Summer Favorites 2016

Ćao svimaa!
Došao je i kraj leta, početak škole, mislim kako kome, meni škola počinje u oktobru. Ovo leto sam provela stvarno uživajući, sa voljenom osobom i prijateljima, nisam nigde putovala zbog posla ali družila sam se. Pogledala sam dosta filmova, više ljubavnih (hehe) , dve serije i naučila skoro sve nove pesme koje su izašle ovog leta a i redosled playliste na lap topu. Ovog leta sam pojela brdo sladoleda, popila dosta smutija i limunada. U narednom periodu sumiram utiske sa letnjeg raspusta, a o proizvodima koje sam koristila sam već sumirala, ovo su definitivno TOP 10 proizvoda koje sam koristila tokom leta.  Pa da krenemo.. 

Aura 3D Sponge 
Želela sam da probam bilo koji blender, ali sam se na kraju odlučila za Aurin. Ja ga imam već 10 meseci i ništa mu se nije dogodilo, naravno da ima neku crticu negde od noktiju od pranja ali po blendanju lica je odličan kao i prvog dana. Definitivno mi olakšava šminkanje, neću ga menjati još neko vreme. Inače preporučujem!
Summer and spice mist
Ovo leto je definitivno oznacio baš ovaj mist. Jako je lep, jak, baš se oseća parfem u njemu, ja to volim. Prskala sam sve živo oko sebe, i sebe i garderobu i sobu sve. I nije mi se smučio. Moj je Forever on vocation. Posebno mi se sviđa zbog pakovanja i zbog napisane inspiracije, mirisne note i mirisne priče. Ahh. Kreativno, bravo Summer and Spice! 
B.U.
Odličan dezodorans! Ne dozvoljava da se bilo šta desi ili oseti, kako ga naprskate osećate ga narednih 8h sigurno. Dobila sam ga za rođendan i oduševila sam se, nije mi bilo jasno kako sam propustila ovako dobar proizvod.
Avon Advance Techniques
Tretman sa arganovim uljem za kosu. Nisam ga ni pola potrošila a vrlo sam zadovoljna svojom kosom. Nema procvetalih krajeva, ni suvih a ni oštećenih, lepo miriše i dovoljna je jedna pumpica za celu kosu(barem meni). Svima preporučujem!
Balea dvofazni skidač
Ovo malo čudo je neverovatno, služi za skidanje šminke oko očiju. Nežan je i blag, nema šanse da vas peku oči od ovog proizvoda, jeftin je a dugo traje, ne znam kako ali je tako. Mala količina je dovoljna da skinete šminku sa oba oka. 
Essence Merry Berry highlighter
Ovo je bila ograničena kolekcija pod nazivom Merry Berry. Nije loš, lepo sija, još lepše se blenda na licu, zadovoljna sam proizvodom. Koristila sam ga non stop u nenormalnim količinama, ne možete da preterate sa njim. 
Rosal sun protect
Okej labelo, ovo sam najviše koristila tokom leta, lepo miriše, hidrira i štiti od sunca, to nam je jako bitno po suncu, da budem zaštićeni zar ne? Pakovanje je lepo i baš letnjih boja. Preporučujem ako ste zaljubljenih u labela kao ja. 
Essence korektor
Stay all day 16h tečni korektor iz long lasting kolekcije je za sada među najboljim koje sam probala. Sviđa mi se proizvod zbog načina na koji se blenda, ne ulazi u pore što me oduševilo. Nisam probala baš 16h da ga nosim, ali 8h tu je što je i dovoljno po mom mišljenju. Planiram ozbiljne zalihe da nakupujem.
Avon Colortrend baza za lice
Pojavila se u jednom katalogu i ja nisam bila baš zainteresovana, međutim, drugarica je kupila i počela da je hvali, ali kada sam ja htela da je kupim nije bila u sledećim katalozima i konačno sam je našla pre 2 meseca. Od tada je ne ispuštam iz ruke, nijedno šminkanje više ne može da krene bez nje. Baš lepo ujednači kožu, pripremi je za puder, ma savršenstvo u maloj bočici! 
Makeup Revolution paleta
Neću mnogo pričati o njoj jer vam spremam detaljnu recenziju, posle ovolikog testiranja konačno da sumiramo utiske. Samo ću da kažem da je moja paleta Iconic 3 i da je presavršena! 
Svi zajednoo.
I to je to za ovaj post, nadam se da vam se dopao, zapratite me na instagramu ovde, pišite u komentarima da li ste koristili neki od ovih proizvoda. Ljubim vas

Постави коментар

41 Коментари

  1. Super favoriti, planiram uzet aurin beauty blender... A essence highliter obozavam

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicni favoriti draga! Ja obozavam Avon Advance Techniques i koristim uvek posle peglanja, i frizura stoji na mestu citav dan jer imam dugu, kovrdzavu i nemirnu kosu. ❤

    ОдговориИзбриши
  3. Paleta je prelepa :) obozavam Aurin sundjer:)

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Sestra mi ima ovu Revolution paletu u obožava je i jedva čekam vidjeti tvoju recenziju. Divan post, predivno pišeš! Svi proizvodi izgledaju baš lijepo i kvalitetno. :*

    https://xxmybeautyblogxx.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  5. Super post, draga. Imam B.U. parfem iste vrste i prezadovoljna sam. Ostale proizvode nisam probala, ali deluju zanimljivo. ❤☺

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман30/8/16 08:05

    Divni favoriti! :) Mislim da cu verovatno uzeti nesto od ovoga!♥

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  7. Autin dundjer deluje odlično,a summer and spoce stvarčice su fenomenalne!

    ОдговориИзбриши
  8. Odlični proizvodi!
    Aurin blender super izgleda, ali me najviše privukla ova MUR paleta, znači tako dugo ju želim, savršeno izledaa!
    Jedva čekam receziju. ☺♥

    ОдговориИзбриши
  9. I ja sam takođe jako zadovoljna Aurinim blenderom, stvarno je odličan. :) Baš mi je privukla pažnu ova revolution paleta, radujem se recenziji. :)
    Odlični proizvodi i sjajne fotke, draga! <33

    Novi post-> www.marsyly.com

    ОдговориИзбриши
  10. Great beauty products Dear:) I like the palette:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Slike su ti super i proizvodi isto , možda kupim neki hah . Super ti je post i blog . Samo tako nastavi s blogovanjem .
    P.S.Ako netko želi follow for follow dođite na moj blog .
    lovedisneyhr.blogspot.hr
    <3

    ОдговориИзбриши
  12. Od svega ovog jedino sam probala avonove kapi koje su sjaajne. Ostali proizvdi izgledaju super takodje, uskoro ću verovatno ići da kupim nešto, pa se poneki mozda nadje u mojoj korpici :) Supeer je post!

    Poseti i moj blog i uclani se ako ti se dopada smoothieglam.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  13. Essencov korektor me je onako bas privukao .. iako ga nisam jos uvijek vidjela kod nas :((

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
  14. Odličan post. Puno dobrih komentara sam čula za ovaj body mist ,tako da mislim da ću ga i ja probatii iako je ljeto još malo i završilo :D odlična lista :) <3
    https://katyblogfirst.blogspot.hr/ novi post je tu,ako želiš možeš me zapratiti ,uzvraćam!

    ОдговориИзбриши
  15. Baš super favoriti, ovaj korektor sam koristila još kad je bio u prethodnoj ambalaži, i sad ću ga ponovo kupiti, zaista je odličan. <3
    http://lillysecret.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  16. Pa ja moram da nabavim ovaj Essence korektor, ovaj moj je za umrijet koliko je loš. Ovaj serum nisam probala ali jesam onaj zeleni i predobar je, posebno miris. Paletica i blender idu na listu želja :)

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  17. Great post x

    http://the-fight-for-a-dream.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  18. Avon ulje za kosu i MUR paleta mi se čine odličnim i predivnim. Super su ti slike! :D



    NA MOM BLOGU JE U TIJEKU DARIVANJE -> itsnina23.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  19. Interesting products. Nice post, thanks for sharing. I'm your new GFC follower # 209 if you want, come to my blog ♥

    http://teresaemme.blogspot.it/

    ОдговориИзбриши
  20. Odlican post, ja zelim da probam jako taj essence korektor i nadam se da se necu pokajati. 😊❤️

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3