GlamBox-Otvaranje kutije 2016

Ćao dragii mojii!
Pre Nove godine pravila sam listu stvari koje bih trebala da ispunim u toku 2016.godine. Možete pogledati ovde. Moram da priznam da mi baš lepo ide, precrtala sam dosta toga sa liste a krajnji rezultat videćete na kraju godine. GlamBox je bio jedan od stavki sa liste, učinila mi se zanimljiva ova kutija kako sam pratila objave na njihovoj facebook stranici. Pa sam je i naručila, i uopšte se nisam pokajala. Ovo je moj prvi GlamBox, verovatno ne i poslednji. 
GlamBox ima i svoj online sajt na kome možete naručiti kutije glambox.rs. Takođe možete naručiti za jedan, tri i šest meseci, na vama je odluka :D 

Reč GlamBox-a:
"GlamBox je kutija koja se sastoji od 5-6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakoga meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direkto do vrata Vašeg doma, otkice Vam svet najbolje i najnobije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vaseg doma, sami ili sa društvom. GlamBox kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GlamBox najveći hit u svetu kozmetike."

Pa mislim da sam sve rekla šta je trebalo, pa da vidimo šta sam ja to dobila u junskom izdanju a u mom prvom GlamBox paketiću.

Kutija je izgledala ovako, nežno roze sa zlatnom trakicom na tufne.  Preslatka je :)
 A kada sam otvorilaa dočekala me je ceduljica sa ispisanim proizvodima, puni nazivi, korišćenje itd.
Summer&Spice #OMG
Prvi proizvod, verovatno i najjočekivaniji je Summer&Spice parfemska krema za ruke, miriše na jasmin. Dostupna je i #LOL sa vanilom. Pakovanje je preslatkoooo, prelepo miriše, i baš se dugo zadržava na koži. Pakovanje je sa pumpucom sto je jako praktično, ima i poklopac. Sadži 75ml proizvoda za samo 249 din. Ovo je full proizvod. Ja sam jednostavno oduševljena.
B.U in action
Mini izadanje taman za putovanje. Gel za tuširanje koji fantastično miriše, citrusno osvežavajuće, miriše na vanilu i limun. Obožavam tu kombinaciju, verovatno ću potražiti full pakovanje jer mi se baš sviđa na prvi dodir. Pakovanje je slatko malo sadži 50ml proizvoda to je jedno ili dva tuširanja. Full proizvod sadrži 250ml proizvoda i košta 230 dinara. 
Multiaktiv gel krema
Kako sam pročitala iz sadržaja kutije, ova gel krema sadrži ekstrat puževe sluzi obogaćena ši buterom. Ublažava nepravilosti, regeneriše i pogodna je za sve tipove kože. Lepo miriše, na čisto, umirujuće. Videćemo kako će se ponašati, ako mi ne bude odgovarala definitivno ću proslediti nekome. Mala plastična teglica koja sadrži 15ml. Full pakovanje sadrži 100ml i košta 750 dinara. 
Batiste suvi šampon
Nisam očekivala Batiste Clean and Classic Original u ovom izdanju, ali mi je ipak drago.
Naravno, već smo svi probali ove suve šampone, a ja sam probala samo roze, a ovaj nisam. Ali je verovatno dobar. Lepo miriše, mini pakovanje, idealno za putovanje, zar ne? Dobila sam 50ml proizvoda i košta 210dinara. Dok full size košta oko 600 dinara.  
B.U in action
Moram da priznam da sam malo zaobilazila B.U proizvode, verovatno zato što sam ih godinama koristila. Ali verovatno ću im se vratiti sada.Mini dezodorans, prijantnog mirisa zanimljivog pakovanja. 150ml 280dinara.
GR perfect shine
U svakoj kutiji do sada se nalazio neki od GR proizvoda, a ja sam dobila sjaj. Sjaj za usne, prelepo miriše, pun je šljokica. Pakovanje je okej, ne izlazi puno proizvoda, četkica je mekana i dovoljno velika da bi se lepo neneo sjaj na usne. Mislim da ćemo se lepo družiti. Sjaj košta 330 dinara.
Wellness breakfast 
I do sada sam ih obožavala, tako da sada samo nastavljamo to :D
39,50 dinara. 
Carroten 
Nisam se do sada susrela sa ovim brendom, ali deluje mi primamljivo i odlično. Carroten Magic tan and protect krema SPF 20 sa UV zastitom. Podstiče proces tamnjenja i boju čini trajnijom. 150ml 875 dinara. Svakako ću isprobati :D
Carroten Mat look krema za lice SPF 30 štiti od ultraljubičastog UV i infracrvenog zračenja. Trebalo bi da matira lice, lagana formula. 50ml košta 500 dinara.
Ziaja 
Kozije mleko losion za telo formula 'voda u ulju', trebalo bi da omekšava kožu. 400ml 455 dinara.
Svila kremasti gel za tuširanje miriše na ljiljan, orhideju, hidrira kožu, i čini je mekom. 500ml 350 dinara.
Narandža kremasti gel za tuširanje čini kožu mekom i intenzivno hidrira . 500ml 290 dinara.
Kozije mleko krema za ruke i nokte za suvu kožu pun pogodak, lepo hidrira, pomaže jačanju noktiju i sprečava listanje i lomljenje. 80ml 265 dinara.
Kozije mleko dnevna krema za lice hidrira kožu. Poseduje UVA i UVB filtere. 50ml 575 dinara.
Jasmin 50+ noćna krema, za sve tipove zrele kože, učvršćuje i sprečava gubitak elastičnosti, hidrira. 50ml 870 dinara.
Sensitive skin noćna krema sa umirujućim dejstvom za suvu i osetljivu kožu uklanja crvenilo i peckanje.
To su bili testeri, a verovatno ću probati da ih nabavim u full pakovanjima, jer je kremica za ruke i gel za tuširanje odlični.


Zapratite me na instagramu jfashionlover97.


Ovo je bila moja prva GlamBox kutija, ja sam oduševljena i srećnaaa šta sam sve dobila, kako se vama dopala? Da li ste naručivali do sada? Da li planirate uskoro? :D 
Ljubim vas

Постави коментар

34 Коментари

  1. Zijaja su odlicni proizvodi, mene su odusevili :) uvek zelim da ga narucim ali nikako da ulovim priliku :* cekam utiske <3

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман3/7/16 17:01

    Obožavam beauty kutijice kao što su GlamBox i tester.hr ali mi u BiH nemamo mogućnost da ih naručimo,ali bi jako voljela ako mi se ukaže prilika :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман3/7/16 17:08

    Mislim da je ovaj sadrzaj kutije najbolji do sad.Stavilu su predobre stvari koje su potrebne za zivot i kojeces sigurno potrositi ubrzo :)

    sandrablogtips.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Ziaja kozmetiku OBOŽAVAM. Ima fantastične losione za telo i kremice za ruke. Carroten kremu za sunčanje sam kupila prošlog leta i moram reci da je jedna od boljih samim tim što je na bazi šargarepe. Sadržaj je zaista odličan i sve što je potrebno za ovo godišnje doba.

    Hvala ti što si se pridružila instagram zajednici blogera.

    ОдговориИзбриши
  5. Bas mi se dopadaju proizvodi iz ovomesecne kutije. Nisam nikad do sad narucivala, ali se i na mojoj listi zelja (za leto 2016.) nasla GlamBox kutija, tako da se nadam da cu je naruciti uskoro. :)

    Moja svastarica

    ОдговориИзбриши
  6. This box seems amazing! Great variety of products! xx

    ОдговориИзбриши
  7. Volim kada se dobiju ovi samponi za suvo pranje :)
    Svidja mi se ova kutija za ovaj mesec :)
    moj blog - http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. ajme predobro, dosta si dobrih proizvoda dobila
    http://tajfunblog.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  9. New follower! =)

    https://mayitapink.blogspot.com.es

    ОдговориИзбриши
  10. Odlican post,sastav kutije je divan,a ponajvise mi se svida ovo sjajilo :D
    Ako zelis da se zapratimo,javi :)
    beautyshapes3.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  11. Baš zanimljiv sadržaj kutije. :) Mnogo mi se dopadaju GR sjaj i Summer&Spice krema za ruke, moraću da ih potražim u Liliju. :) <33 Fenomenalne fotkice! :) <33

    www.marsyly.com

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман4/7/16 19:43

    OOooo I like your glam gft box set
    it had some cute items inside
    xxx
    Winnie
    http://itsjustwinnie.blogspot.co.uk/

    ОдговориИзбриши
  13. Hello dear,
    I follow you too on gfc :)
    A hug,
    Angi

    www.mammatoday.com

    ОдговориИзбриши
  14. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  15. Super post :)

    Član sam tvog bloga, nadam se da ćeš uzvratiti :)

    http://missunderworldblog.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  16. Odlican post, slike su prelepe, kao i sadrzaj kutije. ♥

    ОдговориИзбриши
  17. Nice box
    I follow you
    Xoxo
    http://softcutie.blogspot.com.uy/

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3