August Favorites 2015

Jos jedan mesec je iza nas, pocela je skola, a ja sam danas tu da vam pokazem favorite avgusta. 


1. Oriflame-pure nature. Krema za lice, roze je boje, ima 75ml proizvoda, prelepoo mirise, obozavam je. Samo mi se cini da je trenutno nema u prodaji, nisam sigurna, ali provericu. Preporucujem jee svima!

2.Avon-naturals body care. Piling za telo, sa mirisom cokolade, sadrzi 200ml proizvoda i ja sam prezadovoljna, odlepila sam za njim. Skrab je okej, nije tako jak ali ja volim kada mi se ucrveni koza od tih sitnih bobica. Miris je predivan, a cena oko 200dinara.


3.Garnier deodorant. Ima ih u raznim bojama, ja sam probala samo roze i divan je. Divan je miris, pakovanje, i ono sto je najvaznije ne ostavlja bele tragove. Ima 40ml i meni ce se verovatno uskoro naci u potrosene proizvode.


4. Nescafe-Classic. Ovo cudo sam pila celo letooo, kao hladan napitak. Jednu kasicicu nescafe, pola secera, malo vode, mutilica i preko se dolije hladno mleko, i etoo :D


5. Max volume-Rimmel. Obozavam ovu maskaru, prelepo izvuce trepavice, ne razmazuje se posle nekoliko sati. Moze se naci u Lilly-u. 


6. Narukvica. Ovu narukvicu sa dobila za 18ti rodjendan, i obozavaam je, ne skidam je bukvalno, tako je pazljivo odabrana, i bas je u mom fazonu. Stvarno ne znam gde se moze naci.


7. Sovica. Mislim da vecina vas ovo ima, ja imam srebrnu jer mogu da je uklopim u sve, a u ovom mesecu sam bas ovu dugacku ogrlicu nosila, predivna je, moze se naci kod kineza. 



Nadam se da ste uzivali u ovom postu. Ljubim vas




Постави коментар

6 Коментари

  1. Post je odličan a slike su predivne! Svaka čast! <3

    Novi post na mom blogu --->http://staliaisbae.blogspot.ba/2015/09/5-cute-stalia-moments.html xx

    ОдговориИзбриши
  2. Sjajni favoriti, imala sam maskaru i odlična je :)

    allforgirls14.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Post je odličan! Imam Avon Naturals Body Care i predobro miriše! Mazala sam ga par puta na telo i lepo neguje kožu. Nescafe rednovno pijem, jer ne volim tursku kafu pa mi je to zamena. Imam sličnu ogrlicu sovice, samo ima malo tirkizne boje, ali je ne nostim nešto, ne znam zašto :D

    http://milicasdiary389.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvalaaa! Pa ja sam sovicu sada u avgustu stalno nosila, a imam i period kada je jednostavno ne nosim :D

      Избриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3