Potrošeni proizvodi #5

Ćao dragi moji. Kako provodite letnji raspust? Nadam se da uživate, meni je divno, skroz opušteno uz limunadu. Inače upisala sam fakultet za Menadžment u Zaječaru, imala sam ukupno 85 poena, smer ekonomije. 
A sada pišem post o potrošenim proizvodima, o da tek sada sam primetila koliko ih ima, a nema ih baš malo.

Zapratite me na instagramu ako već nistee.


 Syoss šampon
Lepo miriše, bio je dobar šampon kada sam ga koristila na svako treće ili četvrto pranje. Kada sam ga koristila svako pranje masnio mi je brzo kosu, a jako i isušivao. Samo zato što je bio na akciji i u pakovanju od 500ml, zbog toga sam ga i uzela. Ali verovatno ga neću više kupovati. 
Get Beauty
Vreme je da se pozdravimo, ne sviđa mi se miris. Ovo je kao mleko za telo, ali ono ne radi ništa. Da, bacam skoro pun proizvod. Stvarno sam se trudila da se skapiramo ali ništa. Od stajanja je promenio formulu, tako da je vreme za kantu.
Avon kupka 
Ovo ide u kantu, dopustila sam da stoji izgleda mnogo duže nego što sam ja mislila da je stajalo. Promenio je miris, strukturu, sve. 
Vreme je da se pozdravimo.
Oriflame krema oko očiju
Jedno vreme mi je bila skroz okej, i onda ne znam šta joj se desilo. Toliko je koža počela da me pecka od ovoga da je to strašno. Probala sam nekoliko puta već i opet ista priča, tako da je vreme za kantu. 
Tender care 
Univerzalni balzam iz Oriflame za usne, laktove, kolena, sva suva mesta. Na početku je bio dobar, odličan. Ali je vremenom od stajanja promenio miris, teksturu. Pola proizvoda je ostalo, ali šta da radim.
Balea gel za tuširanje
Ahh ovo je jedna jako lepa stvarčica, kako lepo mirišeeeeeee, na vanilu i kokos. Kupljen je u DM-u, i našao se u nekom od prethodnih postova. 
Kokosovo ulje 
Ovu bočicu sam našla u nekom marketu, pa me je interesovalo kakvo je. I moram da priznam da mi mnogo mekana kosa posle njega. Meka, sjajna, ma predivna mi je posle ovog ulja. 
Oriflame maska za kosu
Jedva sam čekala da je potrošim, već mi je dosadila. Ali je bila dobra stvarno je lepo hranila kosu, bude sjajna, meka na dodir, lako se raščešljam posle, odlična je bila, samo se jako sporo troši. 200ml je bilo 450dinara. Verovatno je neću skoro naručiti jer već dve maske čekaju na red.
Lady speed stick
Ne znam od koga sam ovo dobila, ali jednom dvaput smo se družili i ne možemo da se dogovorimo, ni mami ne odgovara tako da ide u kantu, pun je proizvod ali šta da radim. Vreme je da očistim sto sa šminkom i kozmetikom.
Nivea šampon
Pa nije loš šampon, ali je za plavuše, greška se desila ali je poslužio. Niveini šamponi su svi odlični. Kosi daje sjaj, ne masni mi je brzo tek posle 3 dana perem kosu. I tako je i dalje. 
Velnea suvi šampon
Dok nisam probala neke druge suve šampone meni je naravno ovaj bio najbolji. Međutim sada, nije ni blizu Syoss-ovom. Čini mi se da sada posle par sati, kosa se vrati kao što je i bila. Kupila sam ga u Lilly-u ali ga ne preporučujem.
Colgate plax
Jedan od omiljenih tečnosti za ispiranje usta. Obožavam ovaj ukus, praktično pakovanje, a inače i obožavam Colgate marku. Sada koristim neki drugi ali nisam zadovoljna videćete već.
Higijenski štapići
Koristila sam ih za šminkanje, kada treba nešto da se izbriše, dok nisam otkrila makeup štapiće. -.- 
Tuferi za lice 
Cotton i Fresh su bili odlični, nisu se raspadali tuferi, lepo su skidali šminku i sve što je trebalo da tako nisam imala problema sa njima, verovatno ću ih kupiti ponovo što da ne. 
Camelia maramice 
U pitanju su naravno, vlažne maramice, nijedan serijal potrošenih proizvoda ne može da prođe bez njih. Ove su bile okej, nisu me pekle oči, nisu mi izazvale nikakve iritacije ni crvenila.
Velnea trake za depilaciju lica
Dobre su, mislim trakice ko trakice, do sada koje sam sve koristila sve su iste. Trakice sa voskom, protrljaš, odlepiš, zalepiš, povučeš i uživaš :D 
Gillette je brijač pa dobar je, ima dva sečiva i ima jastučić. 
Rimmel i Colortrend maskare 
Odlične su obe! Rimmel imam sto godina, i gotovo prazna je već, a colortrend sam opet naručila, možda ste već videli na instagramu ako niste pogledajte. 

Playboy i B.U
Obožavam ih, oba mirisa su predivna, možda mi se malo više sviđa Playboy. Pakovanje, miris sve je savršeno, ne troše se brzo a ostaju na odeći i po dva dana. To mi se sviđa.

I konačno smo došli na kraj ovog posta, pišite mi u komentarima da li ste koristiili neki od ovih proizvoda i zapratite me na instagramu da se i tamo družimo.
Ljubim vas

Постави коментар

33 Коментари

  1. Анониман9/7/16 15:07

    Imam sličan Syoss šampon i meni je dobar..Također imam Playboy miris i miriše divno :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  2. I want to try the Nívea Shampoo 😃

    nice post!
    http://softcutie.blogspot.com.uy/

    ОдговориИзбриши
  3. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post :-) :-*

    NOVI POST NA MOM BLOGU :
    https://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/07/hello-mallorca.html

    ОдговориИзбриши
  5. Odlican post!Nivea sampone jako volim,a i Baleine zezalice su odlicne,ovaj od vanile stvarno predivno mirise!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post, balea gel sam imala i slažem se odlično miriše.

    http://adnnaacorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  7. Balea gel sam koristila i sasvim se slažem sa tobom. Imala sam čičkovo i kokosovo ulje od istog proizvodjača koji proizvodi to ulje. Drago mi je da si bila iskrena i da si prosto rekla da nešto nisi potrošila i da ga bacaš zbog promene teksture i mirisa. Bravoo

    Novi post o mojoj kosi je na http://mirjanasite.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман9/7/16 23:02

    Odličan post!
    Takav Playboy parfem sam koristila nekad davno i obožaavala ga. Bila sam potpuno zaboravila na njega, ali sad kad si me podsjetila bih ga baš mogla ponovno kupiti!

    http://sohappy-sobeautiful.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  9. Odlican post, par proizvoda sam i ja koristila. :)♥

    ОдговориИзбриши
  10. Balea samponi su jako jeftini i predivnog su mirisa! Rekla sam sebi da cu jednom otici u DM i kupiti samo Balea proizvode!
    Pogledaj moj novi post o horoskopu ako zelis <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  11. Odlican post, kao i blog 😊
    https://rosegoldmarble.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман11/7/16 14:39

    Odlicni proizvodi! :)Koristila sam syoss sampon i ni meni se nije bas dopao!


    ksenijintkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  13. zanimljivi proizvodi.. nazalost ni jedan nisam probala
    http://tajfunblog.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман13/7/16 15:20

    Dobro, odlično, divno, predivno, fantastično. Od dobro post došao do fantastičnog. Učlanjena sam u tvoj blog, nadam se da ćeš se i ti u moj.

    blogfromdreamgirl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3