Recenzija Essence palete *All About Roses*

Eto konacno recenzija paletice koja me je ostavila bez daha. Ja ovo odusevljenje nisam ocekivala. A inace planiram da kupim i ostale (hehe).
Pa ovako, paletica ima 9,5g. I kosta 549dinara.
Boje su vrlo pigmentovane cak i vise nego sto sam ocekivala. Imamo u ovoj paletici tri mat saten senke i pet sjajnih senki. Dolazi bez ogledala i cetkice. Na poledjini postoji upustvo sto je suepr za pocetnike. O blendanju i da ne govorim, ja stvarno nisam naisla na ovako dobru paletu za tako malo novca. Predivno se blenda, lepo se nanosi, bez baze za senku senka stoji do 3,4 sata, a sa bazom za senku 8 sati provereno. Moze da se kombinuju za dan i za noc. Sto je po meni o d l i c n o. Iskreno, volela bih da posedujem sve palete jer mislim da su sve prelepe i svaka senka bi se nasla u nekom godisnjem dobu.
Sta bih vam jos rekla osim da vec imam make up lukove sa ovom paletom i da su me svi pitali "Koja je to senka? U kojem broju?", ne brinite pokazacu Vam u nekom od sledecih postova.
Uzivajte u slikama dragi moji. 






Ovde sam Vam pokazala samo moje omiljene nijanse, 1 i 2 koristim unutar oka, 3 i 4 u uglu oka. Malo svetle malo tamne boje u pregibu oka, savrseno. Po meni je to neverovatna kombinacija svetle i tamne boje. 
Da li ste isprobali neku od Essence paleta? Da li ste zadovoljni? 
Ljubim vas

Постави коментар

8 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3