Poređenje Essence i GR maskare

Ćao ljudii.
Ovih dana sam baš inspirisana da pišem recenzije i da vam predstavim što više mojih proizvoda. One sa kojima sam zadovoljna i one sa kojima nisam, mada malo ih je sa kojima nisam zadovoljna, ali se svakako nađe neki. Posle dugog tesitiranja ove dve maskare odlučila sam da ih stavim ispred kamere. Vrlo su fotogenične, jakih boja. Kao što vidite u naslovu radi se o čuvenoj Essence maskari I love Extreme crazy volume i Golden Rose maskari. Verovatno ste čuli za njih a možda se i razmišljate koju da kupite. Nastavite da čitate i možda se odlučite. 
Essence I love Extreme Crazy volume maskara se prodaje u preslatkom pink pakovanju sa crnim slovima. Sadrži 12ml proizvoda a cena je vrlo niska iznosi 379 dinara. Očima daje neverovatnu dužinu i volumen, fantastično guste i duge trepavice koje ja obožavam, nadam se kao i svaka od vas. Takođe lepo podiže trepavice i tako ih fiksira, tako stoje po nekoliko sati. Volim velike plastične četkice, a možda će to za neke od vas biti mana. Četkica kao što vidite na slici ima kao sitne bodljice, njima obuhvata sve trepavice. Stoji ceo dan, kao što sam nagovestila, u školi na poslu biće odlična. Maskara je intenzivno crna, ne kruni se i ono što je meni jako bitno lako se skida, sredstvom za skidanje šminke, vlažnim maramicama. 
Golden Rose Infinity Lash volume and length maskara prodaje se u ovom veličanstvenom ljubičanstvenom pakovanju koje izgleda jako elegantno sa efektom "ogledala". Sadrži 11ml proizvoda a cena je oko 300 dinara. Očima daje volumen ali nije kao Essence maskara, čini mi se da kada sam stavljala GR maskaru posle par sati kao da mi padnu trepavice, nisu tako podignute kao na početku. Ne sviđa mi se to. Četkica je okej, velika je i gusta, lepo razdvaja trepavice. Pigmentacija je crna, mislim da dva sloja nisu dovoljna da bi izgleda kao što bih želela. Ne skida se baš lako u mom slučaju, treba malo da se drži sredstvo za skidanje šminke. 
Ovo je Essence maskara sa jednim slojem maskare i sa dva. Sviđa mi se efekat koji daje očima.
A ovo je Golden Rose maskara sa jednim i sa dva sloja maskare. Kao što vidite više je za neki prirodan makeup look, ali posle nekoliko sati taj volume opadne i nije više to to.
Konačan zaključak je da Essence maskara pobeđuje, koristim obe, ali Essence maskaru više za večernju varijantu, dok Golden Rose za neke prirodne i dnevne varijantne. Tako da ako bih morala da biram da samo jednu maskaru koristim to bi bila Essence maskara definitivno. Nije čudo što je svi hvale, vole i kunu se u nju, odlična je! Favorit godine! 

Da li posedujete ove maskare i kakva su vaša mišljenja?
Pišite u komentarima. Ljubim vas

Facebook stranica: Jelena Fashion Lover
Instagram: @jfashionlover97
Email: jelenabre1997@gmail.com


Постави коментар

18 Коментари

  1. Imam ovu essence maskaru i odlična je!
    Zaista super , drogerijska maskara koju mogu svima preporučiti.
    Ovu golden rose nažalost nisam probala. ☺
    IvaFashionDiary

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман22/9/16 09:17

    Maskare mi izgledaju prelepo!Nazalost,ni jednu nisam probala! :/♥


    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Znam da je ovo totalno random, ali imas prelepe oci hehe. :) Inace, koristila sam Essence maskaru i bila mi je super iskreno. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Jaoj, kako preedivan post, ne znam šta bih drugo rekla. :) Pošto sam više za dnevne varijante moram reći da mi se za nijansicu više dopada GR kako GR maskara izgleda na oku, stvarno sam oduševljena. :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  5. Meni se sa Essence desi da mi trepavice posle par sati padnu :( gr nisam probala.

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala maskare, ipak su moji favoriti zauvijek maskare od Avona, ali možda kupim za eksperiment! Toliko da mogu reći da nemam sve od Avona <333

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  7. Koristila sam ovu essence davnooo, i bila mi je odlicna. Isprobala sam vecinu njihovih maskara, i odusevila me je jedna po 279din, predobra je, sad nju koristim :)

    Frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  8. Awesome post!
    I love your blog! x
    Would you like to follow each other on GFC?
    Please let me know on my blog and I will follow back as soon as possible!
    Have a good day!

    ⤜ My blog "Demilla". Welcome! ⤛

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3