Mr.Black Coffee Body Scrub

Ćao najbolji moji.
Danas vam donosim jedan novitet, a to je Mr.Black skrab za telo. Mislim videli ste već fotke na mom instagramu jfashionlover97.
Kada mi je stigao paket, prvo me je dočekala divna poruka, oduševila sam se, zaista lep znak pažnje. Meni mnogo znače ovakve porukice. Potom, način upotrebe samog piling. Pakovanje je baš zanimljivo i primamljivo. Sada sam napisala recenziju samo o pilingu a uskoro pišem i o proizvodu kojim su me iznenadili, sami su mi poslali, sigurno znate o ćemu je reč (ako me pratite na instagramu znate). Ljubaznost ljudi koji stoje iza ovog proizvoda je velika, svaka čast. A kako se meni dopao piling pročitajte u nastavku.

Posetite njihov sajt http://mrblack.rs/
I pratite ih na: Facebook Mr.Black Srbija i Instagram Mr. Black Srbija.
"Uživaj u lepom telu i zauvek zaboravi na grubu kožu, celulit, strije i ostale nepravilnosti na koži-videćeš rezultate nakon 4 nedelje. Koristi me 2-3 puta nedeljno za najbolji efekat. Učiniću tvoju kožu seksi kao nikada pre-probaj me i nikad nećeš misliti na druge (pilinge, naravno)" Reč pilinga :D 
Piling je napravljen od najfinije Robusta kafe, bademovog ulja, demedra šećera, morske soli, pomorandžinog ulja i ostalih prirodnih sastojaka. 
Nanosi se kružnim pokretima posle ili za vreme kupanja, idealan je i za telo i lice. Drži se 10 minuta kako bi se posle ispiranja hranljivi sastojci zadržali na koži. Moram da priznam da sam se oduševila mekoćom kože, hidrantno je i mnogoo lepo miriše, ne pijem kafu tako često ali ovaj miris je fantastičan. 
Kao što sam napomenula pakovanje vrlo lepo, sadrži 200g proizvoda. Sviđa mi se što mogu da ga držim u kadi jer se neće uništiti pakovanje od vode (ne znam kako se zove, ali voda beži od njega). 
Dostupan je u četiri vrste a to su: kafa, kokos, čokolada i narandža.
Naravno nije testirano na životinjama. Ako dođe u kontakt sa očima, isperite. I nije za jelo, samo za spoljašnju uporebu :D 
Koristim ga i uživam, kako kaže Mr.Black razmazio me je, i sigurno neću pomisliti na druge pilinge. Sve preporuke za ovo savršenstvo! Piling možete na ručiti na njihovom sajtu, a cena je 1690 rsd. 
Da li planirate da probate ovaj piling ili već uživate u njemu? :D 

Постави коментар

11 Коментари

  1. I have to buy it, thanks for sharing:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Super post i odlicne slike. I proizvod se cini jako dobrim. :)
    Zapratila sam te, pa ako zelis uzvrati. :D

    jaatotako.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Celokupni paket izgleda ocaravajuce. Ja preferiram domace kafene scrub-ove, ali vidim da su ovi u poslednje vreme dosta korisceni i hvaljeni. Jako interesatna recenzija, drago mi je da se i tebi dopada. Sigurna sam da cu ga i sama probati. Inace ne mogu da ti opisem koliko si mi slatka i simpaticna na poslednjoj slici, odusevljavas me. Ljubim <3


    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehhehe hvala ti lepotice :D A jesam, kao cigance haha :D Puno <3

      Избриши
  4. U poslednje vrijeme sve češće čitam postove o ovom proizvodu, ali moram da priznam da si ga ti predstavila na predivan način. Zaista sam oduševljena ovom recenziom i uživala sam u čitanju iste. Sve pohvale za post!

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3