GlamBox-Happy in May 2017

Ćao najbolji moji.
Nema me, znam, ali uskoro post šta se sve dešavalo u mom životu, biće zanimljivo. A dok ne bude tog posta uživajte u GlamBox kutiji koja je i ovoga puta bila zanimljiva i uspešna. 
GlamBox sajt: glambox.rs
GlamBox Facebook stranica: glambox.rs
GlamBox Instagram: glambox.rs

Reč GlamBox-a:
"GlamBox je kutija koja se sastoji od 5-6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakoga meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direkto do vrata Vašeg doma, otkice Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vaseg doma, sami ili sa društvom. GlamBox kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GlamBox najveći hit u svetu kozmetike."
B.U. Golden Kiss je novi, moderan, glamorozan i blistavi miris koji slavi jedinstvenost svake žene. Dobila sam parfem u staklenoj bočici za rođendan i oduševljena sam! Stvarno je Golden Kiss. 150ml je 279rsd.
Bioten Recaptiv noćna krema za lice je bazirana na revolucionarnom sastojku koji se dobija iz ćelija Wakame alge i koji je zaslužan za zategnutu kožu. Probala sam je i okej je, sigurna sam da je ne bih sama kupila tako da je lepo što se našla u kutiji. Lepo miriše, sviđa mi se, i nije previše gusta a ni retka, baš kakva treba da bude krema za lice, po mom mišljenju. 50ml 662rsd.
Catrice ICONails je inovativna formula laka za nokte koja osigurava savršen gel sjajni završetak i maksimalnu izdržljivost u 36 boja, nova profesionalna četkica omogućava jednostavno i precizno nanošenje. Kada je ceo instagram bio tempiran kao bomba sa ovim lakovima bila sam sigurna da ću ga probati u jednom trenutku, nisam znala da će tako brzo doći. Nisam se razočarala, lak stvarno stoji na noktima i do 7 dana. Cena je 359rsd.
Golden Rose Express Dry lak za nokte. Već sam probala ovu liniju i stvarno se suši u roku od 60 sekundi. Nijansa je divna! Postoje čak 91 trendi boja. Cena je 149rsd.
Aloxxi essential 7serum. Ima široku primenu za sve tipove kose: hrani dlaku, služi za oblikovanje frizure i za završni sjaj, olakšava raščešljavanja, obnavlja elastičnost, omekšava kutikulu i štiti kosu od štetnih UV zraka, služi kao prevencija protiv listanja i pospešuje rast kose. Ne ostavlja mastan trag na kosi. Nisam još uvek probala ali deluje dobro. Cena je za 100 ml 2625 rsd.
Carroten MAT LOOK. I u prethodnim GlamBox kutijama sam dobila ove kremice, tako da sam se već susrela sa njima. Odgovaraju mi sada kada je leto kada mi je potreban zaštitni faktor, one imaju SPF 30, i plus je mat, pa to je sve što mi treba! Cena za full size 50ml 499 rsd. 
Still maska za kosu. Namenjena je nezi kose, moja je argan maska, koja daje sjaj, revitalizuje krajeve i hrani kosu. Probaćemo, pa ćemo vidite kakav je rezultat, deluje zanimljivo. Cena je 359rsd.
Svi na okupu.
I to je to. Pišite mi u komentarima šta vam se najviše svidelo.

Постави коментар

19 Коментари

  1. Ovaj GR plavi lak je prelep!
    Boja je bas letnja.

    Pogledaj moj novi post ako zelis: https://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Nice post. I like it!
    http://starlingdays.blogspot.com/2017/07/illustration-in-interior-design.html
    https://www.instagram.com/mira_shpak

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post mila, slike su prelepe, ja sam prvi put naručila Glam Box i još mi nije stigao, jedva čekam da stigne ♥

    Pozdrav, Kristina ♥

    http://onlyforgirlsbykristina.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post draga ❤
    Pogledaj moj novi post ----> http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicni su proizvodi. Najvise mi se lakovi svidaju :)

    myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odlicne proizvode si dobila, definitivno moram poruciti jednom ovu kuticu. Sto se tice izgleda same kutije, moram biti iskrena i reci da mi se ona pocetna, baby roze sa masnicom mnogo vise dopada nego ove sada, takodje mislim da je ona sarena kutija od proslog leta bila fenomenalna..ove sad ne mogu da se porede sa tim. No, nadajmo se da ce se to vremenom promeniti. Sadrzaj je uvek odlican i zbog toga mi je mnogo drago. :)

    Dear Miss Modern

    ОдговориИзбриши
  7. Takođe sam dobila to izdanje ali nam se razlikuju par proizvoda. Isprobala sam neke i delim tvoje mišljenje. Inače nijansa ovog GR laka je prosto predivna! P.S. Fotke su fantastične, odličan post draga! ♡

    www.iammilitza.com

    ОдговориИзбриши
  8. Vise od godinu dana nisam porucivala GlamBox, roizvodi su mi postali bezveze i stalno se ponavljaju. Iz ove kutije mi je serum zanimljiv i Catrice lak zbog crvene boje.

    ОдговориИзбриши
  9. Predivan sadržaj. Moram priznati da su se baš potrudili.
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3