GlamBox-Summer Fun 2017

Ćao najbolji moji.
Danas novi post i to ne o bilo cemu, vec o GlamBox kutiji. Ova kutija dosta kasnila zbog nekih proizvoda koji se nalaze unutar nje. Sadržaj je okej tako da opraštamo! Kutija je ovog puta ista kao i neka od prethodnih samo sada sa belom mašnicom. U nastavku pročitajte šta se nalazi u ovoj kutiji i usput ih zapratite na društvenim mrežama.
GlamBox sajt: glambox.rs
GlamBox Facebook stranica: glambox.rs
GlamBox Instagram: glambox.rs

Reč GlamBox-a:
"GlamBox je kutija koja se sastoji od 5-6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakoga meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direkto do vrata Vašeg doma, otkice Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vaseg doma, sami ili sa društvom. GlamBox kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GlamBox najveći hit u svetu kozmetike."
Pa da krenemo sa sadržajeeem! 
"Bioten bodyshape gel sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka koji pomažu u borbi protiv pojave narandžine kore i vidno učvršćuju kožu. Lako se upija i ne ostavlja mrlje na odeći pa se možete obući i odmah nakon nanošenja. Preparat nanositi 1 do 2 puta dnevno kružnim pokretima na problematične delove kože najmanje mesec dana." 
Probala sam ga sinoć posle tuširanja i moj prvi utisak je da nežno prijatno miriše i da je dosta voden, tako da se stvarno brzo upija u kožu. Videćemo da li stvarno radi. Cena 200 ml 670 rsd.
"Trisa četkica za zube zahvaljujući specijalno dizajniranim delovima vlakana na četkici, uklanja plak i neujednačenu boju čak i sa teško dostupnih mesta. Jedinstveni elementi za beljenje poliraju površinu zuba, nakon čega su zubi sjajni i beli. Mikrostrukturna površina na poleđini glave četkice lako i efikasno uklanja naslage sa jezika." Obradovala sam se kada sam videla ovu četkicu, deluje mi vrlo zanimljivo i jedva čekam da je probam! Cena 359 rsd.
"Trisa Pefect White pasta za zube efikasno uklanja plak i tragove mrlja zahvaljujući formuli kristala za beljenje. Nežno odstranjuje neujednačenost u boji zahvaljujući sredstvu srednje jačine, suzbija nove naslage plaka i kamenca, obezbeđuje efikasnu zaštitu od karijesa." Koristila sam već ovu pastu za zube i mogu slobodno da kažem da stvarno radi to što kaže. Moji zubi su belji i zdravi, razlika se očigledno vidi. Mislim da će efekat biti još bolji uz ovu četkicu. Preporučujem vam! Cena 434 rsd. Može se pronaći u Lilly drogerijama. 
"Sabi Handmade sapuni od kamiljeg mleka napravljeni su ručno u Ujedinjenim Arapskim Emiratima a kamilje mleko ima jedinstvenu prirodnu sposobnost da hidrira i hrani kožu, zadržavajući u njoj važne komponente. Omekšava kožu i sprečava stvaranje bora, ima umirujuće dejstvo, antibakterijska, antigljivična i antivirusna svojstva. Sapun je dostupan u osnovnoj varijanti bez dodataka ili u kombinacijama: slatka pomorandža i limun, ruzmarin i menta, limunska trava, slatka pomorandža i cimet, lavanda i rose geranijum, čajevo drvo i ruzmarin, lavanda." Nikada kod mene niste videli recenzije ovakvih sapuna. Dobila sam već jedan u neki od prethodnih kutija i poklonila sam ga u nekom darivanju. Ne volim jake mirise, ne naročite ovakve koji mirišu na mleko i ostalo.  Cela kutija miriše na ovaj sapun. Znam da bi mi možda pomoglo i znam da je zdravo koristiti ovakve sapune ali miris me odbija. Postoje prirodni sapuni koji su prirodni i ručno pravljeni a da je miris fantastičan. Cena je 790 rsd. 
Orofuido Amazonia vrlo zanimljivo pakovanje.
"Šampon ima laganu formulu koja smanjuje lomljenje kose i obnavlja vlakno, čisteći vlakna i ostavljajući kosu mekom i gipkom. Cena 200 ml 1509rsd.
Maska obogaćena je keratinom i dubinski prodire u kosu radi obnavljanja strukturnih oštećenja i jačanja vlakna kose iznutra. Zaglađuje kosu i zatvara kutikulu, smanjuje znakove oštećenja i dajući kosi zdrav izgled čineći je gipkom i vitalnom. Cena 250 ml 2149 rsd.
Balm bogat keratinom daje snagu i energiju poput šuna Amazonije. Dubinski obnavlja i restruktuira vlakno kose, glačajaći i zatvarajući kutikulu radi postizanja prirodne vitalnosti. Čini kosu otpornom i sjajnom a da je ne otežava. Cena 100 ml 2239 rsd. "  
Ovo je potpuno novo za mene, jedva čekam da isprobam sve ovo! 
" Maybelline New York Fit me! Matte+Porelles tečni puder ima formulu koja kontroliše sjaj i čini pore manje vidljivim. Potpuno se ukapa sa teksturom kože za savšen prirodan ten. Dostupan u šest nijansi." Koristim već ovaj puder, imam dve nijanse koje mešam, savršen puder! Mada mislim da ste već sve čule za njega i da ga uveliko koristite. Cena 799 rsd.
Svi na okupu.
Ljubim vas


Постави коментар

17 Коментари

  1. Interesantne stvarcice, nema sta, glambox zaisza ume da obraduje!
    Divan paket, meni se u sustini svidja sadrzaj!

    Visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Interesting post dear! thanks for sharing xx

    ОдговориИзбриши
  3. Divan sadrzaj,GlamBox se definitivno isplati uzimati!
    Divne fotografije.♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  4. Divnoo!
    Kako bih voljela da se nešto slično pojavi i kod nas u BiH ♥
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  5. Predivan post i fotografije. Nadam se da ćeš koristiti dobivene proizvode, a najviše mi se dopada bioten. Mnogo sam čula pozitivnih kritika vezane za njihove preprate :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3