Proizvodi koje želim da potrošim do kraja godine

Ćao ljudii!
I prošle godine sam se oprobala u trošenju i bilo je baš neuspešno, ali sada sam rešila da uspem i da ove proizvode potrošim do kraja godine. Potrudiću se. Proizvode sam posle slikanja označila markerom, pa cemo da vidimo koliko ću uspeti da potrošim. Pre završnih rezultata objaviću još jedan post u novembru i onda u decembru završni rezultati. Biće jakooo zanimljivo i nadam se da ćete mi se pridružiti. Izdvojila sam više kozmetiku i samo jednu stvar od šminke. Pa da krenemo. 
Avon naturals body care
Obožavam ovaj losion za telo, ali želela bih da ga više koristim tako da ovaj izazov će me definitivno naterati na to. Miriše na borovnicu i orhideju, gel za tuširanje sam brzo potrošila a sa losionom baš kasnim. Hidrira kožu, lako se nanosi i ne ostavlja lepljiv trag, koža bude meka na dodir posle njega. Nadam se da ću ga potrošiti. :D
Balea gel za umivanje
Sa mirisom grejpfruta, za sve tipove kože. Pakovanje mi se sviđa, naročito pumpica, ali ovaj proizvod se mnogooo sporo troši jer vam je potrebna količina veličine graška ali u pravom smislu. Lepo miriše kao što sam već spomenula. Težak izbor znam :D 
Bioten SOS
Volim ovu kremicu da koristim kada su mi zanoktice i ruke u totalnom haosu, kada od vode i svega drugog pobele zanoktice a i ruke, tada se naravno hvatam za slamku a to je upravo ova kremica SOS. Pakovanje je super, miris fantastičan. Kaže da je 100% prirodan proizvod. Oseća se ta dubinska hidratacija. Mislim da sa njom neću imati problema, brzo ću je potrošiti. 
Balea sredstvo za skidanje šminke
Ovo je sredstvo za skidanje vodootporne šminke oko očiju, sa uljem. Promućkati, da bi se sjedinile obe faze, nema miris, neutralan je. Želim da ga potrošim jer je stvarno dobar proizvod a ne bih želela da mu istekne rok, ne bi bilo u reduu. (hehe) 
Maybelline Colorama lip gloss
Mislim da vam je poznat ovaj sjaj, da jeste, bio je u prošlogodišnjem tagu isto da se potroši do nekog određenog vremena. I sada sam čvrsto rešila da moram da ga koristim i tako ga se rešim iz moje kolekcije. Dobar sjaj, sviđa mi se kakav je na usnama, nije toliko lepljiv. Potrošiću ga! 
Nivea Soft kremica
Koristim je za lice i sadrži samo 50ml i još uvek nisam uspela da je potrošim. Miriše na klasične Nivea proizvode, samo što mi se ova kremica više sviđa od obične plave Nivea kremice jer koža mnogo brže upije ovu kremicu. Tako da je koristim kao dnevnu kremu za lice. Mislim da neće biti problema da je potrošim. 
Labello Lip Butter
E ovo je izazov. Čini mi se da ću sa ovim imati problema. Miriše na vanilu i makadamiu, divno miriše pa već svi znatee o kom lip butteru pričam. 16,7g ili 19ml kako god želite, da se ne lažemo je pozamašna gramaža, neko to treba da potroši. Nadam se da ću bar pan dotaći. 
Svi na okupu.
Svi koji žele mogu mi se pridružiti ovom "tagu" ili kako god ga nazvali. Napišite u komentarima da li radite ovakve tagove i da li vam pomažu da pročešljate svoje proizvode? 
Ljubim vas

Постави коментар

34 Коментари

  1. Proizvodi stvarno lijepo izgledaju!
    Ja ne bih imala problema sa tim zezalicama za lice, taj balein gel za umivanje i sredstvo za skidanje šminke.
    Često , doslovno svakodnevno se šminkam i to bi otišlo, a umivalice svako večer koistim.
    Ovaj lip butter isto, u debeelom sloju navečer stavim i troši se, sporo kao što kažeš, ali eto ide već nekako.
    Super, radujem se vidjeti kako ćeš napredovati. ☺♥

    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koristim nesto drugo sada za umivanje i skidanje sminke i onda mi je izazov da potrosim ovo, da se vratim na ove proizvode :D Nadam se da cu uspeti :D <3

      Избриши
  2. Nadam se da ćeš biti uspešna, jer ja uglavnom nisam. Često odaberem neke proizvode koje ne obožavam, pa ne mogu da se nateram da ih trošim :D Trebalo bi da odaberem ono što mi se dopada, verovatno bih bila uspešnija :D ♥ Ja mislim da je to Labello nepotrošivo. Koliko god da ga koristim, imam utisak da se ne troši :D A taj Balein gel za umivanje obožavam i dosta brzo ga trošim. Nedavno sam kupila već treće pakovanje, jako mi prija! :D ♥

    Anja's diary

    ОдговориИзбриши
  3. Wow! Prelijepi proizvodi, neke sam i koristila. Jako mi se sviđaju slike.:)

    http://catherinehere.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  4. Divni su ti proizvodi, ne volim tag postove ne znam zbog čega, ali eto. Jao, ima ih dosta koje želim da potrošim ali nema šanse da uspem.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман26/9/16 17:53

    Odličan post.Probala sam Balein gel za umivanje i meni je bio super :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  6. Interesting beauty products. We keep in touch. xx

    ОдговориИзбриши
  7. Kako divni prozvodi i fotografije istih, baš sam uživala u postu! :) Nadam se da ćeš uspeti sve da ih potrošiš. ;) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  8. Super post, pridruzicu ti se :)
    Ovo balea dvofazno sredstvo sigurno trosis jer se trosi brzinom svetlosti :D
    Potrudicu se sutra da uradim ovakav post, i zvanicno otpocnem panovanje.

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  9. Koristila sam ovaj gel za umivanje i meni se nije baš nešto dobro pokazao! Sretno u trošenju, labelo isto imam, miris je :)

    ОдговориИзбриши
  10. Deluje mi zanimljivo ovaj ColoRama sjaj. :)


    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  11. Thanks for sharing the products so detailed!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    ОдговориИзбриши
  12. Svi proizvodi se cine bas divni! Odlicne fotografije <3

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  13. Divna ideja. Obožavam čitati postove i gledati videe na ovakve teme. Od navedenih, jedino koristim Niveinu kremu. Moja je u onom velikom pakovanju, ni ne pomiśljam na to da ću uspeti da je potrośim. Slažem se sa tobom, ja je takođe viśe simpatišem od one klasične Niveine plave kreme i koristim je kao dnevnu kremu. Divno, nadam se da ćeš upseti potrošiti,ako ne sve, bar dobru većinu proizvoda. :)

    alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  14. Odličan post, jako mi se sviđaju svi proizvodi <3
    Najviše mi se dopada Lip gloss boja mi se preslatka <3
    Slike su ti savršene

    http://doroty4.blogspot.hr/2016/09/born-pretty-store-haul-first.html

    ОдговориИзбриши
  15. Ja sam sad uradila tag Potrošiti lakove za nokte do zime. Mogu ti reći da me ovakve stvari prilično lepo motivišu. Hajde probaj i ti takav tag, baš ću i ja da probam kako bi mi ovaj izgledao. Srećno! :D

    http://fashionblogerka.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  16. Draga imenjakinjo,blog ti je super! Što se tiče ovih proizvoda neke sam isprobala neke nisam,ali ovo labello mi je must have!


    Pratim te nadam se da ćeš uzvratiti:)

    MAKE ART NOT LOVE

    ОдговориИзбриши
  17. Great review! I love Avon, Nivea and Maybelline)
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши
  18. Pridruzujem se i za par dana ce da se nadje i na mom blogu 😊❤️ Bas imas dosta prozvoda

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3