@apihoneytherapy prirodna kozmetika

Cao najbolji moji!
Dobrodosli u jos jednu recenziju! Kako ste? Sta radite? Na blogu cesto pisem o prirodnoj kozmetici, apihoneytherapy je sada jedna od njih. Na njihovom instagramu mozete da pogledate proizvode, cene i dostavu. Pogledajte u nastavku sta sam sve koristila i isprobala. 
Pocecemo od pakovanja! Kada sam dobila paket prvo sto me je odusevilo jeste pakovanje. Ljudi oni sami prave ove drvene kutije. Sami ih pakuju i izradjuju proizvode. Odusevila sam se kako je bilo spakovano, nisam zelela da otvorim dok ne slikam. Evo slicica. Kada sam ih uzela u ruke videla sam da su se bas potrudili i lepo upakovali tako da mozete da budete sigurno prilikom narucivanja, sve ce doci u jednom komadu prilikom transporta.


Dobila sam 3 maske za lice, piling za telo, losion za telo i parfemisani losion za telo. 
Losion za telo je prijatnog mirisa i lake strukture, lepo se razmazuje a koza je hidrirana i meka na dodir.
Piling za telo, drugaciji je od ostalih koje sam probala, koza je prelepa posle njega, nemam problem da se tesko ispire kao kod onih kremastih koje sam koristila. Lepo mirise i vrlo je bitno sto je prirodno.
Parfemisani losion, volela sam da ga nanosim na zglobovima ruke, nekako se parfem uvek osecao, mnogo lepo mirise, steta sto ne mogu da vam prenesem preko ekrana.
Maske za lice, zao mi je sto nisam slikala sebe kada sam se maskirala. Guste su i drze se u frizideru, prirodna kozmetika nema rok trajanja 2 godine, tako da morate da budete pazljivi i brzi sa koriscenjem. Ne znam koju bih izdvojila da mi se posebno svidja. Drugarica i ja smo ih kombinovale i bile su odlicne. Lice je posle njih nezno i lepo na dodir. Sve preporuke za proizvode i prirodnu kozmetiku. Nadam se da cete se odluciti za neki proizvod, javite sta ste narucili!



Hvala ApiHoneyTherapy na poverenju!

Sta vam se najvise svidelo??
Ljubim vas!

Постави коментар

0 Коментари