GlamBox-Sparkling December

Ćao najbolji moji!
Meni je Deda Mraz već počeo da šalje poklone. Ahh kako sam uzbuđena, decembarska kutija je presavršena! Iskrena da budem, nisam toliko pratila facebook početnu, tako da sam propustila po neki post sa GlamBox stranice, videla sam par brendova ali nisam mogla da pretpostavim da će me ovako oduševiti! Inače da bi iznenađenje bilo još bolje, propustila sam i objavu kada se šalje GlamBox, tako da ujutru čim sam pogledala u telefon videla sam da je pristigla pošiljka za mene. Sreća nikad veća, sreći nikad kraja! Kako je divan osećaj. Obožavam iznenađenja i to GlamBox zna. I ovu kutiju su full proizvodi otplatili. Dosta sa uvodom, prvom vam predstavljam kao i uvek mreže na kojima možete da ih zapratite i sajt na kome možete da naručite. A onda pričamo o proizvodima.
GlamBox sajt: glambox.rs
GlamBox Facebook stranica: glambox.rs
GlamBox Instagram: glambox.rs

Reč GlamBox-a:
"GlamBox je kutija koja se sastoji od 5-6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakoga meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direkto do vrata Vašeg doma, otkice Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vaseg doma, sami ili sa društvom. GlamBox kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GlamBox najveći hit u svetu kozmetike."

Sada nas je iznenadio crveni dizajn i bela velika mašnica. Ove kutije su mi fenomenalne.
A potom, kada sam otvorila kutiju ugledala sam FULL proizvod Nivea micelarnu vodu.
Nivea 3u1 micelarna voda
Za malo da je kupim pre neki dan u Lilly-u, ali ipak nisam, i kada sam je ugledala nisam mogla da verujem. Drago mi je što sam je dobila. Inače, micelarna voda je za čišćenje lica, uklanjanja šminku i oko očiju. Ne sadrži alkohol, mirise, silikone, parabene i boje. Dostupna je za osetljivu kožu sa deskapantenolom i uljem semenki grožđa, za normalnu kožu sa vitaminom E i za suvu kožu sa bademovim uljem. Ovo je full proizvod sadrži 400ml proizvoda i cena je 550rsd.
Farsmasi True Color ruž
Već smo dobili jedan ruž u jednoj od prethodnih kutija, stvarno sam zadovoljna sa njim. Mnogo lepo miriše i boja je fantastična, u novogodišnjoj noći sigurno će se naći na mojim usnama. GlamBox kaže da ruž ima novu poboljšanu formulu koja kombinuje posebno odabrane sastojke kako bi se osigurala dugotrajna boja. Moj je u broju 45. I ovo je full proizvod i cena je 590rsd.


Bioten Skinnergy Go Moist
Posebno se radujem ovoj kremici, jer je već dugo gledam i planirala sam da je kupim. Sada je konačno u mojim rukama. GlamBox je izgleda pročitao moju novogodišnju listu (hehehe). Dakle, namenjena je mladoj koži za optimalnu hidrataciju koja traje 24 sata i obezbeđuje energiju koži. GlamBox takođe kaže da je namenjena suvoj koži, zbog nemasne strukture brzo se upija i momentalno pruža nežan dodir kože. Dobro je što sadži SPF15 čime štiti kožu od štetnog UVA/UVB zračenja. Još jedna full proizvod, sadrži 50ml proizvoda a cena je 510 rsd. Jedva čekam da je probam.
Thalgo Hidra Marin 24h gel-krema
GlamBox kaže da održava vlažnost i blistav sjaj kože, ispunjava je vitalnom vodom i vraća prirodnu blistavost tena, namenjena je normalnoj i kombinovanoj koži. Dobila sam 3ml, a full pakovanje sadrži 50ml i cena je 3690 rsd. Nadam se ćemo se lepo slagati.
Sabi piling za lice
Priznajem da na prvo nisam znala o čemu se radi, ali da je zanimljivo jeste. Radi se o pilingu na bazi gline, i dobro je što je pogodna za sve tipove kože. Namenjena je da skida mrtve ćelije, glina ostavlja kožu nežnom i remineralizovanom. Koristi se tako što se prah nanese na dlan, doda se malo vode i meša se dok se ne dobije ujednačena masa, utrlja se na lice i ostavi se da se osuši pa se lagano ispere. Dobila sam 40g dok je full proizvod 80g i košta 350 rsd. Nisam koristila ništa ovako i radujem se da probam da pravim sama masku. 
Gerovital intenzivna dnevna krema
Krema za lice, dobila sam 5x2ml, mislim da će biti dovoljno da je isprobam. GlamBox kaže da ima strukturu bogatu prirodnim uljima i mastima koja obnavlja hidro-lipidni zaštitni sloj kože, krema dubinski hidrira kožu, smanjuje bore i sprečava pojavu novih. Videćemo kako se ponaša. Cena full proizvoda od 50ml je 1090 rsd.
Ziaja kozije mleko dnevna krema
Još jedna krema za lice koja intenzivno vlaži epiderm i dublji soj kože, sadrži komplek kozijeg mleka, D-pantenol, vitamin A i E, filter UV koji hrane kožu i podržavaju njenu prirodnu ravnotežu. Pakovanje je vrlo lepo, jednostavno, takve teglice najviše volim. Dobila sam 10ml a full proizvod od 50ml je 569 rsd.  

Ziaja Svila proteini gel za tuširanje
Čini mi se da sam dobila već jedan ali ga i dalje nisam probala. Moraću da se bacim na korišćenje testera koje sam sakupila. Gel aktivno hidrira i regeneriše kožu i vraća joj mekoću i sjaj. Parfemisan je cvetnim notama ljiljana, orhideje i pasiflora. Mislim da će mi se svideti. Full proizvod od 500ml je 349 rsd.
I na kraju, ja sam prezadvoljna kutijom. Rado ću koristiti i uživati u ovim divnim proizvodima. Da li planirate da naručite GlamBox? Kako vam se čine proizvodi? Pišite u komentarima, obožavam vaše komentare.
Ljubim vas!

Постави коментар

10 Коментари

  1. Sviđaju mi se stvarčice, Farmasi ruž mi se mnogo sviđa! :D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Imala sam tu cast da mi postar uruci pre para dana fenomenalnu posiljku. Takodje sam prezadovoljna full size proizvodima. Prethodni mesec sam se malo razocarala u sadržaj kutije ali su sve to ispravili većovog meseca.
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Jelena draga, odlican post. Na jako simpatican nacin si nam predstavila proizvode. Uzivala sam citajuci a i slike su vrh ❤❤
    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  4. Glam box se zaista potrudio oko novogodiđnje kutije, pa sam zaista očarana ovim proizvodima. :) Fotkice su sjajne, baš si nam lepo ovo predstavila <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  5. Great post!<3
    I follow you, follow back?

    xx,
    https://lostin-thestatic.blogspot.pt

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3