GlamBox-Autumn Vibes 2017

Ćao najbolji moji.
Stigla mi je kutija pre par dana i danas konačno vam prikazujem sadržaj ove zanimljive kutije. 

GlamBox sajt: glambox.rs

GlamBox Facebook stranica: glambox.rs
GlamBox Instagram: glambox.rs

Reč GlamBox-a:
"GlamBox je kutija koja se sastoji od 5-6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakoga meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direkto do vrata Vašeg doma, otkice Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vaseg doma, sami ili sa društvom. GlamBox kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GlamBox najveći hit u svetu kozmetike."
Bioten Skin Repair CC krema je nova generacija BB hidrantnih krema sa visestrukim dejstvom za savrsen izgled koze u jednoj formuli. Prekiva nesavrsenosti kao sto su gleke, pege, znaci umora i fine linije, ujednacava ten i istice njegovu blistavost, obezbedjuje hidrataciju do 24h, umanjuje bore zahvaljujuci ceramidima koji stite i poboljsavaju prirodni omotac koze. 
Prvi utisak kada sam nanela kremu je bio neverovatan, krema je lagana i ima pokrivnu moć pudera, oduševila sam se, stojala mi je na licu ceo dan. Cena je 715 rsd.
Popart skidači laka za nokte efikasno uklanjaju lak i istovremeno štite i neguju nokte. Dostupni su u nekoliko varijacija: Vitamnski skidač jača i štiti nokte, podstiče rast i vraća elastičnost. Klasični za prirodne nokte brzo uklanja lak ne ostavljajući masne tragove. Uljani skidač sa uljima masline, nevena i ricinusa ubrzava rast. Hidrantni skidač štiti nokte od isušivanja, ne osavlja masne tragove i veoma je blag. 
Dobila sam sa uljima masline, nevena i ricinusa, još ga nisam probala ali deluje zanimljivo pa ćemo videti. 
Golden Rose Smokey Lasher maskara je otporna na razmazivanje, brzo se suši i zahvaljujući savršenoj kombinaciji inovativne formule i jedinstvene četkice, daje volumen i punoću trepavicama. Izražava trepavice intezivnom crnom bojom i upotpunjava smokey izgled očiju. Cena je 387 rsd.
Pakovanje je prelepo, elegantno, četkica mi se takođe sviđa, meni je ova maskara više za dnevnu kombinaciju, videćemo, to je prvi utisak.

Bamboz rukavica za čišćenje i piling lica izrađena od 100% bambus vlakna uspešno uklanja šminku i idealna je za tretiranje celog lica. Odgovara svim tipovima kože i ne iritira je. Prirodna sposobnost bambus vlakna antialergijski deluje na kožu lica, skidajući nečistoću koja se nakupila u porama. Pokvasiti toplom vodom ili naneti prirodno sredstvo za negu lica i ona je spremna za upotrebu. Nakon upotrebe dovoljno je da rukavicu isperete mlakom vodom i blagim sapunom, bez upotrebe omekšivača i izbeljivača. Cena je 100 rsd. 
Moj prvi utisak je pozitivan, rukavica je prijatna na dodir, meka i vrlo kvalitetna. Pokvasila sam je i skinula je maskaru, puder, karmin.. Oduševila sam se, nisam znala da je tako lako skidati šminku. Nastaviću da je koristim.

Testeri:
Maybelline Super Stay 24h tečni puder za lice čini da lice izgleda sveže i postojan je do 24h. Zahvaljujući dugotrajnoj formuli, ovaj puder pruža besprekorno pokrivanje tokom celog dana bez osećaja maske na licu. Cena full proizvoda je 900 rsd.
Loreal Paris True Match tečni puder je veoma prilagodljiv i postojan sa optimalnim stepenom pokrivanja. Ima nežnu svilenkastu teksturu koja odgovara boji i tipu vaše kože. Pogodan je za sve tipove kože dok zbog glicerina i vitamina savršeno hidrira i neguje. Cena 1559 rsd.
Nisam probala nijedan od ovih pudera zato se i radujem testerima.
I to je to, nadam se da ste uživali, ostavite mi neki komentarčić ako ste koristili bilo šta od ovoga. Ljubim vas!


Постави коментар

7 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3