Top 5 lakova za nokte

Ćao dragi moji.
Kišaaa, kišaa i kišaa. Celuu noć je padala i meni je baš prijala, za seriju i malo piskaranja na blogu, uz kafu/čaj odlično je. Više volim hladno nego toplo, šta ćuu. Za današnji post je bilo jako teško izabrati samo 5 lakova iz moje ne tako male kolekcije. Ali izabrala sam. Našli su se Aura, Essence, Avon, Flormar i Golden Rose. Moji top 5 lakova. Pa ovako.. 
Aura 424
Lak sam dobila uz Cosmopolitan kao što možete da vidite, boja je predivna, na noktima izgleda još lepše i imate ceo post ovde posvećen ovom laku. 
Flormar Tropic Blue 
Nijansa je predivna, sa puno šljokica, lako se maže, nije potrebno dva sloja što mi se sviđa kod ovog laka, četkica je taman, kupljen je u DM-u za nekih 150 dinara. Mnogo lepo izgleda na noktima, a i svi znamo koliko su kvalitetni Flormar lakovi. 
Golden Rose 23
Kao brend Golden Rose obožavam, lakovi su im odlični, meni traju i po 10 dana na noktima. Definitivno se slažem da žena treba da ima više crvenih nijansi i da je crvena boja ženstvenosti. Ova krv crvena nijansa je moja omiljena. Brzo se suše, četkice su fenomenalne, GR možete naći u Lilly-u ili lokalnoj parfimeriji.
Avon Gel finish
Nisla mogla da nađem kako se tačno zove ovaj lak, ispod ne piše. Ali mislim da je ovo jedina nijansa sive u kolekciji Gel finish tako da ćete je lako prepoznati. Boja nije napadna, skroz je normalna i stvarno izgleda kao gel na noktima, ako niste probali neki lak iz te kolekcije probajte, nećete se pokajati.  
Essence nauti girl
Ovaj lak sam dobila od drage Kaće sa bloga Fashionholic yeahh. Po meni je ovo tamna hladna plava nekako, mnogo mi se sviđa, rado ga mažem, brzo se suši, ima široku četkicu to mi se jako sviđa, lepo se nanosi i dobrih 8,9 dana izdrži na noktima. Odličan je!
Svaki je ostavio otisak :D 
I to su bili mojih 5 lakova kojima sam odana već neko vreme, da li vi koristite neki od ovih lakova? Pišite u komentarima i zapratite me na instagramu. Ljubim vas

Постави коментар

24 Коментари

  1. Divaj post, prva dva laka mi se najvise dopadajuu! :-*

    http://dearmissmodern.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, divne boje lakova :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican post, svida mi se ovaj zadnji essence

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  4. Verovala ili ne jos nisam probala nijednu kolekciju koju si navela :) tako da sad znam sta trebam da kupim. I moja je poveca kolekcija ali uvek sve slicne nijanse ❤️🙂 Zene 😂

    ОдговориИзбриши
  5. Beautiful colors Dear:)
    Have a nice day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Svi lakovi izgledaju genijalno i baš su u lepim bojama. :) Zaljubljena sam u Ovaj aurin ljubičasti lak, stvarno je fenomenalan. :) <33

    Novi post-> www.marsyly.com

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam ljubitelj sljokicastih lakova, ali ovaj avon bas lepo izgleda :) nauti girl favorit, prelep je!
    frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  8. Najljepši mi je ovaj Avon i Essence lak, divaan post i predivne fotografije!

    https://xxmybeautyblogxx.blogspot.hr



    ОдговориИзбриши
  9. Srce mi zastalo, stalo zamalo :D. Koliko divnih lakova na jednom mjestu :O. Ovaj Avon imam i savršen je.

    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  10. Boje lakova mi se stvarno sviđaju, baš mi je drago što tebi prija ovakvo vrijeme, meni je mrsko ići u školu po ovakvom vremenu :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  11. Odličan post! <3
    Avonov lak mi je preprepredivna! *o* :)


    http://itsnina23.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3