GlamBox-Otvaranje Sunny September izdanja

Ćao svimaa! 
GlamBox uvek željno iščekujem, onaj osecaj kada ne znate šta ćete dobiti, a sa druge strane počastili ste sebe sa jednom takvom kutijom. Do sada koliko sam kutija naručila, ova je najbolja, verujem da se i ostale devojke slažu sa mnom. Najbolja kutija do sada, sa čak 3 full proizvoda. Za cenu od 1299 din dobijete proizvode u vrednosti od 3000 dinara, neverovatno zar ne? Oo da.

GlamBox sajt: glambox.rs
GlamBox Facebook stranica: glambox.rs
GlamBox Instagram: glambox.rs

Reč GlamBox-a:
"GlamBox je kutija koja se sastoji od 5-6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakoga meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direkto do vrata Vašeg doma, otkice Vam svet najbolje i najnobije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vaseg doma, sami ili sa društvom. GlamBox kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GlamBox najveći hit u svetu kozmetike."

Kutija izgleda ovako, ali ovoga puta sa belom mašnicom. Baš je slatka i lepa kao i uvek. Pa da vidimo šta se nalazi unutar nje.
Rich sprej za termalnu zaštitu
Glambox kaže da odbija toplotu i deluje kao zaštita, daje maksimalan sjaj, zadržava vlagu unutar vlasi, sprečava da boja izbledi i štiti od UV zraka. Može se naneti na mokru ili suvu kosu. Jedini sprej za zaštitu od toplote sam koristila od Avona, tako da se baš radujem da isprobam ovaj, prijatno miriše. Upravo je ovaj sprej jedan od full proizvoda iz ove kutije. Dobila sam 125ml a cena je 1431din. 
Summer and Spice
Ovoga puta Endless Summer body mist savšenstvo u bočici, oduševila sam se kada sam ga ugledala u kutiji. Papaja mango, kremasta tahićanska vanila, baš egzotično i slatko. Nikad bolja kombinacija. I on je takođe jedan od full proizvoda. 200ml 399dina.
Black Sea Star Čokolada
Hranjiva maska za lice i telo namenjena je suvoj koži, videću da li će mi odgovarati, jer ipak imam mešovitu kožu. Ova maska se našla u plavom simpatičnoj vrećici. Trebalo bi da čisti, hrani, osvežava, regeneriše kožu. Nanosi se u debljem sloju i drži se 20-30minuta i ispere se vodom. Radujem da se probam ovo zanimljivo čudo, ako je ne budem pojela (hahahaa) :D 15ml cena 120dinara.
Farmasi CC krema
Kaže Glambox da je multifunkcionalna i lagana tonirana formula koja prekriva nepravilnosti kože bez začepljenja pora, ulje makadamije hidrira kožu, vitamin B3 i vitamin C daje koži boju i sjaj, hrani, regeneriše. Sadrži SPF 25 koji pruža zaštitu od sunca. U svakom slučaju sviđa mi se kremica, nisam do sada koristila CC kreme, tako da se nadam da ćemo se lepo slagati. I još jedan full proizvod 50ml cena 1490din. Isplati se ova kutija zar ne?
Estar cosmetics
Kupka sa uljem semenki grožđa i etarskim uljima kedra i limuna. Zanimljiva kombinacija daje predivan miris, baš za opuštanje u kadu. Mislim da ću biti zadovoljna ovim proizvod, ustvari kao i sa svakim prethodnim. 200ml je 540dinara, mi smo ovde dobili 30ml.

Ako još uvek niste videli giveaway na stranici Glambox, obavezno pogledajte. I zapratite me na instagramu @jfashionlover97 ako već niste.
I to je to za ovaj post, da li ste naručili do sada Glambox ili tek planirate? Pišite mi u komentarima. I još nešto, napravila sam stranicu na facebook-u pa ako želite da me pratite i dalje lajkujte stranicu klik ovde. Ljubim vas

Постави коментар

13 Коментари

  1. Great products:)
    Have a nice week:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Uh, ova GB kutija ispade veoma isplativa, dobra tri full size proizvoda, a ne zna se koji je od koga bolji. :) Faramsi krema deluje zaista sjajno, bilo bi lepo isprobati je :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман20/9/16 10:30

    Proizvodi su predivni!Najvise bih volela da probam tu CC kremu!:)😂

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post draga! Jako mi se dopada GlamBox kutija, ali bih volela da ima vise dekorativne kozmetike.. :*

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. This box seems amazing! Great variety of products! xx

    ОдговориИзбриши
  6. Seems like good products!
    https://www.youtube.com/watch?v=9C-AjBp8MX4

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3