Angrila New Prom Dresses Customized

Ćao najbolji moji!
Nadam se da ste dobro, divan je dan, baš za dobar šoping! U nastavku pogledajte tri haljine koje sam izabrala sa sajta  u kategoriji Best Selling  ! A maturske haljine možete pogledati ovde Prom Dresses ! Veliki izbor haljina, verujem da će se naći za svakoga po nešto i po ukusu. Razni stilovi, modeli, boje su me oduševilii! U nastavku pogledajte koji su se to meni modeli dopadali!
Prva haljina je izmedju roze i krem boje, deluje mi baš kraljevski, svečana i elegantna. Cipelice i dekoracija iza mi se skroz uklapa. Znam da dekoracija nema nikakve veze ali mi je fotka tako dobro urađena. Sviđa mi se i šešir na devojci. Haljina je baš lepa, rado bih je nosila. Za više informacija o haljinici klik ovde.
Sledeća je zelena haljina koja je malo neočekivana od mene ali ova haljina je prelepa. Lepršava što mi se još više dopada, baš su pazili na svaki detalj. Sviđa mi se i gornji deo kako je urađen, jednostavan a opet božanstven. Za više informacija kliknite na sledeći link klik ovde
Tamna haljina za kraj, duga lepršava haljina sa golim leđima, prelepa je. Jako mi se dopada i rado bih je nosila, mislim da je odlična za izuzetne prilike. Za više informacija kliknite na sledeći link kao i za veličine i dostavu klik ovdee.

Coupon Code: sale5, sale 10
Kupon za kupovinu!

Nadam se da vam se dopao post, ostavite komentar, ljubim vas!





Постави коментар

6 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3