Predivno miriše, piling nije jak znači baš je nežan, Mr.Black je mnogo mnogo jači, o njemu uskoro na blogu. Avon piling sadrži 200ml proizvoda.
Still četka za kosu. Počela je da se raspada, baš je dugo imam, tako da je zrela za kantu.
Elseve double elixir. Pa ponovo ću ga kupiti, ne mogu da živim bez njega, lepo omekša, razmrsi kosu, obožavam ga! 200ml a cena je oko 250rsd.
Nivea Diamond gloss care. Sa Niveinim starim linijama sam u nekoj svađi, odjednom mi ne odgovaraju stare linije, sada koristim hair milk šampon i regenetaro i odličan mi je, ne planiram da ga menjam. Ovaj regenerator sam jedva čekala da ga potrošim, ništa nije radio mojoj kosi, ta mekoća je bila trenutna i to je to. 200ml.
Nivea soft krema. Konačno sam je potrošila, okej je, kao i sve Niveine kreme, ima 50ml. Koristila sam je za lice i super je hidrirala, mada plava standardna Niveina krema je nezamenljiva. 
Rosal shine on me. Balzam za usne sa šljokicama, to sam morala da napomenem, lepo miriše, da hidrira baš nešto nisam primetila. 
Velnea krema za ruke. 2in1 za ruke i nokte, 30ml. Ova kremica mi se vukla po torbi stalno, brzo se upije i lepo miriše, ništa posebno. 
Avon care krema za ruke. Obožavam kreme za ruke, skoro sve ih imam. Pakovanje me je privuklo, svetlo, lepo, čini mi se da sam već jednu potrošila. 100ml proizvoda, koža brzo upije, onda se dešava trenutak kada koža želi još. Možete da je mažete koliko god puta želite u toku dana, nije jedna od onih da je jednom dovoljno.
Tečnost za ispiranje usta. Htela sam da probam nešto drugo, a da to nije neprevaziđen Listerin ili Colgate. Pa opet moram da kažem da ništa specijalno, blag je nekako. Možda je crveni jači, probaću. 500ml proizvoda to je stvarno super a cena je do 200din. 
Sweet baby maramice. Našle su se u favoritima klik ovde. Sve sam tu rekla o njima.
Baby wet wipes. U prolazu na brzinu sam ih kupila, pakovanje je slatko, ne suše se maramice, okej su za skidanje šminke, kada baš nemam izbora.
Kozmetički jastučići. Ja ih zovem tuferi, koristila sam ih za skidanje šminke. Nisu se raspadali, okej su, ovo je pakovanje od 100 komada. Sada koristim one veće tufere i dovoljni su mi dva za celo lice, dok ovih manjih i po 5,6.
Bruno Banani parfem. Dobila sam ga od voljenog za prošlu Novu godinu (da da znam, čuvala sam ga prvih 6 meseci). Miriše jako, ženstveno, baš kako volim, dugo se zadržava. Pakovanje je vrlo uvrnuto, ali mu je sve oprošteno. :D 
Playboy play it wild. Obožavala sam ga, malo mi se smučio više, ali što se tiče postojanosti, ujutru je odeća i dalje mirisala. Tako da što se toga tiče molim lepo :D 
Aura 3D blender. Godinu dana mi je trajao, sada sam kupila novi isto Aurin. Iscepao se, nije više mogao lepo da se opere, on je svoje završio, odličan je bio, dovoljno mekan, lepo blenda puder, korektor. Isekla sam ga da bi se uverila o instagram slikama, međutim, moj nije skupio puder u sredini. Sada sa novim sam opet zadovoljna. 
Čepove sam skinula sa proizvoda, skupljamo čepove za osmehe dece. Da li ste koristili neki od ovih proizvoda?


Постави коментар

17 Коментари

  1. Draga super post
    Ako moze da svratis i pogledas novi post na mom blogu
    Pusa

    ОдговориИзбриши
  2. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Volim da čitam postove na ovu temu, da vidim šta drugi vole ili ne vole I da saznam za nešto novo I povoljno. Super post draga, fotkice mi se mnogo dopadaju. Čime fotografišeš I uređuješ svoje slike? ♡

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, fotografisem Fujifilm 16mp, uredjujem slike preko Photo Scape :)

      Избриши
  4. Love your post!! Great content
    http://starlingdays.blogspot.com/2017/03/my-travel-to-portland-5-interesting.html
    https://www.instagram.com/mira_shpak

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман25/3/17 08:26

    Super je postt :)

    ОдговориИзбриши
  6. Jelena draga, nisam ljubitelj postova na ovu temu, ali moram reci da me je tvoj odusevio! Sjajno napisano, i predvno predstavljeni proizvodi. Vecinu sam i sama probalaa tako da veujem da su ti koristili. Jos jednom, odlican post, veliki poljubac!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  7. mogu reci da nisam probala niti jedan od ovih proizvoda nazalost ahah al svakako odlican post

    MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  8. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

    ОдговориИзбриши
  9. Draga, post je savršen, baš onako kako samo ti znaš da ga napišeš. Među proizvodima pronašla sam nekoliko i mojih favorita, a to je, prije svega Elseve sprej. I ja ga ooboožavam. Sve pohvale za post!

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3