New in-New Chic

Ćao najbolji moji. 
Pojavio se novi sajt na mom blogu a to je New Chic nisam do sada sarađivala sa njima, ali vidim da su stvari fantastične! Sajt se bavi prodajom svega i svačega, ima ženske, muške odeće, cipela, torbi.. Ja sam se oduševila! Pre svega lepo, sigurno je bilo upakovano. Poslali su mi iz dva paketa, dve jastučnice pa onda u drugom paketu kroz par dana bio je organizator i trepavice. Organizator je bio sav u onim belim buckalicama, baš je dobro bio zaštićen tako da nije bilo šanse da se nešto polomi. Pdv/carinu sam platila za dva paketa oko 1000 dinara. Šta da se radi. Prvi paket, jastučnice su stigle posle 3 nedelje, dok je drugi paket stigao nedelju dana kasnije (od prvog paketa, ukupno 4 nedelje).
Odlučila sam da izenenadim dragog hehe :D 
Šalu na stranu, jedna jastučnica je bila $4,99 tako da je više nego povoljno, bolje da naručite sa ovog sajta nego sa fejsbuk stranicaa koje prodaju za mnogo više. Materijal je super, jastučnica nije baš mala, solidne je veličine. 

Još jedan set trepavica da znam. Kako sam naučila da stavljam veštačke trepavice, stalno ih stavljam! Postale su mi omiljeni deo šminkanja. Skupljam zalihe kao hrčak, pa šta ćuu. Nisam mogla da im odolim. Nisam ih probala još kakve su, ali kada ih probam sigurno ću objaviti na instagramu (@jfashionlover97).

Kako sam spomenula u jednom postu na početku godine u ovom, da želim da uredim svoj makeup kutak, morala sam da preduzmem nešto povodom toga. Imam već 3 organizatora ali ove fiokice su preslatke, jednostavno želela sam i ovaj. Sjajno mi je uklopio stočiću. Kvalitet je odličan, čini mi se da je ovo akril, kao tvrda plastika, lako se briše ako se upralja. Ovaj konkretno organizator je iz dva dela, dobijete i ovu mrežicu u fiokicama. Cena je pristupačna nekih $15, mislim da postoji ovakav samo većih dimenzija. Svakako ja sam oduševljena ovim organizator, praktičan je, već sam naređala šminku. 




Pišite u komentarima šta se vama najviše svidelo.

Постави коментар

15 Коментари

  1. I really want to try the lashes. Great products
    Have a nice day
    http://softcutie.blogspot.com.uy/

    ОдговориИзбриши
  2. Jastučnica je prelepa i baš je povoljna. A što se tiče organizatora,jako je praktičan i sigurno će ti jako koristiti.

    ОдговориИзбриши
  3. Sve stvari su predivne.jastučnice su preslatke!♥


    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. great products loving the makeup storages
    www.mssparkleandglow.com

    ОдговориИзбриши
  5. Predivno. Baš prije koji dan sam gledala njihov sajt i stvarno su povoljni. Imaju dosta lijepih stvari i baš sam se oduševila. Ove jastučnice su baš preslatke :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  6. Jeco moja draga, sjajan post. Zaista predivan odabir stvari, izgčedaju veoma interesantno. Odlicno odradjena recenzija, uzivala sam u njoj. Sve pohvale za slike, koje su i ovog puta vrhunskog kvaliteta.
    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3