Mr.Black Derma Hair Linija+new in

Ćao najbolji moji!
Da li se sećate Mr.Black proizvoda na mom blogu?? 
Evo nekoliko kojih ste možda propustili:
mrblack-coffee-body-scrub
mrblack-carbonated-bubble-clay-mask
mrblack-24k-gold-anti-aging-mask-serum
Danas predstavljam novu kolekciju a tiču se kose Derma Hair. Sadrži šampon i fiber za kosu. U nastavku pročitajte malo više o njima. 


Anti-Hair Loss Shampoo


Najnoviji preparat koji se bori protiv opadanja kose na prirodan način. Šampon jača i štiti folikule kose istovremeno stvarajući zdravo okruženje za rast kose i poboljšanje stanje vlasišta.

Za najbolje rezultate koristite 3 - 4 puta / sedmično
Jedna boca DERMA HAIR šampona traje 1-2 mjeseca
Da biste postigli najbolje rezultate, preporučuje se upotreba najmanje 3 meseca.

Instrukcije za upotrebu:
Kosu temeljito navlažite toplom vodom.
Nanesite DERMA HAIR šampon na vlasište i trljajte da dobijete bogatu penu.
Masirajte koren kose i vlasište 2 minute.
Isperite dobro vodom.


Šampon ima miris biljaka što meni nije ni malo smetalo, dopada mi se kako opere kosu, peni, mala količina je dovoljna za celu kosu. Dopada mi se efekat koji ostavlja. Primetila sam da su mi izrasle bebi dlake iznad čela, to nisam očekivala. Tako da preporučujem. 

Možete ga naručiti ovde klik. Cena je 990din. 


Hair Building Fibers

DERMA HAIR - bujna kosa za 10 sekundi! DERMA HAIR fiberi za proređenu kosu su brz i siguran način da se poboljša izgled kose.
preparat se samo pospe po proređenoj kosi i on se jednostavno sjedini sa Vašom kosom, čineći je potpuno gustom i prirodnom. Zahvaljujući elektrostatičkom efektu, mikrofiberi se dobro učvrste na kosu, tako da ih ni vetar ni kiša ne mogu skinuti.
DERMA HAIR preparat je brz i siguran način da se poboljša izgled kose. Momentalno prikriva zaliske, proređenu i prosedu kosu, kao i onu koja tek izrasta i čini je gustom i bujnom nakon nanošenja. 

Kako se koristi
Za najbolje rezultate, preporučljivo ga je naneti na opranu i potpuno suvu kosu. Namestite željenu frizuru. Nemojte koristiti gel, lak za kosu ili slično sredstavo za fiksiranje kose pre nanošenja preparata. Nagnite bočicu preparata pod uglom od 45 stepeni, iznad kose, na visini od 5-7 cm iznad područja primene. Ako je područje primene malo, približite još malo bočicu preparata željenom mestu. Nežno protresite bočicu da se sadržaj ravnomerno distribuira na površini kose. Nanesite preparat od potiljka i polako pomerajte u pravcu čela. Pomerajte bočicu u smeru rasta kose.

Fiber mi se dopada kako prekrije nedostatak kose, nisam do sada koristila ništa slično. Mislim da je odličan za kosu, na prirodnoj bazi je. Preporučujem. 

Cena je 2990din. Možete naručiti ovde.
O serumu sam pisala možete da pročitate ovde mrblack-24k-gold-anti-aging-mask-serum.
O ovoj maskici sam pisala ovde mrblack-carbonated-bubble-clay-mask.
Re-Gen Oil je formulisano sa prirodnim uljima nevena, lavande,ruzmarina i kamilice, sadrži vitamine A i E, sadrži jedinstvenu formulu PCL Liquid za regeneraciju kože koja sinergijski pojačava efekat sastojaka i pomaže da se bolje apsorbuju u kožu.
Takođe i krema za ožiljke, strije itd. Ova dva proizvoda još uvek nisam isprobala ali verujem da će mi pomoći da se rešim strija na stomaku. 
Masku sam već koristila nekoliko puta do sada i super je, sve preporuke. Baš je dobro natopljena, sigurno ćete uživati. 
Da li ste koristili neki od ovih proizvoda??

Постави коментар

6 Коментари

  1. Odličan post!Nisam probala ništa od njihovih proizvoda,ali zaista deluju zanimljivo i nadam se da ću uskoro imati priliku!
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam imala potrebu koristiti ovakve proizvode, ali svakako da je zanimljivo. Ekstra fotkice kao i uvijek♥

    https://sosihappylife.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3