Skinology piling i krem maska za lice-Prima kozmetika

Ćao najbolji moji.
Danas vam predstavljam Prima kozmetiku koja je dostupna svima i veoma pazljivo birana, na sajtu Prima Kozmetika možete da pronađete sve i svašta, ja sam dobila priliku da probam samo par proizvoda, a danas vam predstavljam dva. A to su extra fine piling krema za lice i aronija krem maska za lice za normalnu i kombinovanu kožu lica. 



 Prvo na lice nanosim piling, extra fine piling je toliko nežan poput peska, volim i grublje pilinge ali ovaj je skroz okej i mislim da može da se koristi svaki dan i da ne isušuje kožu. Pakovanje je jednostavno i praktično, miriše na čisto, znači neki neutralan miris. Ovde možete da ga naručite klik ovde . Koža je posle pilinga nežna na dodir, svilenkasta i blistava. Ujednačava ten i obnavlja kožu. Sve preporuke.

 Zatim, stavim masku na lice. Nikada do sada nisam koristila aroniju kao masku za lice, krem maska za lice je bogata i hranljiva za kožu što je odlično. Pakovanja imaju po 200 ml proizvoda. Maska se drži 15-20minuta. Kaže da ublažava bore i da blago izbeljuje tamne fleke od sunca. Posle maske koža je nežna na dodir, sjajna i nahranjena. Aronija je zdrava i hranljiva za kožu. Možete ovde da je naručite klik ovde .
Ovako izgledaju piling i maska na koži.

Da li ste koristili i koji su proizvodi koje mi preporučujete? 



Постави коментар

5 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3