GlamBox-Loving February 2017

Ćao najbolji moji.
Danas vam predstavljam sta sam sve dobila u februarskoj kutiji GlamBox-a. Sve pohvale za proizvode, ljubaznost, brzina kojom odgovaraju na poruke. U ovoj kutiji su se našli proizvodi poznatih brendova kao što su B.U., Still, Revlon, Golden Rose. Izbor je bio pun pogodak! Na izgled kutije smo se već navikli, sada smo dobila sa narandžastom mašnicom. Kutije sam iskoristila u organizaciji sa šminkom, vrlo su praktične. Možete naručiti kutiju Colourful za april ovde
GlamBox sajt: glambox.rs
GlamBox Facebook stranica: glambox.rs
GlamBox Instagram: glambox.rs

Reč GlamBox-a:
"GlamBox je kutija koja se sastoji od 5-6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakoga meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direkto do vrata Vašeg doma, otkice Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vaseg doma, sami ili sa društvom. GlamBox kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GlamBox najveći hit u svetu kozmetike."
 Still Pro linija za profesionalnu negu kose
Obuhvata šampon, balzam i masku, dostupni su u tri varijante: makadamia, keratin i argan. Makadamia sa 100% prirodnim uljem makadamije za sve tipove kose, pruža eleastičnost, mekoću i sjaj. Keratin linija namenjena je slaboj i lomljivoj kosi koju regeneriše i jača. Argan sadrži marokansko arganovo ulje i namenjeno je suvoj i oštećenoj kosi koju hidrira i daje joj sjaj. 
Ja sam dobila argan šampon, kutija je mirisala na ovaj šampon, tako da zaista miriše predivno. Sadrži 500ml proizvoda i ima pumpicu! Obožavam proizvode na pumpicu. Jedva čekam da ga isprobam i javim utiske! Cena 399 rsd.
B.U heartbeat dezodorans
Orijentalno vanilasto voćni miris, već sam ga koristila i odličan je. "Budi svoja, budi drugačija i jedinstvena, živi svoj život u skladu sa svojim raspoloženjima i željama". Cena 150 ml 230rsd.
Golden Rose Color Nail Lacquer
Aktivno koristim ovu kolekciju i zadovoljna sam, nemam baš ovu nijansu tako da ćemo se lepo družiti. Dobila sam lak u broju 75, divna ljubičasta. Cena 200-250 rsd.

Revlon Uniq One Dry 
Šampon za suvo pranje kose, kaže da omogućava 10 stvarnih benefita prilagođenih suvom pranju: čisti kosu bez pranja vodom, osvežava i oživljava kosu, apsorbuje višak masnoće, dodaje volumen, prirodan finiš, omogućava prijatan osvežavajući miris kosi, ima minimalni praškasti trag, produžava uredan stajling, lako se koristi. Pogodan je za sve tipove kose i sve dužine. Baš se radujem ovom proizvodu. Cena: 300ml 1989 rsd, 75ml 600 rsd. 
Golden Rose Ultra Brilliand Tube Lipgloss
Sviđa mi se aplikator, boja i sjaj na usnama koji ostavlja, usne izgledaju zdrave, blistave, svežije. Sviđa mi se i miris i ukus (haha), sigurna sam da ćemo se lepo slagati. Cena 279 rsd.


Tu je i kupon sa 20% popusta.
Jedna zajednička.
Kutija je bila odlična, zadovoljna sam. Da li ste probali neki od navedenih proizvoda? 

Постави коментар

11 Коментари

  1. Divne fotografije <3 kao i recenzija. Kupila sam čini mi se prošle godine njihovu kutiju, ali iskreno nisam bila nešto oduševljena...ne zato što proizvodi nisu bili kvalitetni nego mi u tom trenutku to nije trebalo... i zato koliko je dobro što je iznenadjenje sa proizvodima može da bude i mana, ali dobro svakako se proizvodi iskoriste :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман19/3/17 15:43

    Divno, divno, divno! Zapratila sam te jer se veselim ovakvim postovima, pogotovo kad je Golden Rose featured!

    kalxpsia.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Super stvarčica ova kutija. Nikako da se odlučim na poručivanje, ali ovomesečna mi se čini baš zanimljivo. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  4. Aaa jedva sam cekala ovaj post. Videla sam storije i slike na instagramu ali evo napokon malo vremena da procitam i post. Sjajno si ga napisala, zaista me iz dana u dan sve vise odusevljavas! Fotografije ne bih da komentarisem, mislim da si presla samu sebe po perfekciji, zaista sam uzivala u postu! Glam box je ovog puta priredio sjajne proizvode!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  5. Stvarno su predivni i ljubazni. I ja sam, prošle godine, poručila jedan paket i zaista sam oduševljena. Iako ne živim u RS stvarno smo se lijepo dogovorili i sve pohvale za njih. Što se tiče februarskog sadržaja, moram priznati da sam oduševljena. Jako lijepa pakovanja i boja laka me oduševila ^_^

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3