Declutter Makeup 2020 februar

Ćao najbolji moji!
Nisam skoro pisala o ovome ali ove godine sam počela sa sređivanjem ormara i šminke, kozmetike. Počela sam da se držim izazova No buy 2020 . Zatim sam pričala o motivaciji i minimalizmu klik ovde ka postu. Sada čitate koje sam to proizvode prosledila a neke sam i prodala. 
Mislim da je to super jer stvari koje više ne koristim pronašle su novog vlasnika. Kozmetiku trošim sve do kraja, dok šminku ne mogu brzo da potrošim kao kozmetiku. Zato šminku prodajem i prosleđujem. U nastavku pogledajte paletice koje sam prosledila, koje više ne koristim a bile su super, međutim više ih ne koristim. Trudim se da što manje prosleđujem jer želim da trošim do kraja ali stvarno sam u jednom trenutku implusivno kupovala i došla do ove situacije.. 

Paletice senki plus Essence paleta hajlajtera. Ove paletice nisam baš koristila zato sam ih i prodala, predlažem da prodate šta ne koristite zato što ćete tako da povratite deo novca. Nisu bile nešto pigmentovane zato i nisu dobile posebnu recenziju već je biti ovde ukratko. Essence hajlajteri su nenosive boje zato sam prosledila dalje, pakovanje je prelepo ali dzabe, ne padam više na pakovanja već isključivo biram kvalitet.
Mono senke ne želim više da kupujem iz razloga što ih ne koristim i samo mi zauzimaju mesta. Senke jesu jeftinije pojedinačno ali nema smisla kada ih ne koristim. Ne koristim ni tečne senke zato sve ovo sam prodala. 
Catrice rumenilo je bilo lepo ali ja ne koristim rumenila, ne mogu da se naviknem da ih koristim. Essence hajlajter u stiku, užasan proizvod. Catrice hajlajter, presijava se na ljubičasto, nije mi se dopao. Heliocare puder, nije moja nijansa. 
Korejski balzam i karmin okej proizvodi samo što ih nisam koristila. 
Divage sjaj i maskara, nekoga će više usrećiti. Probala sam ih i nisam bila zadovoljna. 
Essence paletica, takođe je otišla dalje iz razloga što ovo nisu moje boje, ne nosim ih i nisam želela da ih otvorim. Nekoga će usrećiti. 

Sleek paleta, dobila sam je u Look Fantastic kutiji, imam njihove dve palete i super su, nisam želela ovu da otvaram iz razloga što već imam takve boje. Nekoga će više usrećiti. 
Essence paletica hajlajtera, uzela sam je na nekom sniženju, samo sam je probala i shvatila sam da se nikada ne uhvatim za nju, otišla je dalje. 
 Essence contouring paleta, imam već dve koje uporno trošim i nikako da ih potrošim zato je otišla dalje. U ovoj godini ne želim da gomilam ni odeću ni šminku a tek ne kozmetiku. 
Colourpop hajlajter, ima sjaj na ljubačasto, nisam ga koristila tako često tako da je otišao i on. 

Da li želite da pišem ovako o proizvodima sa kojima sa pozdravim?

Постави коментар

4 Коментари

  1. There are a lot of really great products here. Some of those eyeshadow palettes look really intriguing!
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  2. Da da, mnogo mi se dopada post i odlična odluka da dalje proslijediš ono što ne koristiš, a ne da samo baciš u smeće. :)

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3