Potrošeni proizvodi #10

Ćao najbolji moji.
Konačno potrošeni proizvodi, nakupili su se u poslednjih par meseci, vreme je da ih predstavim i konačno bacim u kantu. Ima tu svega i svačega, a ima i proizvodima koji mi nisu odgovararili i kojima je prošao rok trajanja pa nažalost idu u kantu. Pa ako vas zanima šta sam sve potrošila nastavite sa čitanjem.. 

Balea Frozen Breeze voćni miris ljubičice i maline. 300ml
Balea Vanilla Berries vanila i bobičasto voće. 200ml
Balea Sweet Wonderland vanila i ruža. 300ml
Sva tri gela za tuširanje su predobri, savršeno mirišu, pakovanja su preslatka, Balea gelovi za tuširanje su definitivno jedni od jeftinijih a najbolji su. 
Avon nutraeffect 
Gel za čišćenje lica-kaže da je za sve tipove kože, pogodan je za osetljivu kožu, ništa specijalno probala i bolje gelove za lice. 150ml
3 u 1 piling za lice-sadrži čestice sa kojima se skida mrtvi površinski sloj, lepo očisti lice ali nije da sam sad pala u nesvest koliko je dobro. 100ml. Mislim da ih neću više kupovati, i cena im nije baš jeftina a ništa specijalno ne rade.
Tečni sapun
U mojoj porodici se ovaj tečni sapun koristi godinama za pranje ruku, i odličan je, postoje razni mirisi ali nama se najviše dopao ovaj. Sada sam se setila da vam ubacim u post, proizvođač je Fitogal. A cena je smešna, nekih 100 din.
LIVE Schwarzkopf
Ovo je žešći fail na mojoj kosi. Moja kosa je prirodna i nikada nije farbana i verovatno zato i nije htela da se prihvati. A inače nije trajna boja već ona koja se ispire posle 15 pranja. Mnoge devojke su bile zadovoljne ovom bojom, ja jednostavno nisam. Ne preporučujem devojkama sa prirodnom kosom, a ako ste već farbane onda da. Ovo sranje tako funkcioniše. 
Rial Osveživač prostora
Ne ne i ne nikako! Ovo čudo toliko ima odvratan miris da vam jednostavno pripadne muka od tolike lavande, ja prva volim prijatne nežne mirise, naročito za prostoriju, ali ovo užasno miriše zato i ide u kantu.
Argan šampon
Dobila sam ga u nekom od prethodnih GlamBox kutija, u početku mi je stvarno bio dobar, i hvalila sam ga, međutim, na više od pola bočice je počeo da mi brzo masni kosu, izazvao mi je perut, užas! Ovo je pogrešan tip kose, za suvu i oštećenu kosu. Moja kosa je zdrava i jaka, retko kada koristim prese, fen. Zato mi i nije odgovarao. Jedva sam ga potrošila, malo za brijanje nogu, malo za kadu i tako.
Velnea kozmetički štapići- već znate da ih obožavam, redovno ih kupujem.
Lilly aceton isto tako, iznova i iznova.
Titania uvijač za trepavice- imam ga već nekoliko godina i nemam više onih sunđerčića za menjanje tako da je vreme da se pozdravimo.
Vidal gel za intimnu negu-ovo uopšte ne peni, nerviralo me je, bez mirisa je, ali ne sviđa mi se. Sigurno ga neću kupiti ponovo.
Vlažne maramice, miris je bio užasan, brzo su se sušile, ne preporučujem, ovaj paten je užasan teško se otvara.
Veći tuferi 50 komada, kupujem ih i dalje, odlični su.
Watte watte prirodna pamučna vata, odlična, nemam zamerki. 
Ovo su proizvodi koji idu u kantu a nisu potrošeni do kraja, nekima je istekao rok, neki mi jednostavno ne odgovaraju. 
Pa idemo redom, Velena tonik i Velea losion za čišćenje lica mnogo me je lice peklo od njih. Oriflame gel maska i skrab za lice istekao rok, bilo je okej. Avon care za usne istekao rok. Fresh krema za ruke okej je bila, Avon Care krema za ruke mnogo masna, ostavlja onaj lepljivi sloj, koji se meni uopšte nije dopalo. Lilly hair mask pokvarila se, toliko sam bila aktivna u korišćenju nje haha. Velnea krema za telo istekao rok. Velea body buter malina i jagoda iskekao je rok. Velea krema za lice promenila je miris ne smem više da je koristim. Women secret losion za telo, ovo mi najteže pada, parfemisani losion, ali promenio je već teksturu, ne bih smela više da se igram sa njim. Defitivno nikada više neću dozvoliti da proizvodima istekne rok, da se pokvare. 
I to je to dragi moji, pišite mi u komentarima da li ste koristili nešto od ovogaa.

Постави коментар

9 Коментари

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3