Beauty Favourites 2016

Ćao ljudi.
Došao je već kraj meseca i vreme je za nove favorite, sada pišem samo beauty favorite jer šminke uvek ima više, šta da se radi. Međutim, danas je poslednji dan mog raspusta, sutra počinju predavanja, ah da, znam. Ali nadam se da će sve biti okej, mislim nema razloga da ne bude. Svima koji sutra kreću na fakultet želim da poželim srećnu i uspešnu godinu. Pa krenimo sa šminkom. 
Lollipop&Alpenrock Manhattan cosmetics
Ovu mini paleticu sam dobila od drugarice, dugo je imam i skoro sam se setila da bi bilo u redu da krenem da je koristim. Sastoji se od korektora, rumenila, sjaja za usne i mini četkice koja je bas mekana i odlična za rumenilo. Nijansa je 04 Sexy Madl :D Uskoro detaljna recenzija.

 Mineral Silk&lift
Naime, radi se o puderu koji je  f e n o m e n a l a n. Da li znate kolika je cena ovog pudera? Nećete verovati. 385din. Da, dobro ste pročitali. Ingrid kozmetika ima dobre proizvode, a jedna od njih je upravo ovaj puder, nije težak na licu, prelepoo miriše, vrlo mala količina je potrebna za lice, moja nijansa je 31 Golden Beige, kupila sam ga u lokalnoj parfimeriji, a sa na ovom sajtu ima više izbora tako da ću verovatno naručiti nešto. I još jedna stvar, na ovom sajtu je možete naručiti i još jedna dobra stvar da je poštarina preko 1000 dinara besplatna. Trk na sajt klik ovde
CC krema Farmasi
Ovu najbolju kremu koju sam probala sam dobila u kutiji GlamBox, još uvek možete da naručite Golden October. Dakle, ja nisam mogla da verujem kako prekriva, lepo miriše i lepo se razmazuje, nanosila sam je i prstima i blenderom i odlična je! Traje na licu, kada nisam raspoložena za puder ona je prva koju uzimam, ne oseca se na licu i to mi je baš super, za fakultet mislim da će biti odlična. Nijansa je light to medium.
Don Juan senka
U početku sam mislila da nema šanse da je koristim, međutim nije toliko jaka kao što izgleda na fotografiji. Koristim je u pregib kapka i odlična je, super se blenda, ne pomera se tokom celog dana. Lepo sarađujemo to mi se sviđa. Senkicu sam dobila tako da ne znam ni okvirno koliko košta, ali planiram da kupim ako ih budem negde pronašla.
Baby lips Balm&Blush
Hm hm, počeću sa tim da je za usne super balzam, dok za obraze teško. Meni se jednostavno ne sviđa, imam osecaj da su mi lepljivi obrazi, u svakom slučaju spremam vam recenziju pa ćete videti kako to izgleda na obrazima a i na usnama. Pakovanje je divno, malo slatko, kako mu odoleti? Lepo miriše, hidira usne naravno. Moj je u nijansi 01 Innocent peach. 
Za kraj uvek svi zajedno.
I to je to za ovaj post, nadam se da su vam se svideli proizvodi koje sam izdvojila. Pišite u komentarima koji su vaši favoriti? 
Ljubim vas

Постави коментар

25 Коментари

  1. Do sada sam isprobala sve stvaraoce osim te prve paletice. Nemam baš najbolja iskustva sa cc kremom. Možda je do vrste kože. U svakom slučaju, volim kad ti radiš recenzije. Svaka čast.

    Aminique.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Naravno, nista nisam isprobala, stvarcice se cine super zaista

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  3. Puder je stvarno fenomenalan, bas mi je drago da ti odgovara :)


    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Paletica izgleda prelepo,a ovaj Baby Lips balm and bludh imam u broju03,i takodje ga ne koristim na obrazima,prilično je lepljiv..Super post!
    beautyqueen000.blogsppt.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Bas mi se dopada ova paletica. Isprobala sam mineral silk&lift puder i u podpunosti se slazem sa svime sto si rekla. Ja sam svoj platila oko 320 dinara, sto je super za ovakav kvalitet. :) <33

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  7. Paletica je preslatka,mada je mene kupila narukvica,definitivno. Sjajan post :D
    Imas follow <3
    "http://thebohodiary.blogspot.rs/ ">The Boho Diary

    ОдговориИзбриши
  8. Jelena draga odlican post. Sličice su jako dobre, odusevljena sam. Inace od navedenih proizvoda sam probala ingrid puder, i to obican, ne ovaj mineralni, ali se u svakom slucaju pokazao odlicno. imam Don juan rumenilo ali ne koristim zbog svog prirodno rumenog tena, ali u svakom slucaju, proizvodi koje si prezentovala su jako dobri i vrlo kvalitetni.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  9. Vau, koliko divnih proizvoda! Baby lips balm and blush deluje baš zanimljivo, jedva čekam recenziju :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  10. Moram da kupim ovaj Ingrid puder, definitivno. Jovana ga takođe hvali, i definitivno ga kupuujem :)
    Šminke inked dosta

    ОдговориИзбриши
  11. I like the colour of the blush :) The babylips I wanted to try, but until now, I didn`t bought it.

    Best regards,
    Fio

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3