Dm Haul #5

Ćao najbolji moji.
Kao što već svi znaju mi u Zaječaru nemamo Dm, tako da nam je uvek jedina opcija da nam neko donese iz Dm-a ili da sami odemo kada putujemo. Sada u tom slučaju i ako sam isplanirala odlazak u Niš neke obaveze jednostavno nisu mogle da pomere. Tako da mi je moja draga drugarica Anđela (možete da je zapratite na instagramu klik ovde @mementomori3509) donela iz Niša punu kesu proizvoda. Učinila mi je to i ovde joj se zahvaljujem na tome. Cene ne znam tačne pa nisam ni htela da ih napišem. Pa, dakle možemo da pređemo na proizvode.. 

VIVA CUBA & MELONE
Prvo da počnem od pakovanja, Balea ima fanstastična pakovanja i to je prvo što me uvek obraduje. Viva Cuba je gel za tuširanje sa mirisom limete i hibiskusa. Jedva čekam da probam ovu kombinaciju, tako ne spojiva a tako bogata formula. Limitirano izdanje. Melone je kremasti gel za tuširanje sa mirisom lubenice. Miriše na onu lepu prirodnu lubenice. Obožavanje! Oba su po 300ml.
Flamingo
Ovo je losion za telo, po imenu Flamingo hehe, limitirano izdanje sa mirisom pitaje i tamarile. Formula je divna, prelepo se nanosi na kožu i razmazuje, koža brzo upije a miris se zadržava, testiraću ga još a ovo je bio prvi utisak. 200ml. 
Kremasta kupka 
Velikoo pakovanje od čak 750ml, miris je malina i ulje koštice kajsije. Podseća me na detinjstvo i na neke gumene bombone, prelepo miriše. 
Treaclemoon Piling
Pakovanje top, citati koji se nalaze na samoj ambalažu su veoma kreativna i inspirativna. Piling je za telo, prelepo miriše, ništa više ne mogu da vam kažem, tek kada ga isprobam. 225ml.
Waschgel
Osvežavajući gel za umivanje, sa ekstratom lotosa, za normalnu i mešovitu kožu, blago čisti kožu i osvežava je, sadrži ekstrat lotosa i bambusa, provitamin B5, koji štiti i hidrira kožu. Za temeljno i blago uklanjanje šminke i nečistoća. Proizvod baš obećava, videćemo kakav je. 150ml.
Tropic Fun
Balea krema za ruke za suve ruke sa mirisom ananasa i marakuje. Sadrži pantelonol i ši puterom. Pakovanje je preslatko! 100ml.
Marshmallow
Sa slatkim mirisom i hidrarantnom formulom, pakovanje je preslatko. Već sam potrošila jedan gel za tuširanje. I oduševljena sam, kremast gel, celi mirišete na mančmelou. Sadrži 350ml proizvoda. 
I to je to, da li ste probali neki od ovih proizvoda?

Постави коментар

15 Коментари

  1. Heh, divno je imati takve ljude pored sebe ^_^.
    Stvarno je priredila divno iznenađenje za tebe, ali vjerujem i tvoje srce ;)

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  2. Divan haul!

    Ja baš volim Baleine proizvode, a vidim pun ih je haul. Divne su im ambalaže a i kvalitetom ne odudaraju puno, super ♥
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  3. Balea ima divna pakovanja,odlično izgledaju!
    Ima odlične gelove za tuširanje ja uvijek koristim od vanilije.♥


    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post i mnogo mi se dopadaju ove fotografije. Balea definitivno ima najslađa pakovanja na svijetu *o*

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. Predivan haul, pakiranja su preslatka. Prije sam koristila Baleine losione, ali vec dugo nisam i sada kada sam vidjela ova pakiranja otici cu kupiti ponovno. Ostale proizvode nisam koristila, ali vjerujem da su odlicni. 😊

    http://beautybydorotea.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман19/3/20 07:06

    Nice review. Thanks for sharing.
    Inkmonk

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3