Favoriti 2017.godine

Ćao najbolji moji.
Konačno sam izdvojila proizvode koje sam najviše koristila u 2017.godini, obožavam ove proizvode, jedva sam se odlučila da to budu samo deset proizvoda. Izdvojila sam pet od šminke i pet od kozmetike. Pa možemo da krenemo..

Essence eye&face 02 rise&shine
Essence all about NUDES 02 nudes 
Dakle, obe palete obožavam, Essence generalno obožavam kao brend, drogerijski brend koji je veoma pristupačan a kvalitetan. Prva paleta je delimično nova, eye&face, najviše mi se dopao hightliter i njega sam skoro potrošila, dakle, kada vidite da nešto sija, to je moj hightliter haha :D Druge nijanse nisam probala.
A druga paleta je uništena da nema gde, čak joj se ni slova na pakovanju ne vide, boje su divne, neutralne, obožavam ih, cak ova tamna nijansa je dobra i za obrve. 
Aura Face Contour Palette 
Recenziju ove divne palete možete pogledati ovde klik ovde.

Avon care cocoa butter 
Obožavanje ovog proizvoda, predobro miriše, odlična tekstura, lepo se razmazuje i postojan je na koži. Volim da se namažem njime pa preko obučem pidžamu i ujutru i dalje mirišem na čokoladu. 
Essence I love Extreme-crazy volume mascara
Najbolja maskara koju sam ikada probala, a probala sam ih dosta, po drugi put sam joj se vratila, celu godinu sam je koristila, i baš teško se nalazi jer je uvek rasprodata.. Tako da možete pogledati detaljnu recenziju klik ovde ovde ovde.
Colour Pop tečni mat karmin
Nijansa je TRAP, moja omiljena nijansa od svih koje imam, mat je i brzo se suši, boja je postojana i lepo miriše, na to sam prvo obratila pažnju, koristim ih od od prvog dana kada sam ih dobila a to je od kraja maja. Haul post možete pogledati ovde klik ovde.
Labello lip butter 
Često je bio u mojim favoritima, i dalje je favorit i ne potrošiv proizvod, imam ga dugo i svakodnevno ga koristim, lepo hidrira usne, miriše predivno na vanilu i makadamiju. Ako niste probali obavezno probajte.
Freeman maska za lice sa aktivnim ugljem i crnim šećerom
Pogledajte zašto je najbolja, detaljnu recenziju pogledajte klik ovde ovde ovde.
Gliss hair repair 
Ne znam koja mi je ovo bočica po redu, kupujem ga iznova i iznova, lepo miriše, lepo raščešlja kosu posle pranja, obožavam ga! Preporučujem ga svima koji imaju dužu kosu i problem sa raščešljavanjem.
Garnier gel wash
Kupila sam ga čim se pojavio u Lilly drogeriji, koristim ga svakodnevno i baš se sporo troši. Ovo je proizvod za skidanje šminke, dakle ne preporučujem da perete lice ujutru i uveče sa njim, probala sam i isušila mi je lice toliko da je nos počeo da mi se peruta, dakle za skidanje šminke je odlična. Skida sve, maskara joj nije nikakav problem. 
I to je to za ovaj post, da li ste koristili neki od ovih proizvoda? Očekujem vaše komentare. Ljubim vas

Постави коментар

12 Коментари

  1. Odlični proizvodi draga. Probala sam ove palete od Essence-a, a ovu drugu imam i mogu da ti kažem da sam ja tri sjene skroz potrošila, pa čak i ovu najtamniju. Odlične boje i nijanse. Takođe, mnogo mi se dopadaju i ostali proizvodi ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  2. Divni favoriti,ova maskara od Essence je divna,daje odličan volumen!♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  3. Odlični proizvodi, draga Jelena. Essence paleta je stvarno vrijedna ulaganja, a za Garnier micelarnu mislim da i ptice da grani znaju koliko je svi hvalimo ^_^. Naravno, Labelo je i moj sastavni dio zimske njege :)

    ОдговориИзбриши
  4. Volim ovakve postove i tvoj je super! Ako voliš ove Essence palete isprobaj i onu All about roses, meni je predivna. Koristila sam sve lip buttere i ovaj tvoj mi je definitivno najdraži☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  5. Predivni proizvodi, od ovih sam samo probala avon care kremu, koja predivno miriše i mnogo je volim. ostali proizvodi mi se čine veoma zanimljivim, a o mnogim sam čula pozitivne kritike

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3