Potroseni proizvodi #2

Kada sam danas sredjivala stocic sa sminkom, bacila sam pogled pored stola i videla da je moja kesa sa potrosenim proizvodima puna. To je znacilo da je vreme da vam pokazem sta sam sve potrosila u posednje vreme. U ovom postu imam da pohvalim neke proizvode a neke i ne bas, u ostalom videcete sami.




1. Vlazne maramice-Bez vlaznih maramica nista, sa njima ponekad skidam sminku, koristim ih za sve i svasta, za sta god da mi zatrebaju tu su na stolu.
-Ultra Compact- Ove maramice mogu da pohvalim, prelepo mirisu, nisu me pekle oci od njih. Stvarno sam uzivala. 
-LMX- Ne preporucujem. Moje oci su se od njih nadule, pocrvene, to je bilo nesto najagresivnije sto sam priredila svojim neznim ocima. Koristila sam ih za brisanje stola, patika i tako nekih stvari. Samo da ih se sto pre otarasim.
-Camelia- Pa, onako, nisu nista posebno, ali ima i boljih.

2. Dove- deeply nourishing-Ja sam odusevljena, prelepo mirise, kada ga nanesete na kozu, tako je mekan, vasa koza je kao svila, hidratantna, nezna na dodir. Svakome preporucujem.
3.Nivea Stress protect- Ubedjena sam da ste i vi kao i ja videli cuvenu reklamu na tv-u, pa ja sam od onih koji kada vide nesto zele to da probaju a sigurna sam da i medju vas ima takvih. I naravno potrcala sam u Lilly i kupila ga. Prvi put kada sam ga stavila kao bilo je razlike i cinio mi se dobrim. Medjutim, kod njega je lep samo miris barem meni samo miris odgovara. Nema nikakvu zastitu, cak mislim da sam se vise znojila kada sam njega koristila. Ne preporucujem.

4.Colgate plax, cool mint- Sredstvo za ispiranje usta, okej je, samo mislim da je listerin bolji. Ima jaci ukus mentola, a ja to inace obozavam. Izaberite sami koji cete kupiti.

5.Nivea samponi- Stigli smo i do kose(haha), svi znamo da su Niveini samponi fenomenalni i ja imam samo reci hlave za njih. Meni savreno odgovaraju, ne stvaraju perut, stvarno su odlicni.
Necu sada da ih izdvajam jer su mi oba podjednako dobra. I ako niste probali, probajte.

6.Velnea, anti cellulite- Okej, naravno poverovala sam kao i sve moje drugarice u moc anticelulit gela, medjutim, ovo je velika greska, veliko bacanje novca. Ja sam se mackala sa ovim i nista nisam primetila, ali bukvalno nista. Ne preporucujem. Nikako.

7. Nivea, creme- Naravnoo, Nivea, nigde bez nje, nijedan post potrosenih proizvoda. Ona je stvarno stalan clan u mojoj kuci. Dovoljno je masna da hidrira svaki deo tela na koji ne namazete. Preporucujem svakako, mada sigurna sam da je vec svi imate i koristite.

8. Nivea,sea minerals- Sapuncic je predivan, plave je boje, ne isusuje ruke sto je meni jako bitno. Ima vise vrsta, ali meni se plavi slaze sa kupatilom(haha, ali ozbiljno). Ako niste probali probajte, ovaj plavi i crveni su mi jako lepi.

9.Rial,skidac laka za nokte bez acetona- Ah, ovo sam tad kupila i nikad vise, treba da se bas pomucite da bi ste skinuli lak sa noktiju, tada sam kupila 2,3 ne znam iz kog razloga, ali sam se jako pokajala. Znaci kada vidite ovaj aceton zaobilazite ga u sirem krugu.



10.Jet Set parfemi- Mislim da je ovo dobra jeftina kopija originalnih parfema. Ostaju bas postojni cak i do sutra dan kao i Economic parfemi. Imam ih jos par zadovoljna sam. Preporucujem.



Drage moje, nadam se da vam se dopao post. A vi da li ste koristili neki od navedenih proizvoda, ako jeste kakvi su vasi utisci? 
Ljubim vas



Постави коментар

40 Коментари

  1. great post!:)


    Have an awesome day!
    XOXO

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    ОдговориИзбриши
  2. Diva post! Koristila sam Niveine šampone za kosu do skoro, ali zasitila mi se kosa njim pa sam promenila. Sapun sam takođe koristila jednom prilikom. A što se tiče acetona, ja sam imala isti i nisam oduševljena njime. Onda mi je mama kupila isti samo roze boje i on je mnogo, mnogo bolji od zelenog :)

    http://milicasdiary389.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Davno sam nešto kupila taj skidač laka za nokte,i oduševila sam se,zato što je bez acetona,nije bio tolikoo loš,i lepo je mirisao..Međutim,vrlo brzo sam se prebcila..A što se tiče Dove-vih kupka,svakom sam sve više oduševljena. :D

    http://blogofapsycho.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Super ti je post, baš mi se sviđaju ovi proizvodi. :* Ako želiš posjeti moj blog i učlani se ako ti se sviđa, unaprijed hvala :) <3 http://fdiarybyz.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post.:-)

    http://fashionawakebyb.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Super ti je blog!
    Pratim te :)

    Http://beautybyema.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Stvarno divan post ! Obožavam ga ! Jedino što smo i ja i ti potrošili jesu niveine kreme ! Sve u svemu , odlično ! <3

    PS : Ja sam tvoj 26. čitalac ! Zaprati i ti mene ako želiš !! :DD
    ilordogaming.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Divne slike i post i blog, ma sve hahah! Zapratila sam te, zaprati i ti mene ako zelis ♥ http://everythinggirlneedstoknow.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  9. odlican post ❤
    pogledaj moj blog veronicasfashioncorner. blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Hi! I just started a blog, if you could follow me on GFC & I'd follow you back too:)
    Thanks!

    http://funnyblogtalks.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  11. Another Great post :) waiting next post now :)

    http://www.ashonfashionary.com/

    ОдговориИзбриши
  12. Super post, od ovih proizvoda sam koristila samo Niveinu kremu ☺♥

    http://sarahmakeupp.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  13. Cool blog!
    Would you like us to follow eachother on GFC and keep in touch?
    xo from Italy,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ОдговориИзбриши
  14. Vau prelepe slike, divni proizvodi i fantastican blog! Pratim te :)

    http://only-for-girls-fashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  15. Hi dear! You have a nice blog, I like it:)
    Follow each other?
    Have a nice day,
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com.es

    ОдговориИзбриши
  16. Nivea krema je must have kod svih!

    Flyovanje.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  17. Super post i lepe slike :)
    Obožavam nivea kremu <3
    I baš sam planirala da kupim ovaj dezodorans, ali sad kad sam ovo pročitala mislim da ipak neću :-/

    Girly world

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман25/9/15 18:18

    Super post,bez Nivea proizvoda nista naravno :)

    http://dizinsvet.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3