Dm Haul #6

Ćao najbolji moji.
Još jedan haul post, u pitanju je kao što vidite po naslovu Dm drogerija, obožavam Balea proizvode i rado ih koristim i kupujem iznova i iznova kada god imam priliku da ih kupim. Sve je uglavnom Balea kao i uvek, obožavam Balea proizvode i kada bih mogla ne bih izlazila iz Dm-a, ali šta je tu je.

Gel za tuširanje i losion za telo Rose Elegance 
Gel za tuširanje je kremasti gel koji sadrži 300ml predivnog mirisa ruže i guave. Pakovanje je prelepo kao i svako Balea pakovanje. Limited edition. Morala sam da ih kupim u kompletu.
Losion za telo sadrži 200ml i miris je isti na ruže i guavu. Lagana formula, favorit. 
Pena za tuširanje Vanila krem i pena za negu ruku
Pena za tuširanje toliko slatko miriše da bih ovu vanilu pojela, predivno miriše, vanila i pomorandže, formula je sa uljem avokada i nežno čisti kožu, miris se ne zadržava dugo, isprobala sam ga već nisam mogla da izdržim. Pena za negu ruku je nesto najslađe što sam videla i koristila, tako je mala bočica a tako je baš fazon kada penom mažete ruke. 
Pena za čišćenje lica 
Sa ekstratom bademovog cveta, 150 ml, lagano čisti kožu. Jedna pumpica mi je dovoljna za jedno umivanje, osećaj posle ove umivalice je divan, probala sam je i nastavila sam da je koristim. Mislim da ću kupiti još nekoliko čim mi se ukaže prilika.
Univerzalna krema i HederaVita Lip butter
Pakovanje je preslatko, sa mirisom ribizle i dunje, kupujem ih stalno, volim ova slatka pakovanja mala a tako praktična. Pogodna je za lice, tela, usana, ja ih koristim i za zanoktice, ruke, kako god. 
Balzam još uvek nisam probala, imam nekoliko koja želim da potrošim ali miriše na višnju, predivno miriše. 
Dvofazno sredstvo za skidanje šminke sa očiju
Ovo ste već videli nekoliko puta na mom blogu, stalno kupujem i obožavam ga, sa uljem je i lepo mi skida maskaru, senku sve sa očiju, a područje oko očiju mi ostane hidrirano. 
Maske za lice za sve tipove kože, nisam ih jos probala, ali planiram naravno. Pišem utiske verovatno u potrošenim proizvodima. 
I to je to, nadam se da ste uživali u ovom postu, pišite mi da li ste koristili neki od ovih proizvoda i šta mi preporučujete da probam. Ljubim vas

Постави коментар

11 Коментари

  1. Hello dear,
    interesting products :)
    Happy new year!

    www.MammaToday.com

    ОдговориИзбриши
  2. Ajme, predivan haul! Volim Balea proizvode, a ovi izgledaju predobro, pakiranja su jako slatka i to mi se baš sviđa☺♥

    nevergiveup656.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  3. I didn't knew any of these products but I'm very curious :)

    xx
    http://lostin-thestatic.blogspot.pt /

    ОдговориИзбриши
  4. Ne koristim mnogo baleinih proizvoda, ali ono što sam do sada koristila sam bila oduševljena najiskrenije. Mene najviše kupuju njihova pakovanje i predivni mirisi kupki za tijelo

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. OHH OMG I LOVE THIS FIRST THING idk how it's name. Haha. Nice post ♥
    My blog ♥

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3