Misljenje o gomilanju proizvoda+trikovi za brze trosenje

Ćao najbolji moji. 
U prethodnom postu sam spomenula da ću pisati o šminci, kozmetici, o trošenju itd. Pa ovako. Kada sam počela da pratim youtuberke sve su prikazivale tonu šminke, kako nemaju mesta, nemaju dovoljno organizatora za šminku itd. O kozmetici i da ne govorim. Pa onda svi koji ih prate požele da imaju toliko šminke a realno da li vam je sve to potrebno? Da li vam je potrebno 10 bronzera i 30 hajlajtera, 50 tečnih karmina koje niste ni pogledali nijanse a kamoli isprobali. Bitno je da se to sve prikazuje. Kapiram da se dosta šminka i kozmetika dobija, ali svakako previše je. Trošite brže te proizvode ili odbijte saradnju dok ne oslobodite mesta za novu kozmetiku. Osim toga šminka i kozmetika imaju rok trajanja, zar vam nije žao da bacite proizvod?
Od prošle godine se borim sa tim da ne kupujem pudere, bb kreme baš zbog toga da bih sve potrošila pa onda kupila novi puder. 
Sledeće je da proizvode koje kupite, dakle dali te ste novac na taj proizvod, onda ga trošite i uživajte u njemu kako vam taj novac ne bi bio bačen. Ne volim da bacam proizvode. Krajem prošle godine sam raščistila svoju kolekciju i sve proizvode koje sam samo probala i nisu mi odgovorali bili su u nagrađivanju na instagramu. Od početka ove godine pazim šta kupujem. Tek kada pročitam recenzije onda ih kupim. 
Imam srednju kolekciju šminke i mislim da mi je to sasvim dovoljno jer šminkam samo sebe, ne bavim se profesionalnim šminkanjem. 

Mislim da će ovi trikovi da vam budu korisni kako da potrošite brže kozmetiku a isto važi za šminku. Sada, nismo svi isti tako da možda neka pravila ili trikovi neće kod vas funkcionisati. Napisala sam vam kako ja funkcionišem. Ovo su mala i slatka pravila, nadam se da sam vam pomogla. 
1. pravilo: Postavite proizvode na vidljiva mesta tako da gde god sedite i bilo šta radite da možete da ih vidite u svakom trenutku, isto je i sa čašom vode ili flašicom tako da vas svaki put podseti da trebate da se hidrirate.

2.pravilo: Rotirajte proizvode! Dakle, da vam ne bi dosadili proizvodi potrebno je da ih rotirate. Brže trošite a uživate.

3.pravilo: Koristite proizvode svaki dan. Kremicu za ruke ili balzam za usne i više puta dnevno.

Pišite mi šta vi mislite o gomilanju kozmetike i šminke? I koji su to trikovi koje koristite za brže trošenje? Ljubim vas!

Постави коментар

5 Коментари

  1. I sama sam ove godine puno razmisljala o tome i rjesila se dosta sminke koju zapravo ne volim. Sada imam proizvode u kojima uzivam. I sama koristim trikove koje si napisala za brze trosenje, sto cesce vidim proizvod to su vece sanse da cu ga stvarno koristiti.

    beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. These are wonderful tips, especially about rotating products. I'm definitely trying to pare back my collection a bit and start using more of what I have. Thanks for the inspiration to keep doing that!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3