GlamBox-Sweet November Rain

Ćao najbolji moji.
Ovih dana mi samo poštar zvoni na vratima, uvek me obraduje novim paketom, a GlamBox je posebna sreća! Uopšteno, kutija mi se sviđa, kao i svaka prethodna. Oduševila sam se kada sam ugledala Max Factor tečni korektor! Dugo sam htela da ga probam i sada konačno imam tu priliku!

GlamBox sajt: glambox.rs
GlamBox Facebook stranica: glambox.rs
GlamBox Instagram: glambox.rs
Reč GlamBox-a:
"GlamBox je kutija koja se sastoji od 5-6 uzoraka luksuzne kozmetike i wellness proizvoda koje naši eksperti, prateći modne trendove u svetu, svakoga meseca biraju specijalno samo za Vas. Ova kutija, dostavljena direkto do vrata Vašeg doma, otkice Vam svet najbolje i najnovije kozmetike koju svet nudi, i pruža Vam priliku da lično probate i testirate ove proizvode, sve u udobnosti Vaseg doma, sami ili sa društvom. GlamBox kutija je savršen poklon Vama ili Vašim voljenima! Budite trendseter i idite korak ispred svih, jer je GlamBox najveći hit u svetu kozmetike."
Ova kutija je bila u zelenom detalju, sa zelenom mašnicom, mnogo mi se sviđa ovakav dizajn kutija!
Batiste suvi šampon
Već sam koristila baš ovaj šampon, i zadovoljna sam, još uvek nisam kupila full proizvod pa tako da je ovaj dobrodošao. A inače, za svega nekoliko minuta omogućava efekat čiste kose. 50ml 210 din.
Golden Rose Carnival lak za nokte
Posedujem još jedan lak iz ove kolekcije, i sviđa mi se. Baš mi je drago što sam dobila ovakvu boju, mislim da će poslužiti u kombinacijama za novogodišnje praznike. Brzo se suši, samo je potrebno nekoliko slojeva, a ja volim da ih mešam sa drugim šljokicama. A cena je 254 din.

 Sapun od kozjeg mleka sa dodatkom kamilice
GlamBox kaže da Zeljkovic sapuni su pravljeni hladnim procesom od svežeg kozijeg mleka sa dodacima jestivih ulja, koriste se za redovnu negu, u borbi protiv bubuljica, suve kože, peruti i ekcema. Dostupan je sedam varijanti: klasik za celo telo i sve tipove kože, sa kukuruznim grizom za piling, sa cvetom nevena za sve namene i intimne delove, sa zeolitom za izbacivanje toksičnih materija, sa lavandom kao antiseptik, sa kamilicom kao antioksidant i hidrant i sa medom za odličnu hidrataciju. Pošto sam se i ja bacila više na prirodnu kozmetiku, verujem da ćemo se sapun i ja lepo slagati. Cena 70din.
Max Factor eye luminizer
Stvarčica zbog koje sam poludelaaaaa kada sam je videla! Totalno oduševljenje! Jedva čekam da ga testiram. A GlamBox kaže da ima laganu formulu koja trenutno osvežava izgled umorne kože, prosvetljava je i umanjuje vidljivost tankih linija u predelu oka. Cena 990 din. 
Max Factor Wild Shadow gel olovka
Dostupna je u šest nijansi. Može se koristiti kao ajlajner i kao senka, ja sam više za senku, probala sam i nijansa je predivna! Rado ću je koristiti, jako je kvalitetna, lepo se nanosi na kapak, nije mi se skupila u pregib, ma odlična je! Preporučujem. Nijansa je 20 a cena je 1029 din.

Marrakesh Nourish šamponnežno čisti i vraća vlažnost svih tipova kose, hidrira kosu, neguje i olakšava oblikovanje..  Dovoljno je nežan za najosetljiviju kosu, bez parabena i sulfata. Dostupni su tri mirisa: Original (sladak, egzotičan, zemljani), Dramsicle (mandarina, šljiva) i Hightide (kokos, limeta). Cena: 355ml 1480 din.
Max Factor Miracle Match pokriva nesavršenosti i hidrira kožu. Sadrži silikonski sajtojak koji se ponaša kao hidrantna krema i omogućava odlično razmazivanje i srednje pokrivanje. Jedva čekam da ga probam! Nijansa 75 Golden. Cena je 1899din.
Max Factor Skin Luminizer sadrži novu formulu punu diskretnih svetlucavih čestica koje pružaju blistav ten, lagano pokrivanje. Nijansa je 75 Golden nadam se da će mi odgovarati.
Epilacija pazuha u vrednosti od 1500din koji ja nažalost neću iskoristiti ali hvala naravno.
I na kraju, sadržaj kutije.
Da li vam se sviđa kutija? Pišite u komentarima, radujem se svakom vašem komentaru! Pratite me na instagramu jfashionlover97.
Ljubim vas

Постави коментар

4 Коментари

  1. Uuuu, mnogo dobro izdanje. Ja još uvijek nisam dobila ni moj oktobarski tako da čekam decembar pa da mi stignu svi :D. Kako Glam nema dostavu za BiH onda sam poručila kod rodica i tako da ću čekati Novu da dobijem sve boxove :D. Najviše mi se sviđa ova podloga. Vjeujem da je i najkorisnija u cijeloj kutiji. Uživaj i piši nam kakvi su utisci. :*

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  2. Lovely post dear! Have a great weekend! xx

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3