GlamBox-Otvaranje Golden October izdanja

Ćao najbolji moji.
Uvek se obradujem kada poštar pokuca na vrata i donese mi neki paketić, a kada saznam da je poslat GlamBox tada je sreća još veća! Sadržaj kutije je okej, sviđa mi se. Volim kada dobijem testere, jer mi oni omogućavaju da osetim i odlučim da li ću kupiti full proizvod ili ipak ne. Bolje je tako nego da bacite ceo proizvod npr.zbog mirisa koji vam se nije dopao itd. Zato ja volim kada se u GlamBox-u nađu testeri ili uopšte ovako kada ih dobijem. Sem laka za nokte, nijedan proizvod nisam probala, i baš mi je drago što su se našli u ovoj kutiji. 

GlamBox sajt: glambox.rs
GlamBox Facebook stranica: glambox.rs
GlamBox Instagram: glambox.rs

Reč GlamBox-a:
"GlamBox je kutija koja se sastoji od 5-6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakoga meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direkto do vrata Vašeg doma, otkice Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vaseg doma, sami ili sa društvom. GlamBox kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GlamBox najveći hit u svetu kozmetike."

Kutija ovog meseca je bila specijalno dizajnirana i po meni je odlična sa obavezno mašnicom a sada je bila u beloj boji.
 Sabi sapun od kamiljeg mleka
Ovo sapuni koji su ručno pravljeni u ujedinjenim Arapskim Emiratima, treba da hidriraju i hrane kožu. Mleko sadrži vitalna imuna svojstva, prirodni izvor alfa hidroksi kiselina koje su odgovorne za omekšavanje kože, sadrži vitamin B i C, karoten, proteine sa antibakterijskim svojstvima. Dostupan je i sa dodatkom pomorandže i limuna, ruzmarina i mente, limunske trave, pomorandže i cimeta, lavande i rose geranijuma, čajevog drveta i ruzmarina. Prelepo miriše, cela kutija je mirisala na ovaj sapun, došao je u ovoj simpatičnoj vrećici. Cena 790 din.
Orofluido hairspray 2
Ovo je lak obogaćen aktivnim sastojcima koji pružaju fleksibilnost i učvršćivanje srednje jačine. Brzosušeća formula čini kosu mekom, sa prirodnim izgledom i sjajem. Miris je predivan, miriše na vanilu. Pakovanje mini od 75ml, taman za torbicu. Cena za 500ml je 1819 din.
Golden Rose Rich Color
Jedino iz ove kutije sam probala GR lakove i stvarno sam im verna i obožavam ih, kupujem ih iznova i iznova. Lakova nikad dosta, pa da. Ovu nijansu ne znam kako da vam opišem, tamna je, kao da je crna, ali ustvari je tamna zelena. Slagaćemo se mnogo lepo jer obožavam tamne lakove! Inače ovaj lak je dobitnik nagrade Grazia Beauty Awards u nominaciji za najbolji lak u 2016.godini. Cenu verujem da već svi znate, 142 din.
 Revlon Uniq One tretman
GlamBox kaže da ovaj sprej sa mirisom lotosa pruža kosi prefesionalnu negu i dokazanih deset benefita: Obnavlja suvu i oštećenu kosu, sjaj, ima anti frizz dejstvo, pruža termalnu zaštitu, čini kosu svilenkastom i mekom, štiti boju pomoću UVA&UVB filtera, olakšava ispravljanje i raščešljavanje kose, čini frizuru dugotrajnom, sprečava pucanje krajeva, daje kosi veći volumen. Nanosi se na suvu ili mokru kosu bez ispiranja. Nisam probala do sada ali se nadam se da ću biti zadovoljna. Cena full proizvoda 150ml 1879 din, a ovo je tester/mini pakovanje.
Trisa Perfect White pasta za zube
Mini pakovanje ali čini mi se dovoljno da odlučim da li odogovara ili ne. Dosta sam čula o ovoj pasti za zube i stvarno je došao taj trenutak da je probam. GlamBox kaže da efikasno uklanja plak i tragove mrlja pomoću formule kristala za beljenje, obezbeđuje zaštitu od karijesa, suzbija nove naslage plaka i kamenca. Dobila sam pakovanje od 9ml, a cena za 75ml je 434 din.
Golden Rose-Perfect Finish tečna podloga sa vitaminom E, trebalo bi da izgleda prirodno na licu, obezbeđuje polumat finiš i srednju pokrivenost. Jedva čekam da ga probam. Cena 30ml 569 din.
Bioten Skinnergy kolekcija krema za lice-razvijena je za optimalnu hidrataciju koja traje 24h, a namenjena je mladoj koži. Imamo testere za masnu, normalnu i suvu kožu. (break free, refresh it, go moist!).
Bioten Skinnergy losion za telo-sa gođi bobicama, revitializuje kožu i daje energiju, sprečava dehidrataciju i pruža blistav izgled. Nisam je probala do sada, ali baš mi je drago da imam tu priliku. Cena 200ml je 335 din.
 I 20% popusta na Orofluido proizvode za online kupovinu.
Svi proizvodi na jednom mestu.
Nadam se da ste uživali, da li ste naručivali do sada kutije ili tek planirate? Pišite u komentarima. Ljubim vas

Постави коментар

25 Коментари

  1. Great beauty products, have a lovelu day!:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман18/10/16 09:21

    Jooj,sve izgleda divno!Blago tebi!:D

    ksenijinkutak1.blogspot.rs <-- novi post

    ОдговориИзбриши
  3. Super post. I ja se obradujem kada mi stigne kutija jer je uvek iscekivanje sta ce se naci unjoj.
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja iskreno nisam neki fan glam box-a, verovatno zato što ne volim iznenađenja. Bojim se da ću se razočarati. Ali volim da čitam vaše utiske i da mi kažete šta vi mislite o Glam box-u i proizvodima koji se unutra nalaze.
      http://fashionblogerka.blogspot.rs/

      Избриши
  5. Ja obožavam Glam Box,ali nažalost nisam iz srbije,pa ga nisam u mogućnosti poručiti!Proizvodi su jako lepi,ali najviše mi se svideo lak. <3

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  6. Kutija za ovaj mesec je preslatka, ali steta sto nema vise dekorativne kozmtike. Lak je jako lep! :)

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Sjajan post,bas mi se dopada boja laka!

    jovanaslife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман18/10/16 14:24

    Golden Rose lak izgleda divno :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  9. Svi smo mnogo vise ocekivali od GBoxa za oktobar, ali sta da se radi. i ovi prozvodi mogu biti sasvim korisni i jako dobri. inace recenzija je skroz super napisana,slike su vrh, zaista na nivou... sve u svemu jako dobar post.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  10. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

    ОдговориИзбриши
  11. Predivne fotografije! :) Svi proizvodi su sjajni, a ja sam takođe oduševljena i dizajnom same kutije. :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3