Potrošeni proizvodi #6

Ćao najbolji moji.
Za danas sam vam pripremila konačno potrošene proizvode, stvarno mi je trebalo vremena da se nakanim da ih islikam, uvek je bilo nešto preče da se objavi. Ali, ima pravde i za njih i sada su konačno došli na red. 

Testeri
Pa primetila sam da ih samo ubacujem u kutiju a da ih uopšte ne koristim, rešila sam da se to promeni. Probala sam dve maske za lice, šampon za kosu i kremu za lice. 
Nivea pure effect-pa mogu slobodno da kažem da je odlična, radi svoj posao, očisti mi lepo lice. Zadovoljna sam.
Shampoo- dobila sam ga uz časopis Lisa, koji obožavaaam! Šampon je okej, kosa mi je bila prelepa, mekana, ahhh! U potrazi sam za full proizvodom.
Spa relax Multiactiv - ništa posebno, piling se oseca ali baš blago, ne verujem da ću je više kupovati. 
Avon nutra effect - dnevna kremica, odlična je, planiram kupim full proizvod.
Batiste suvi šamponi
Ovo su testeri iz GlamBox kutija klik ovde i ovde. Odlični su bili, sigurno ću kupiti full size. Oba su mi se svidela, razlika je samo u mirisu koliko sam ja primetila, jer rade odlično posao.
Lakovi za nokte
A kako drugačije da ih nazovem, base lakovi. Prvi je Eveline 8in1, pisala o njemu klik ovde, zadovoljna sam i kupila sam novi lak. Dok drugi je oriflame base lak i na pola je, uopšte nisam zadovoljna, nokti su počeli da mi se listaju, lak mi se skine posle dva dana, ne znam šta je sa njim. Formula je nikakva. Davala sam mu i drugu i treću šansu, tako da definitivno ide u kantu.
Velnea lip balm
Pa ništa specijalno, lepo hidrira usne, ne troši se brzo, pakovanje je okej. Kupila sam ih na akciji još pre nekoliko meseci, za taj novac je okej. 
Balea tečni sapun za ruke
Mnogo mnogo mnogo lepo miriše! Miriše na ljubičicu i malinu. Prijatno sam se iznenadila kada sam osetila hidrataciju a ne isušivanje. Ne znam kako, ali nisam mogla da verujem! Potrošila sam ga nažalost, ali jedva čekam da dobijem priliku da odem do DM-a. Sadrži 500ml proizvoda i vrlo je malo potrebno da bi ste oprali ruke, tako da traje baš baš dugo.
Velnea tuferi
Probala sam puno tufera, uvek sam bila zadovoljna, međutim kod ovih mi se ne sviđa što se raspadaju, to malo i nervira. Ne verujem da ću ih skoro kupiti. Možda kada baš ne budem imala izbora.
Carefree
Gel za intimnu negu, odličan je, nema iritacije, cena je vrlo povoljna, Mogu da kažem da ću mu se vratiti jer sa ovim novim sam se pokajala. Lepo miriše, ali nije to to. Detaljno u sledećim potrošenim proizvodima verovatno će se naći tu.
Velnea & Playboy kupke
Ne mogu da verujem ali slikala sam najgoru i najbolju kupku. Eto. Velnea kupka ima samo prelepo pakovanje, ustvari ja sam kupila pakovanje ne proizvod. Miriše na jabuku i cimet, limited edition. Realno svidelo mi se pakovanje, šta da radim. Ne peni, treba ti kilo proizvoda, mada ni to ne pomaže. Promašaj. Totalni.
Dok sa druge strane Playboy kupka je nešto najdivnije što sam probala, ostajem i dalje veliki fan Avon kupki ali ova me je raspametila. Miriše na višnju, još bolji je u dodiru vode i kože. Oduševljena sam!
Avon kupke
Obe su preprepredivne! Kao što rekoh, obožavam Avon kupke i iznova ih kupujem. Prva je od 500ml i kremasta je, miris je prijatan, na ši buter. Druga miriše na jabuku, ljiljan, predivan je.  U novom katalogu mislim da je odlična cena tih kupki.
Vlažne maramice
Lutala sam dok nisam našla odgovarajuće, našle su se u ovim favoritima klik ovde. Ne odustajem od njih, dok ove maramice su bile jake, konkretno ove zelene. Imam naviku da maramicama prvo skinem šminku a zatim micelarnom itd. Maskaru ne skidaju nikako, samo mi iritiraju predeo oko očiju, puder i onako. Kada sam videla da su previše agresivne, počela sam da ih koristim za nešto drugo. A ove Camelia su okej, mogu da prođu. 
Čepom do osmeha!
Verovatno svi znate o čemu se radi, skupljaju se zatvarači od svega, mali veliki, samo tvrda plastika tj.čepovi. I moji roditelji su se priključili, tako da porodično sakupljamo. Nama je tako malo a njima puno znači. Hajde da pomognemo deci sa invaliditetom. Na sajtu možete pronaći sve potrebne informacije klik ovde.
Nadam se da ste uživali u postu, pišite u komentarima da li ste probali neki od proizvoda? I obavezno sakupljajte čepove.
Ljubim vas!

Постави коментар

9 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3