Maybelline Lash Sensational Luscious Mascara-Recenzija

Ćao najbolji moji.
Kao što već vidite po naslovu radi se o novoj maskari od Maybelline-a. Nakon nekoliko korišćenja shvatila sam da mi je već favorit i da sigurno neću odustati od nje. Kupila sam je sasvim slučajno u Lilly-u za 499dinara na akciji. Nisam ni slutila da će mi ubrzati ritual stavljanja maskare(koje obično traje i po 10minuta). Međutim, sada za par minuta, minut dva gotovoo! Maybelline je oduvek imao dobar izbor i kvalitne maskare. Tako da sam očekivala oduševljenje. A ako vas zanima još karakteristika ostanite do kraja. 
Pakovanje je divno, vrlo elegantno, mat crno sa roze slovima. Izgled je kao i svake prethodne Maybelline maskare.(mislim na oblik) 
Četkica je presavršena! Mislim da savršeniju četkicu nisam otkrila do sada! Četkica je plastična i baš zbog ovakvog izgleda takvo oduševljenje ostavlja na trepavicama. Uzima dovoljnu količinu proizvoda. Proizvod se lepo raspodeli na četkici tako da na trepavicama je ista količina. Nanosi se lako, podiže trepavice, daje volumen i dužinu. Sve u jednoj maskari. A zahvaljujući ulju koje maskara sadrži trepavice su meke i prijatne na dodir. A što se tiče skidanja maskare sa očiju, ide malo teže, ali dvofazno sredstvo za skidanje šminke rešava problem :D
Nosila sam skoro 12h i dalje je ista kao da sam je malopre stavila. Nije se ni trunku opustila. Ne razmazuje se u toku dana, zaista je predivna a uz to intenzivno je crna. Zaljubljena sam u ovu maskaru. 
A sada maskara na delu! Prva slika je sa jednim slojem maskare, dok druga je sa dva sloja maskare. Ja volim kada stavim malo više jednostavno volim da se vidi da imam maskaru. Kako mi stoji šta kažete? (hahahaha) 
Konačno mišljenje je da ću se nekog vremena pridržavati ove maskare, jer sve što sam tražila našla sam u jednoj maskari. Favorit!
Recite vi šta mislite o ovoj maskari? Da li planirate da je kupite? 

Постави коментар

19 Коментари

  1. Videla sam je i ja na akciji, ali imam 6-7 neotvorenih koje čekaju isprobavanje, pa će malo sačekati. Verujem da je odlična! :)
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
  2. Meni je baš potrebna nova maskara, a ova mi deluje odlično pa ću je i uzeti na razmatranje da je kupim. :)

    The Fashion Spell | Instagram

    ОдговориИзбриши
  3. Izgleda odlicno, svida mi se aplikator i lijepo izvuce trepavice

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  4. Cula sam za maskaru, ali je nisam probala. Idem odmah sutra do Lilly-a da vidim da li je jos uvek na akciji i kupim je. Bas mi se dopada kako izgleda na trepavicama. I ja volim da stavim malo vise maskare (kao sto si rekla, da se vidi da imam maskaru). Odlican post. :D

    Moja Svastarica

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post! ♥ Hvala na savetu! ♥
    http://marijasworldblogaddres.blogspot.rs/ novi post kod mene♥

    ОдговориИзбриши
  6. so interesting :)
    nice review! tysiatestuje.blogspot.de :):)

    ОдговориИзбриши
  7. i too use this mascara i think it is absolutely amazing! thank you for the review :)
    you should check out my blog :)
    -E from 2girlsand1bl0g.blogspot.si

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман7/11/16 20:08

    WOW. Maskara je odlična. Nisam koristila Maybelline proizvode osim Baby lipsa, ali ova maskara mi je primamljiva, a cena je niska, tako da će se uskoro naći u mom neseseru. Nova sam u blogovanju, pa bih volela da posetiš moj blog i ostaviš utiske.

    lifeinmystyle311.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Koristila sam slicnu, maybelline lash sensational i nisam nesto odusevljena. Dok je mnoogi hvale. A ovu nisam isprobala i ne planiram jer se bojim da cu se razocarati, plus mi se sama cetkica maskare dopada..:)

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Odlican post!!Imam i koristim ovu maskaru,i stvarno je super.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3