All Time Favorites collab: Beauty by Dorotea


Ćao najbolji moji.
Nadam se da ste dobro, da uživate i da ste organizovani. Najviše što želim je da budem organizovanija. Organizacija je vrlo važna. Zato pišem detaljan post o tome. Ali danas pišem collab post sa dragom Doroteom. Njen post možete da pogledate ovde. Pišemo o večitim favoritima, makeup proizvodima kojima se uvek vraćamo i kupujemo ih iznova i iznova. A ovo su moji proizvodi. Nastavite sa čitanjem. 
Prvi proizvod je čuveni Essence vodootporni ajlajner. On je jak, crni ajlajner, koji ima preciznu četkiću, svima ga preporučujem i rado poklanjam, naravno i ja ga kupujem. Stoji na mestu i do 8h. Pakovanje je jednostavno i skroz okej. 

Catrice tečni korektor, u nijansi 005 Light Natural. Boja mi je dobra, lepo se setuje korektor, meni je taman sa isušivanjem, jer imam dobru negu zato ne osetim kada mi isuši deo ispod očiju. Kupiću ga ponovo! I već svi znate za ovaj korektor, tako eto to je moj favorit. 

Još jedan Catrice proizvod a to je kameni puder za setovanje. Boja je 025 Sand Beige. Neutralan ton je i pristaje svima, meni je savršen i drži mi puder na mestu, drži mi T zonu pod kontrolom. Jako se sporo troši zato jedan će vam trajati dugo dugo. 

Golden Rose 10 čuvena nijansa, kupiću je ponovo, zato što kada ne znam šta bih znam da mi ona ide uz sve. Jednostavno je tako, mi smo se skapirale i ide uz svaki makeup look haha :D Preporučujem, na svima izgleda drugačije. 

E.l.f gel ajlajner u nijansi coffee koristim kao gel za obrve. Možda je nekome čudno, ali ovo je savršena nijansa za mene. Naravno kao gel brzo se suši ali savršeno nacrtam obrve, tj.popunim ih. Preporučujem jer se sporo troši a izgleda brutalno na obrvama. 


Nadam se da vam se svideo post, komentarišite i  napišite vaše favorite <3


Постави коментар

10 Коментари

  1. Catrice korektor obozavam i jako cesto sam ga spomenula na blogu, a GR 10 sam nosila na maturalnoj i nakon 7 sati se maknuo samo s unutarnjeg dijela usana, ne koristim ga cesto pa se nije nasao u mom postu.

    Stvarno mi je drago da smo napravile collab 😄💗

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! I sama sam veliki favorit Catrice korektora kao i pudera. 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post. Mnogo mi je drago što radiš collab postove. Što se tiče samih proizvoda, obožavam te Catrice-ove. Ali taj tuš od Essence-a mi zaista nikada nije odgovarao. Imao mi je neku nepreciznu i debelu četkicu ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3