Eveline 8in1-Recenzija

Ćao najdraži moji.
Danas sam konačno rešila da završim ovu recenziju i izbacim je, trenutno na nogama (butinama) imam Avon Anticelulit gel, i stvarno MNOGO greje i peče, jer naravno Jelena se napravila pametna i odmah posle kupanja ga utrljala u kožu. Evo već 20 minuta tako. Sutra ću definitivno da ga nanesem posle 30 minuta po izlasku iz kade, nadam se da će manje da greje. Elem, ovaj post je posvećen najboljem laku za oporavak noktiju na svetu!

Pa da krenemo, moja priča ide ovako:
Pre samo godinu dana kada sam nadogradila nokte iz dosade, ustvari zbog drugarice, prvi put sam se pokajala onako lepo pošteno. Još veće razočaranje je došlo posle skidanje nadograđenih noktiju, bili su katastrofalni! U tom periodu sam pratila Bebi Ritu, ona je počela da hvali ovaj lak 8u1, pa 8u1 i dalje 8u1, posle tolikog ponavljanja odlučila sam da ga konačno kupim, ništa ne mogu da izgubim. Držala sam tretman i oduševila sam se! Imala dugačke prirodne nokte, lepo negovane, nisu pucali, bili su jaki i zdravi. Međutim došla je matura i ja sam ponovo nadogradila nokte jer nisam pustila moje prirodne. Vremenom mi dosade dugački nokti pa ih jedno vreme nosim baš kratke a lepe. I sada kada sam skinula nadogradnju pre 2 nedelje, vratila sam se laku 8u1 i evo možete videti na slikama da su već porasli. Uskoro ću imati dugačke noktiće.

U pitanju je Eveline cosmetics 8in1 lak za oporavak noktiju. Kao što vidite moji je već na izdisaju, još par mazanja i ode. Možete ga pronaći u Lilly po ceni od 250-300dinara. Imate raznih vrsta, sve zavisi za šta vam treba, međutim ovaj lak 8u1 je idealan ako vam se nokti listaju, pucaju, naročito posle nadogradnje koliko su slabi. 
Pakovanje je vrlo lepo, struktura je bela, providna, kada se namaže izgleda providno, neutralno, to mi se sviđa, što može da se nosi samostalno i da izgleda predivno!
 Naravno, postoji tretman kojeg se treba držati. Traje 12 dana, tako što mažete svaki dan po jedan sloj, i tako tri dana, trećeg dana skidate acetonom i opet mažete tri dana i tako sve do 12. Posle tog tretmana ne koristite neko vreme 8u1. Ali npr.ja koristim 8u1 kao bazni lak i meni su nokti uvek jaki, čvrsti, bez pucanja i listanja. Ne kažem da morate i vi tako, vi možete kako vama odgovara.
 Ako pri prvom nanošenju osetite peckanje skinite lak i operite vodom nokte. Sigurno vam ne odgovara neka supstanca koja se nalazi unutra. Za samo 12 dana nokti će vam biti prirodni, lepi i jaki. Nadogradnja noktiju izgleda samo neko vreme lepo, kasnije i nije to to, dok prirodni nokti izgledaju božanstveno. To je samo moje mišljenje. 
 Četkica izgleda sasvim normalno, dovoljno je široka da lepo nanesete proizvod. Lak se brzo suši, posle par sekundi možete da radite šta želite. Moj zaključak je da se ovo isplati svakog dinara, opravdalo je sva moja očekivanja, kupujem ga ponovo kada potrošim ovu bočicu. A isto bih savetovala i vama, kupite, probajte, nećete se pokajati. Probajte, biće to ljubav na prvi pogled. (hehe)
Mislim da sam sve rekla što je trebalo da se kaže, pa tako da zatvaram ovaj post sa tim da me zapratite na instagramu ovde, jer planiram nagrađivanje povodom blogorođendana, pa ako želite da budete u toku zapratite. 
I ljubim vas

Постави коментар

31 Коментари

  1. Vau, ovo ce mi sigurno trebati posto radim izlivanje, ali u nekom trenutku cu morati da napravim pauzu da ih malo oporavim. Hvala!

    www.bymajamladenovic.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican proizvod, koristim ga vec neko vrijeme, a jos bolja recenzija. :)

    jaatotako.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Koristim ga i odlicna je. Mada se ja ne drzim tog tretmana , ja odmah stavim tri sloja i tako cuvam i stvarno nokti su mi zdraviji, jaci , ne pucaju i ne listaju se. Imam jos jedan isti samo ima neke ko sljokice koje se ni ne vide puno, tako da i ne znam koja je razlika , ali su vrh !!

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
  4. Lak izgleda predivno, nikad prije ga nisam ni viđala ni koristila, ali jako izgleda privlačno i kvalitetno.

    Novi post; http://adnnaacorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  5. Mene je ovaj lak bukvalno spasio. Dok je škola bila u toku ja sam stalno bila nešto nervozna i nokti su mi bili izgričeni do živaca, međutim, početkom raspusta sam saznala za ovaj lak i od tada ne prestajem da ga mažem. Zaista pomaže i nokti su mi sada u mnoogo boljem stanju. :) Sjajna recenzija! :) <33

    www.marsyly.com

    ОдговориИзбриши
  6. Sjajna recenzija!!

    Eto ja te zapratila,pa ako hoćeš možeš i ti mene :D
    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  7. great produkt chttps://bysinkj.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Super recenzija ;)
    ilofashion5.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  9. Great! Saw it on sale, will need to buy it))
    www.recklessdiary.ru

    ОдговориИзбриши
  10. Odličan post!¨Koristim ovaj lak i zadovoljna sam. :)
    Učlanila sam se na tvoj bog. :)

    https://xxmybeautyblogxx.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  11. Odlična recenzija, moram nabaviti ovo čudo pa da i ja imam lepe noktiće. :)

    ОдговориИзбриши
  12. Godinama koristim ovaj lak za nokte! Takođe sam skoro imala maturu pa sam radila nokte i mazala sam do skoro sam ovaj 8u1 lak, a nokti su mi kao novi sada :-) Odlična recenzija!

    ОдговориИзбриши
  13. Meni se nije dopadao, ne znam zasto, puno bolji mi je essence nail hardener, u srebrnoj bocici :)

    Poseti moj blog
    Dodjite da se druzimo na instagram

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3